Motorhome i New Zealand

Under åben himmel i skøn natur

New Zealand er et oplagt land til ferier i motorhome.  Her får I behagelig komfort for alle, mens I er midt i eventyret. Og I bestemmer selv tempoet. Motorhomet er den perfekte ramme om en ferie for gode venner eller familier. I har al jeres bagage samlet på et sted, køkken og soveværelse følger altid med uanset, hvor I bevæger jer hen, og alligevel er I midt ude i naturen med storslåede nationalparker og fantastiske panoramaer. Vil I ud under åben himmel, så hjælper vi jer med at finde det motorhome, der passer til jer. 

Specielt for familier med børn, der slipper for at flytte ud og ind ad hotelværelser hele tiden og kan nøjes med at pakke bagagen ud én gang. Og når I kører, kan børnene sidde ved bordet i motorhomet og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller spil eller tegner - frem for at sidde passivt på bagsædet af en bil.

Oplev mere med Motorhome:

  • Få en unik mulighed for overnatning midt i naturen
  • Tag hotelværelset med på rejsen
  • Den perfekte kombination af komfort og camping

 

Ønsker du et tilbud på Motorhome i New Zealand? Kontakt vores sælgere

Få et tilbud

Motorhomes

Information

Lej hos de bedste

Vi samarbejder med Maui, Britz og Mighty New Zealand, de førende udlejere af campervans og motorhomes i New Zealand. Med årelang erfaring i udlejning tilbyder de et kvalitetsprodukt. Der findes mange typer og størrelser af campervans og motorhomes med masser af faciliteter og plads til 2-6 personer. Da vognene er meget forskellige og indbyder til forskellige rejseformer, kan det være en god investering at bruge lidt tid på at sammenligne mulighederne. Der er god grund til at tage følgende praktiske punkter med i jeres planlægning. Der findes ikke en enkel og fast pris på leje af motorhome i New Zealand. Det er variable priser, der er sammensat efter jeres behov og ønsker, samt det aktuelle udbud af motorhomes på den ønskede destination.

 

Bestil i god tid

Prisen på et motorhome er baseret på udbud og efterspørgsel og den ændres hver uge. Det kan derfor betale sig at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud. Ønsker I at starte i en by og slutte i en anden by, er det en rigtig god ide at tjekke prisen begge retninger, for efterspørgslen giver ofte forskellige priser afhængig af, hvor I starter og slutter jeres lejemål.

 

Køb en forsikringspakke - spar bekymringer og selvrisiko

Bestil en ”Inclusive Pack”, så I er bedst muligt sikret. Ud over selvrisikoreducering inkluderer pakken også ting som fx gas til gasblus, WIFI, campingbord og stole.

 

Benyt jer af gode tilbud

Vi har løbende gode tilbud på motorhomeleje i New Zealand. Vi kan derfor fra tid til anden tilbyde jer specialpriser på nogle udvalgte motorhome- typer. Tilbuddene varierer en del i både indhold og besparelse, så kontakt vores rejsespecialister og få det bedste tilbud på jeres motorhomeleje.

 

Husk også ...

  • Det danske kørekort skal ledsages af et internationalt kørekort.
  • Stort kørekort er ikke påkrævet.
  • Almindelige 2-hjulstrukne motorhomes må kun køre på asfalterede veje.
  • Motorhomes er udstyret med faciliteter til det antal personer, der er sovepladser til.
  • Vælg et motorhome med god plads.

Få et tilbud