C19 autocamper - 3 pers.

Cruise America C19 - let at køre

C19 er særlig velegnet til 2 personer og til familier med ét barn, som ønsker en lille autocamper, der er let at køre og ikke fylder meget på vejen. C19 er åben mellem førerkabinen og opholdskabinen, og med en indvendig højde på 2 meter føles det rumligt. Bredden på autocamperen er godt 2 meter, og det er ret smalt for en autocamper. C19 modellen er derfor ekstra let at køre, og så er den udstyret med både fartpilot og aircondition. 

C19 autocamperen fra Cruise America er for dig, som ønsker en lille autocamper uden at gå på kompromis med faciliteter og sikkerhed. Se video og få en introduktion.

Se filmen
Lej din drømmebil
Route 66 i Arizona med kurs mod Kingman, USA

Information

Indretningen i C19

Sovepladsen over førekabinen er ekstra rummelig, så der er fint plads til to voksne personer. Spisepladsen midt i motorhomet kan også slås ned og det giver en ekstra soveplads, særligt velegnet til børn.

Køkkenet har alle de samme faciliteter, som man finder i de større autocamper modeller. Her er både mikrobølgeovn, gaskomfur og køleskab.

Det indbyggede baderum har bruser med varmt vand. Og toilet, vask og bruser er af høj standard.

Kør-selv-forslag

Kør-selv-forslag i autocamper i USA & Canada

Her kan du se forskellige kør-selv-forslag til din ferie i autocamper i USA og Canada, med overnatning på udvalgte campingpladser.

Vigtigt: Campingpladserne skal du selv bestille, hvilket giver dig den største fleksibilitet.