Llangoed Hall

elegant og Historisk herregård 

Llangoed Hall, Brecon i Powys
Llangoed Hall er et elegant og historisk hotel, som ligger i det smukke Wye Valley i hjertet af det walisiske landskab. På hotellet finder I en henrivende udsigt over de fantastiske haver, og exceptionelle middage på hotellets prisvindende restaurant. Hotellet har vundet adskillige prestigefyldte priser, og bliver konsekvent valgt som et af de bedste hoteller i Wales af respekterede medier som Daily Telegraph og Sunday Times.

Hvis I på jeres kør-selv-ferie gennem Wales kommer forbi Brecon, skal I overveje et par nætter på Llangoed Hall, og prøve deres prisvindende restaurant i fabelagtige omgivelser. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores charmerende Best Loved hoteller. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 644 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Best Loved Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Fantastisk beliggenhed I hjertet af Wales 

Llangoed Hall daterer helt tilbage til 560, og har højst sandsynligt været hjemsted for det første walisiske parlament. Den nu fredet bygning er blevet lavet til et hotel med romantik og gastronomi i fokus. Når I ikke udforsker de fantastiske haver eller det betagende landskab, kan I slappe af i de store, smukke og komfortable værelser.

I får svært ved at finde bedre mad i Wales end på Llangoed Hall, det er blevet stemt som den bedste walisiske restaurant af Sunday Times i både 2016 og 2017. Derudover har de tre af de eftertragtede AA Rosette's, som kun omkring 200 restauranter i hele Storbritannien har. Hotellet er også blevet stemt til at være den bedste bryllupslokation i Wales af flere anerkendte medier.

  • 23 individuelt designede og charmerende værelser
  • Lækker walisisk morgenmad inkluderet
  • Der er ikke mere end 1 times kørsel til Wales hovedstad Cardiff
  • Fortryllende omgivelser og himmelsk køkken lægger op til romantik og afslapning
  • Nærliggende seværdigheder: Wye Valley, Black Mountains, Tintern Abbey, Powis Castles

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud