Startpakke på Mallorca

10 dages startpakke på Mallorca

Mallorca er badegæsternes paradis med pulserende badebyer og perlehvide strande, men øen gemmer også på et skattekammer af fantastiske oplevelser. Østkysten byder på smukke uberørte strande, idylliske landsbyer ligger drysset ud i Tramuntana-bjergene og vinområdet Binissalem byder på fantastiske smagsoplevelser. Mallorca har et varmt og lækkert klima og er en dejlig destination hele året.

Vi har i denne pakke inkluderet to nætter i Palma de Mallorca, billeje fra I forlader byen til I flyver hjem og naturligvis flybilletten. De resterende 7 nætter bestemmer I helt selv hvordan I vil bruge - I kan planlægge denne del af rejsen præcis efter jeres interesser.

Fra 7.304 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 10 dages kør-selv-ferie med flybillet, 2 hotelovernatninger og billeje.

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler marts - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
10 dage/9 nætter
 

Denne startpakke kan du skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Palma de Mallorca

Velkommen til Palma de Mallorca!

Alt efter hvilket flyselskab I flyver med, kan ankomsten til Mallorca være alt fra først på formiddagen til sent på aftenen. Fra lufthavnen kører der busser ind til Palma, som ikke tager mere end 10-15 minutter. I kan også vælge at tage en taxa ind til byen.

I kan bruge eftermiddagen eller aftenen på at suge de første indtryk til jer med en gåtur gennem byens hyggelige gader, og en god middag eller en drink på en af byens mange restauranter. 

Palma de Mallorca

I har en hel dag i Palma til at opleve hvad denne skønne by har at byde på.

Palma, Mallorca's hovedstad, er på en gang stilfuld, intim, livlig og pulserende, som man kan forvente, når næsten halvdelen af øens befolkning bor i byen. Her finder I masser af hoteller, trendy restauranter, caféer, butikker og et livlig natteliv.

En af byens hovedattraktioner er den store gotiske katedral, tæt ved havnen. Dette område, der er kendt som Palma's gamle bydel, byder på smalle passager, historiske monumenter og smuk arkitektur. I de mange gågader fristes I med utallige caféer, gallerier og små butikker. 

Alternativt kan I gå lidt vest for Passeig de Born og besøge det kuriøse gamle distrikt Sa Llotja, som også lokker med butikker, gallerier og fine spanske restauranter. Der er ikke langt til det overdækkede marked Mercat de l'Olivar, hvor der sælges alt fra friske citroner til friske fisk. 

Tid på egen hånd på Mallorca

I dag henter I jeres bil, forlader Palma og gør jer klar til at opleve Mallorca på egen hånd. Uanset om I vælger at bo flere forskellige steder de næste 7 nætter, om I lejer en lejlighed ved stranden eller noget helt tredje, er der masser af oplevelser der venter. 

Mallorca er et paradis for strandelskere og særligt øens østlige kyst frister med smukke, gyldne badebugter, fiskerlejer og skønne landsbyer. Cala Varques, Calo de Marmols og Calo des Moro er bare nogle få af de mange skønne bugter på øens østkyst.

Vi kan anbefale et besøg til halvøen Formentor. Her på Mallorcas nordligste punkt tårner et fyrtårn på kanten af en klippe til Middelhavet og venter jer med den smukkeste udsigt. På halvøen Formentor finder I også nogle af Mallorcas smukkeste strande.

Mallorca er desuden kendt for sine mange grotter og drypstenshuler, og I finder mere end 300 små og store af slagsen på øen. Flere steder er der sat belysning op, og det gør, at I virkelig kan se, hvilket imponerende naturfænomen grotterne er. De største og mest kendte grotter og drypstenshuler ligger alle på det østlige Mallorca - bl.a. Coves del Drach og Cuevas del Hams.

Afrejse fra Palma de Mallorca - ankomst til Danmark

I dag går turen til Palma de Mallorca Lufthavn, hvor I afleverer jeres bil og sætter kursen mod Danmark.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 7.304 kr.

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur København til Palma de Mallorca
  • 2 overnatninger i Palma 
  • 7 dages billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

  • 7 overnatninger på Mallorca
  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Evt. gebyr for envejsleje af bil

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker. I kan ligeledes tilføje hoteller til den del af rejsen som er på egen hånd. 

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med flere stop i Spanien.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes HER.

Søg og bestil din kør-selv-ferie

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011