C21 autocamper - 4 pers.

Cruise America C21 - Smal og smart

C21 Compact Plus autocamperen er en af mindste C-klasse RV’er. Den har en ny og forbedret indretning og er smallere end de større autocampere. Det passer ind i en almindelig parkeringsplads, og den er perfekt for op til 4 personer med sin store dobbeltseng over førerhuset og en anden ved spisepladsen bagerst. Spisebordet konverteres let til en seng, hvorfor autocamperen er fin til en rejse med venner eller en lille familie.

C21 autocamperen fra Cruise America er for dig, som ønsker dig alle faciliteterne indenfor men en mindre autocamper udvendigt. Se video og få en introduktion.

Information

Indretningen i C21

Sovepladsen over førerkabinen er ekstra rummelig, så der er fint plads til to voksne personer. Spisepladsen midt i motorhomet kan også slås ned og det giver en ekstra soveplads, særligt velegnet til børn.

Køkkenet har alle de samme faciliteter, som man finder i de større autocamper modeller. Her er både mikrobølgeovn, gaskomfur og køleskab.

Det indbyggede baderum har bruser med varmt vand. Og toilet, vask og bruser er af høj standard.

Kør-selv-forslag

Kør-selv-forslag i autocamper i USA & Canada

Her kan du se forskellige kør-selv-forslag til din ferie i autocamper i USA og Canada, med overnatning på udvalgte campingpladser.

Vigtigt: Campingpladserne skal du selv bestille, hvilket giver dig den største fleksibilitet.