Vesten rundt - det ultimative eventyr på MC

21 dages motorcykelrejse med dansk guide

Dette er den ultimative tur, hvis man er vild med storslået og smukt natur, og klar på fantastiske oplevelser i det vestlige USA. Vi skal på denne tur besøger 4 stater Californien, Nevada, Arizona og Utah.

Vi besøger små wild west byer, men også fantastiske Las Vegas, som turen starter og slutter i. Vi har selvfølgelig også ekstra dage i storbyerne San Francisco og Los Angeles. Vi kører på et af de bedste stykker Route 66, The Mother Road, hvor man virkelig kan leve sig ind i, hvordan vejen var i dens storhedstid. Turen byder på ørken, prærie, bjerge, skove, floder, søer, storbyer og nogle af de fedeste motorcykelveje der findes, og som virkelig nydes på ryggen af vores Harleyer.

Naturparkerne står i kø på denne tur, vi skal besøge Grand Canyon, Painted Desert, Arches, Canyonlands, Capitol Reef, Bryce Canyon, Zion, Death Valley, Yosemite og Muir Woods. Vi kører også en tur rundt om storslåede Lake Tahoe, og en tur langs Californiens kyst ad en af verdens smukkeste veje, Highway 1. 

Fra 0 kr.  
pr. fører i dobbeltværelse inkl. leje af motorcykel, fly, hoteller, udflugter iflg. program samt dansk guide

Rejseperiode:  
August/september  

Varighed:  
21 dage/19 nætter  

Længde:  
ca. 5.000 km

 

Har du spørgsmål til rundrejsen, sidder vi klar til at hjælpe:

Kontakt os 
 

Mød vores guider her

Se vores inspirerende MC-brochure her

Tag med på denne rejse fordi:

 • Du oplever storslået natur, de fedeste motorcykelveje, storbyer og småbyer i godt selskab med ligesindede
 • Du besøger verdenskendte nationalparker som fx Grand Canyon, Death Valley og Bryce Canyon
 • Du kommer på opdagelse gennem 4 stater
 • Du får serveret de største naturoplevelser i Yosemite National Park
 • Du får naturligvis danske guider
 • Du kører naturligvis på Harley-Davidson

Dagsprogram

Danmark – Las Vegas (Nevada)

Guiderne tager imod I lufthavnen I Las Vegas, og kører jer til vores hotel. Vi holder et kort info møde, og derefter afslapning og eventuelt en bid mad inden dynerne kalder.

Las Vegas – Route 66 – Kingman (Arizona) (220 km)

Vi starter dagen med at hente vores motorcykler, så starter vores rundtur i Arizona/Utah. Først kører vi ud af Las Vegas til den imponerende dæmning Hoover Dam. Derefter gennem ørken til spillebyen Laughlin, hvor vi krydser Colorado floden. Så går det op i bjergene på Route 66 til den gamle mineby Oatman, hvor æslerne går frit rundt i byen. Vi slutter dagen i Route 66 byen Kingman.​

Kingman – Flagstaff (400 km)

Dagen starter med at vi kører på et af de bedst bevarede stykker af Route 66. Vi gør stop ved blandt andet Hackberry General Store, og i byen Seligman. Derefter kører vi ind i bjergene til Prescott, ad fede bjergveje til byen Jerome, derefter til de røde bjerge ved Sedona. Vi afslutter dagen i den hyggelige Route 66 by Flagstaff.

Flagstaff – Grand Canyon – Page (330 km)

Dagen i dag byder på en af de helt store naturoplevelser, Grand Canyon. Vi kører først til lufthavnen ved Grand Canyon, hvor der vil være mulighed for en helikoptertur ud over dette fantastiske naturvidunder. Vi kører herefter langs Grand Canyon, og holder flere pauser undervejs. Vi kører ned fra Grand Canyon igen, og kører videre nordpå til Horseshoe Bend, som er et imponerende sving på Colorado floden. Kort derefter kommer vi til Page, hvor vi overnatter.

