Motorhome i New Zealand

Under åben himmel i skøn natur

New Zealand er et oplagt land til ferier i motorhome.  Her får I behagelig komfort for alle, mens I er midt i eventyret. Og I bestemmer selv tempoet. Motorhomet er den perfekte ramme om en ferie for gode venner eller familier. I har al jeres bagage samlet på et sted, køkken og soveværelse følger altid med uanset, hvor I bevæger jer hen, og alligevel er I midt ude i naturen med storslåede nationalparker og fantastiske panoramaer. 

Specielt for familier med børn, der slipper for at flytte ud og ind ad hotelværelser hele tiden og kan nøjes med at pakke bagagen ud én gang. Og når I kører, kan børnene sidde ved bordet i motorhomet og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller spil eller tegner - frem for at sidde passivt på bagsædet af en bil.

Vi hjælper dig med at skræddersy din rejse
Vil I ud under åben himmel? Så hjælper vi jer med at finde det motorhome, der passer til jer. Der findes ikke en enkel og fast pris på leje af motorhome, da det er variable priser sammensat efter jeres behov og ønsker og det aktuelle udbud af motorhomes. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med at skræddersy din kør-selv-ferie i motorhome, så du får det meste ud af din tur.

Oplev mere med Motorhome:

  • Få en unik mulighed for overnatning midt i naturen
  • Tag hotelværelset med på rejsen
  • Den perfekte kombination af komfort og camping

Få gode råd inden du lejer
Der er meget at overveje før du lejer et motorhome. Læs vores 4 gode råd, inden du lejer

Ønsker du et tilbud på Motorhome i New Zealand? Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi har løbende gode tilbud på motorhome i New Zealand. Vi kan derfor fra tid til anden tilbyde jer specialpriser på nogle udvalgte motorhome-typer. Ring og hør nærmere

Få et tilbud

Motorhomes

Se vores kør-selv-forslag og skræddersy din egen rejse

Få masser af oplevelser undervejs

Få et tilbud