C19 autocamper - 3 pers.

Cruise America C19 - let at køre

C19 er særlig velegnet til 2 personer og til familier med ét barn, som ønsker en lille autocamper, der er let at køre og ikke fylder meget på vejen. C19 er åben mellem førerkabinen og opholdskabinen, og med en indvendig højde på 2 meter føles det rumligt. Bredden på autocamperen er godt 2 meter, og det er ret smalt for en autocamper. C19 modellen er derfor ekstra let at køre, og så er den udstyret med både fartpilot og aircondition. 

C19 autocamperen fra Cruise America er for dig, som ønsker en lille autocamper uden at gå på kompromis med faciliteter og sikkerhed. Se video og få en introduktion.

Se filmen
Lej din drømmebil
Route 66 i Arizona med kurs mod Kingman, USA

Information

Indretningen i C19

Sovepladsen over førekabinen er ekstra rummelig, så der er fint plads til to voksne personer. Spisepladsen midt i motorhomet kan også slås ned og det giver en ekstra soveplads, særligt velegnet til børn.

Køkkenet har alle de samme faciliteter, som man finder i de større autocamper modeller. Her er både mikrobølgeovn, gaskomfur og køleskab.

Det indbyggede baderum har bruser med varmt vand. Og toilet, vask og bruser er af høj standard.

Kør-selv-forslag

Bestil autocamper

Find pris og bestil din C19 autocamper

C19 modellen er miljøvenlig med aerodynamisk design, lette aluminiumshjul, energisparende LED belysning, den seneste AGM batteri-teknologi og solceller i taget. En C19 model kører cirka 6-8 km pr. liter benzin og det er næsten 50% mere end andre køretøjer af denne type.

I skemaet herunder kan du finde prisen på C19, C21, C25 og C30 autocampere.
Du kan først afhente din autocamper dagen efter du ankommer fra Europa til USA/Canada.
Bemærk, at priserne opdateres ugentligt og at du oftest får de bedste priser, hvis du er tidligt ude.

*Har du spørgsmål i forbindelse med bestillingen, kan du ringe til vores rejsespecialister på 70 11 60 11.

Få et tilbud