Page – Monument Valley – Moab (Utah) (430 km)

Vi starter dagen med at besøge endnu en imponerende dæmning, Glen Canyon Dam, som ligger lige udenfor Page. Efter Page kører vi nu ind i Indianerland, og til Monument Valley, hvor vi gør flere stop ved de imponerende klipper, som man husker fra mange af de gamle westerns. Vi kører nu ind i Utah, og kører mod byen Moab, hvor vi overnatter. Undervejs til Moab kører vi i smukt landskab, med masser af imponerende klippe formationer, og vi holder selvfølgelig en del pauser undervejs.

Moab – Route 12 – Bryce Canyon (430 km)

Endnu en dag med fantastiske naturoplevelser venter forude. Først gennem øde ørkenområder, og derefter gennem Capitol Reef National Park, hvor vi blandt andet skal se ældgamle helleristninger. Dagen fortsætter i smukt natur gennem Grand Staircase-Escalante National Monument, inden vi ankommer til Bryce, hvor vi overnatter.

Bryce Canyon – Las Vegas (Nevada​) (400 km)

Vi står tidligt op for at nyde den sidste dag på motorcyklerne.  Dagen begynder med at vi kører ind i Bryce Canyon National Park, hvor vi skal se solopgangen over de smukke røde klipper, en fantastisk oplevelse. Vi kører videre til endnu en super naturoplevelse, hvor vi skal køre på de mest fantastiske bjergveje gennem Zion National Park, en imponerende smuk oplevelse. Vi fortsætter til Las Vegas, hvor vi afleverer vores motorcykler. Vi bruger resten af dagen på at se nærmere på denne skønne/skøre by, og afslutter dagen med en hyggelig middag sammen. (ej inkl.)

Las Vegas – Death Valley – Lone Pine (Californien) (360 km)

Vores tur starter fra Las Vegas med retning mod Californien. Vi kører gennem Death Valley, som er USA’s varmeste sted, hvor vi blandt andet gør holdt ved Badwater Basin, som er det laveste punkt i USA. Efter Death Valley National Park, kører vi mod Sierra Nevada bjergene til den lille hyggelige by Lone Pine, hvor vi overnatter.

Lone Pine – Tioga Pass – Yosemite nationalpark – Sonora (380 km)

Vi kører ad smukke veje, langs Sierra Nevada bjergene på den ene side, til saltsøen Mono Lake, hvor vi holder en lille pause, inden vi kører ind i noget af det smukkeste natur som USA har at byde på. Vi skal via det kendte Tioga Pass i ca. 3.000 m.o.h på på tur igennem Yosemite Nationalpark, hvor vi holder mange pauser, så man rigtig kan nyde den imponerende natur. Efter en imponerende dag i Yosemite ankommer vi sidst på dagen til Sonora, hvor vi overnatter.

Sonora – Lake Tahoo – Reno (Nevada) (330 km)

Fra Sonora kører vi i dag ad de lækreste bjergveje til den smukke sø Lake Tahoe. Vi kører rundt om søen, og nyder de fantastiske udsigtspunkter. Vi kører herefter igen ind i Nevada til spillebyen Reno, hvor vi skal overnatte på et af byens imponerende casinoer.

San Francisco – Highway 1 – San Simeon (350 km)

Vi kører fra San Francisco, og skal hele dagen køre på den fantastiske Highway 1. Vi kører langs Stillehavet på en af verdens smukkeste veje, vi holder masser af pauser, så man kan nyde de fantastiske natur scenarier, som er langs vejen. Vi holder frokost i smukke Monterey, og kører gennem byen Carmel inden vi fortsætter sydpå til byen San Simeon, hvor vi overnatter.​​

Los Angeles – Route 66 – Las Vegas (Nevada) (430 km)

Fra Los Angeles kører vi gennem bjergene nord for byen til Victorville, hvorfra vi kører på et stykke af The Mother Road, Route 66, til byen Barstow. Vi kører nu ind i Mojave ørkenen, hvor vi på vejen besøger spøgelsesbyen Calico. Efter Mojave ørkenen ankommer vi til Las Vegas, hvor vi siger farvel til Harleyerne og guiderne sørger for transport til vores hotel. Aftenen bruger vi nok med et sidste besøg på The Strip.​​

Las Vegas – Danmark.

