Bjørne, hvaler og Vancouver Island

7-dages kør-selv-forslag i canadas vilde natur

Mød grizzlybjørne, sorte bjørne og hvaler på denne fantastiske kør-selv-ferie over Georgia-strædet til Vancouver Island, der bl.a. inkluderer en tur med vandflyver ud til en afsidesliggende naturlodge.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem det vestlige Canadas smukke landskaber.

 

Fra 20.294 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med hotel, vandfly og billeje.

Rejseperiode:
Ultimo maj - medio oktober.

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage / 6 nætter

Længde:
784 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie - kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Vancouver – Campbell River (177 km + færge)

I forlader Vancouver og kører mod Horseshoe Bay, hvor I tager færgen til Vancouver Island (inkluderet i prisen) – sejltid ca. 1 time og 45 minutter. Herfra kører I nordpå gennem Vancouver Islands næststørste by, Nanaimo, også kendt som Harbour City, Parksville og Beach Country, der er hjemsted for den årlige internationale Sandcastle Competition.

Jeres mål i dag er byen Campbell River, der rent historisk er kendt som ”Salmon Capital of the World”, lige i hjertet af den tilstødende Strathcona Park, Desolation Sound, Mount Washington og Robson Bight. Byen er mod vest omgivet af Strathcona Provincial Park og mod øst Coastal Mountain-bjergkæden, og enorme krydstogtskibe passerer lige forbi Campbell River, og det smukke sceneri opleves bedst fra den verdensberømte Discovery Pier efterhånden som skibene passerer som perler på en snor ad the Inside Passage mod fjerne mål i Alaska.

Campbell River – Knight Inlet Lodge og grizzlybjørne

Knight Inlet Lodge, der er dagens destination, kan ikke nås fra landsiden, hvorfor I skal med vandflyver (inkluderet i prisen) fra Campbell River. Den spændende flyvetur til mundingen af Glendale Cove tager ca. 30 minutter, hvor Knight Inlet Lodge ligger flydende på store cedertræsstammer. Husk endelig at tage kameraet med, når I skal på ture ud for at spejde efter grizzlybjørne, som ofte besøger området. I overnatter på Knight Inlet Lodge.
Frokost og aftensmad er inkluderet.

Knight Inlet Lodge – Tofino (225 km)

Hvis I er tidligt oppe, er der en sidste mulighed for at se bjørne fra en af de mange platforme eller fra en båd (afhængigt af sæsonen), inden I returnerer til Campbell River med vandflyveren. Forventet ankomst i Campbell River ca. kl. 10.30-11.00, hvorfra I fortsætter i bil mod sydvest til Tofino og den forrevne vestkyst. Undervejs kan vi anbefale at gøre stop ved Cathedral Cove og nyde de storslåede 800 år gamle Douglas-fyr og graner og ikke mindst de kendte Mars Water-Bombers-fly ved Sproat Lake, verdens to største water-bombers, som udelukkende bruges til at bekæmpe skovbrande. Herfra kører I videre gennem de majestætiske Sutton Pass og Sawtooth Range i Cascade-bjergkæden med ankomst i Tofino ud på eftermiddagen.
Morgenmad er inkluderet.

Tofino – hvaler eller sorte bjørne

I dag har I mulighed for at tage med på en hvalsafari for at se efter gråhvaler, pukkelhvaler, søløver, havfugle og ørne. Alternativt kan I komme ud og sejle en tur langs kysten for at se sorte bjørne, der vandrer mod deres nærmeste fødekilde – nemlig havet! (Udflugtspakken inkluderer en af turene inkluderet - I vælger selv). 

 

Tofino – Victoria (313 km)

I kører tilbage mod østkysten af Vancouver Island og sydpå mod Victoria. Undervejs kan I stoppe i kunstnersamfundet Chemainus og beundre de gigantiske vægmalerier, der pryder de ydre vægge i hele byen og Duncan, ”City of Totems”. Hvis tiden tillader, kan I også besøge Quw’utsun’ Heritage Village, der giver et godt indblik i livet på nordvestkysten (åbningstider afhængig af sæson).

Hvalsafari med spækhuggere og Victoria

Om formiddagen er der mulighed for at tage ud på en fantastisk spændende sejltur i forsøget på at se spækhuggere, vågehvaler, gråhvaler, marsvin, sæler og andre havdyr i området ud for Victoria (inkluderet i udflugtspakken). 

Eftermiddagen kan I bruge på at udforske Victoria med dens charmerende engelske atmosfære med high tea og forretninger fulde af uld og porcelæn.

Victoria – Vancouver (69 km + færge)

Dagens rute er kort, men utrolig smuk, når I kører fra Victoria til Butchart Gardens – de verdensberømte haver, hvor der vokser mere end 1 million blomster og planter fra 700 arter (inkluderet i udflugtspakken). Herfra fortsætter I mod nord til Swartz Bay Ferry Terminal for at sejle den 1,5 timer lange tur til Tsawwassen (inkluderet i prisen).

Undervejs kan I nyde synet af de smukke Gulf Islands, når I krydser Georgiastrædet. Fra Tsawwassen fortsætter I til downtown Vancouver, hvor turen slutter, men har I mulighed for at blive et par dage her, er der masser af oplevelser, der venter på jer. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 20.294 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Vancouver retur
 • 6 hotelovernatninger
 • Færgeoverfart fra Vancouver til Vancouver Island t/r
 • 1 x frokost, middag og morgenmad på Knight Inlet Lodge
 • Vandflyver mellem Campbell River og Knight Inlet Lodge t/r
 • Grizzly Bear Viewing (spot grizzlybjørne) omkring Knight Inlet Lodge
 • 1 uges billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Reservationsgebyr til BC Ferries
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Moderate, Superior og Deluxe.

Bemærk: Aldersgrænse 8 år.
 

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

 

 

Ekstra oplevelser

Udflugtspakke:

 • Whale watching eller Black Bear Cruise fra Tofino
 • Entre til Butchart Gardens
 • Whale Watch-tur fra Victoria.

Pris pr. person fra: 1.555 kr.

Forlæng rejsen
I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Vancouver.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011