C30 autocamper - 7 pers.

Cruise America c30 - et helt hjem på hjul

C30 er den største af de 4 autocamper modeller, og den har plads til 7 personer. Den er særligt velegnet til den store familie, eller til to par, da soverummene er adskilte med mulighed for privatliv. C30 er for dig, som ønsker et helt hjem-på-hjul. Se video og få en introduktion.

Se filmen
Lej en C30 autocamper

Information

Indretning i C30

Bagerst i C30 autocamperen er der en queensize dobbeltseng. Og over førerkabinen er der en anden queensize soveplads til to personer. Spisepladsen kan slås ned og sofaen slås ud, så det giver yderligere 3 sovepladser. C30 er udstyret med gode køkken-faciliteter. Badeværelset har brusekabine med varmt vand, og der er vask og toilet. Bagerst i C30 modellen er der store opbevaringsrum med plads til campingstole, bagage og indkøb.

Let at køre

Selvom C30 modellen er stor er den ikke sværere at køre end de mindre autocamper modeller. Afstanden mellem hjulene er gjort større, så den er lettere at dreje. Med en C30 model får du ekstra plads, der kan være dejligt på især længere road trips.

Kør-selv-forslag

Kør-selv-forslag i autocamper i USA & Canada

Her kan du se forskellige kør-selv-forslag til din ferie i autocamper i USA og Canada, med overnatning på udvalgte campingpladser.

Vigtigt: Campingpladserne skal du selv bestille, hvilket giver dig den største fleksibilitet.