Kør-selv-ferie i børnehøjde i Norge

Se Norge gennem børnenes øjne og få en anden oplevelse af vores nordiske naboer

Norge er en oplagt destination til en kør-selv-ferie - ikke mindst med børn og det er uanset om I kører i egen bil hjemmefra, i en lejet bil eller i autocamper.

Norge lokker med en fabelagtig flot natur med brusende vandfald, dybe fjorde og ikke mindst et rigt dyreliv - til lands og til vands. I kan stoppe ved dyreparker, hvor I kommer helt tæt på dyrene, I kan vove jer op i klatreparker og suse gennem trætoppene eller snøre vandrestøvlerne og nyd friluftslivet. Der er masser af gode grunde til at vælge Norge til jeres næste kør-selv-ferie med børnene - de vil få oplevelser med hjem for livet.

Oplevelserne og kør-selv-forslagene nedenfor er hovedsagelig tilpasset familier med børn i alderen 4-9 år. Skal I rejse med større børn foreslår vi at I kigger på vore kør-selv-ferie fokuseret på aktiv livsstil. Uanset hvem som rejser sammen, så kan vi tilpasse kør-selv-ferien lige efter jeres behov og interesser.

Det kan I glæde jer til:

 • Et rigt og spændende dyreliv - hold fx øje med de kæmpestore elge
   
 • Flotte vejstrækninger hvor I kører zig-zag gennem naturen, forbi vandfald og op i bjergene
   
 • Dyreparker og klatreparker
   
 • Kom tæt på havets kæmper på en hvalsafari fra Lofoten

FDM travel giver garanti for at du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger på afrejser i Europa fra 1/5 2021. Garantien gælder, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før og op til din afrejse fraråder rejser til destinationen. FDM travel kontakter dig 14 dage før afrejse, hvis alle ikke-nødvendige rejser til din destination frarådes. Herefter kan du vælge om du vil annullere uden omkostninger eller fastholde dine reservationer uden fri annulleringsret.

Tip! Vær opmærksom på, at der i Norge opkræves vejafgifter, hvilket vi har angivet vejledning om på de forskellige turforslag. Som en tommelfingerregel skal man regne med ca. 100 norske kroner/dag i samlede færge- og vejafgifter. 

Vi er klar til at hjælpe dig med din kør-selv-ferie!

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Kontakt

Kør-selv-forslag i børnehøjde i Norge

Inspiration

Vis på kort

Rejseformer

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011