Kør-selv-ferie Tjekkiet

Kør gennem Tjekkiets flotte natur og besøg bryggerier

Mange forbinder Tjekkiet med storbyferie i Prag, men det er en skam, for en kør-selv-ferie i Tjekkiet er lige så oplagt. På denne måde får du frihed til at opleve landets flotte natur, velrenommerede bryggerier, UNESCO-seværdigheder, blot for at nævne nogle få ting.

Tjekkiet består af to historiske regioner, som i sin tid var egne kongedømmer. Den vestlige del, Bøhmen, med Prag, spa-byer og kendte bryggerier, og den østlige del, Mæhren (Moravia på tysk og engelsk), med skønne vinområder. Fantastiske slotte og velbevarede historiske byer findes overalt.

Der er med andre ord mange gode grunde til at rejse til Tjekkiet på kør-selv-ferie fremfor storbyferie, og med leje af bil eller autocamper får du ganske enkelt en anden frihed til at opleve mere.

Nedenfor kan du læse mere om de mange oplevelser og finde forslag til spændende kør-selv-ture, som vi kan hjælpe dig med at tilpasse til din helt egen kør-selv-ferie i Tjekkiet.

Det kan du glæde dig til:

  • Flot natur
     
  • Spændende byer
  • Velrenommerede bryggerier
  • UNESCO-seværdigheder

FDM travel giver garanti for at du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger på afrejser i Europa fra 1/5 2021. Garantien gælder, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før og op til din afrejse fraråder rejser til destinationen. FDM travel kontakter dig 14 dage før afrejse, hvis alle ikke-nødvendige rejser til din destination frarådes. Herefter kan du vælge om du vil annullere uden omkostninger eller fastholde dine reservationer uden fri annulleringsret.

Vi er klar til at hjælpe dig med din kør-selv-ferie!

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Kontakt

Kør-selv-forslag i Tjekkiet

Inspiration

Vis på kort

Rejseformer

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011