Kør-selv-ferie Gardasøen

Oplev alle afkroge af Gardasøen

Gardasøen er enestående skønhed og spændende aktiviteter på kort afstand. Turen rundt om søen er godt 150 km lang og utrolig smuk med bjerge, der gennembores af små tunneller fra Mussolinis tid, og spændende slalomkørsel på vejene, der svinger sig rundt om søen. Derfor er det et attraktivt kør-selv-feriemål. Gavmildt strøet ud på bjergskråningerne blandt grønne olivenlunde ligger uberørte middelalderbyer, der selv i dag formår at fastholde en unik atmosfære. Ikke blot i sommerferien, men helt fra april til november, kan I opleve tocifrede varmegrader. Heldigvis er vandet svalt og lækkert.

Det er nemt at komme til Gardasøen, uanset om I pakker bilen hjemmefra og kører derned eller flyver til Verona eller Milano og starter kør-selv-ferien med lejebil i lufthavnen. Tager du familien med på bilferie her, kan I nemt kombinere strandhygge med oplevelser som vandsport, sejlture, cykling og trekking eller en tur i adventurepark. Camping er en populær ferieform ved Gardasøen, men I kan også vælge mellem en lang række feriehuse og hoteller.

kør-selv-forslag

inspiration

Vis på kort

Gardasøen er et kør-selv-paradis. 150 km spækket med skønne byer og oplevelser for hele familien. Lad os guide jer til den ferie, i drømmer om


 

Rejseformer

kontakt