The Petwood Hotel, Lincolnshire

Lincolnshires bedste hotel

Petwood Hotel, Woodhall Spa i Lincolnshire
Historie, charme og forkælelse venter jer på Petwood Hotel i den historiske region Lincolnshire. Efter Anden Verdenskrig blev Lincolnshire kendt som Bomber County, da det blev brugt som base for det britiske luftvåben og alle deres bombefly. Nu kan I udforske det unikke område fyldt med minder fra krigens tid med udgangspunkt i Petwood Hotels charmerende rammer.

Tag på kør-selv-ferie gennem Lincolnshire og oplev lækker mad og total afslapning i historiske omgivelser på Petwood Hotel. Vores kør-selv-forslag kan selvfølgelig tilpasses jeres personlige rejseønsker med én eller flere af vores unikke overnatningssteder. Hos os får I netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 445 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Unik overnatning
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Elegant og tidløs arv

Hotellet blev oprindeligt bygget som privathjem til en baronesse, som underholdte adskillige prominente gæster fra royale til stjerner kendt fra scenen og skærmen. Senere blev huset overtaget af det britiske luftvåben, og blev derefter hjem til de kendte ”Dambusters”, som udførte en af de vigtigste flyaktioner i Anden Verdenskrig, som var med til at vinde krigen.

I dag er Petwood et hotel med charme, afslapning og velvære. Indlogeringen strækker sig fra klassiske og enkle værelser til luksuriøse suiter, mange af dem med en vidunderlig udsigt over haverne og Lincolnshire Wolds. Chefkokken har oparbejdet et tæt forhold til de lokale, så han kan servere mad med de bedste og friskeste råvarer. Hvis I er til det mere uformelle, serverer The Terrace Bar lækker mad uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

The Petwood Hotel har vundet prisen "Best Hotel in the East of England" af Best Loved Hotels og lokker med en rig og interessant historie fra Andens verdenskrig, den nærliggende golfclub Woodhall Spa Golf Club, med den legendariske Hotchkin Course og mange spændende oplevelser i området, fx Tattershall Castle, Lincolnshire Aviation Heritage Centre og Newark Air Museum.

Galleri

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011