Kør-selv-ferie Toscana

Kør-selv-ferie til vinlandet Toscana

Toscana er for livsnydere. Charmerende middelalderbyer, enorm gæstfrihed, smagfuld gastronomi og muligheden for at kombinere badeferie med natur- og kulturoplevelser, gør Toscana ideel, når I sammen skal på kør-selv-ferie. Toscana er en solrig destination, ikke kun i sommerferien, men hele sommerhalvåret fra maj til september. Temperaturen og naturen varierer meget fra kyst til bjerg. Toscana er oplagt til en kør-selv-ferie, hvor I får frihed til at udforske de forskellige områder.

Uanset om I pakker bilen og starter jeres kør-selv-ferie i Danmark eller flyver til Firenze, Pisa eller Bologna og henter lejebilen i lufthavnen, er Toscana nem at komme til. Med vores store udvalg af ferieboliger i hele Toscana, kan I vælge at tage udgangspunkt i en enkelt by eller rejse mellem flere forskellige byer i regionen. Det er bare at starte lejebilen og finde jeres egen vej blandt smukke bjerge, sirlige vinmarker og maleriske kyster.

Kør-selv-forslag

Inspiration

Vis på kort

Der venter vidunderlige køreture i Toscana. Du kan både opleve Chokoladedalen, vinruten eller det unesco-beskyttede val d'orcia. Hvilken vej vil du?


 

Rejseformer

Kontakt