Afrejse dag fra Las Vegas. Alt efter afrejse tidspunkt tager vi på sightseeing eller shopping. Vi kører til lufthavnen og håber på en god tur hjem.​​

Danmark

Ankomst til Danmark med farvel, og forhåbentlig ses vi igen på en af vore mange andre spændende motorcykel rejser.​​

Kort

Vis på kort

Galleri

Om prisen

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark - Las Vegas
 • Fly Las Vegas - Danmark
 • Danske guider
 • Al transport ifølge program
 • 19 overnatninger på gode hoteller
 • Swimmingpool på de fleste hoteller
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Følge/service vogn til al bagagen og kolde drikkevarer
 • Leje af motorcykel (Harley-Davidson Heritage Softail)
 • Frit kilometerforbrug på motorcyklen
 • Forsikring* på motorcykel
 • Lån af styrthjelm
 • Besøg i Monument Valley
 • Besøg i Arches National Park
 • Besøg i Bryce Canyon
 • Besøg i Zion National Park
 • Besøg i Grand Canyon
 • Udflugt til fods i Las Vegas
 • Besøg i Death Valley
 • Besøg i Yosemite National Park
 • Udflugt til fods i San Francisco
 • Udflugt i Los Angeles
 • Dansk rejsemanual
 • Skatter og afgifter 
   

Prisen inkluderer ikke

 • Tillæg for enkeltværelse 12.500 kr.
 • Benzin og evt. vejafgifter
 • Entréer og udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
 • Drikkevarer og måltider ikke nævnt i programmet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring - kontakt FDM travel
 • Øvrigt der ikke er nævnt under "Prisen inkluderer"

 

Om rejsen

Antal deltagere 
Rejsen gennemføres ved minimum 12 motorcykler.

Om ruten 
Turen er ca. 5.000 km lang, og vi kører ad staternes smukkeste - og ofte mindste - veje, hvor vi møder en stor variation af natur og dyreliv. 

* Om MC-forsikringen
Forsikring på motorcyklen er “VIP Plus” inkl. tyveri- og skadesdækning med selvrisiko på USD 2.000 ved skade og med selvrisiko på USD 5.000 ved tyveri.

Ved afhentning af motorcyklen kan du opgradere MC-forsikringen til "VIP-Zero" med selvrisiko på USD 0 ved skade, og med selvrisiko på USD 1.000 ved tyveri.
Pris er USD 10 pr. dag og afregnes direkte til udlejeren.

Mange rejseforsikringer dækker selvrisikoen på lejede køretøjer og vi anbefaler derfor, at du på forhånd tjekker om din rejseforsikring dækker selvrisikoen. På den måde kan du vælge den bedste løsning for dig.

 

 

 

Tilkøb

Ønsker du en større MC-model kan vi anbefale:

 • Harley-Davidson - Touring Class fra 1.000 kr. ekstra pr. fører 
   
 • Harley-Davidson - Grand Touring Class fra 2.000 kr. ekstra pr. fører 
   

Se alle MC-modeller

 

Ekstra oplevelser

Det er muligt at tilkøbe ekstra oplevelser lokalt. Bl.a. helikopter tur i Grand Canyon, & besøg på Alcatraz.

 

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

- (Udsolgt)
45.990 kr.

2024: Pris for passager er 33.990 kr.
 

FDM MEDLEMSRABAT:

 • FDM medlemmer får rabat på 500 kr. per bestilling på nævnte priser.
 • Er du ikke FDM medlem, kan du tegne medlemskab på fordelagtige vilkår ved bestilling af rejsen


Angivne priser er fratrukket rabat på 1,5% for betaling med dankort, gavekort eller bankoverførsel.