Motorhome i USA

Find et motorhome i USA

USA er som skabt til ferie i motorhomes. Amerikanerne elsker de store køretøjer, der er udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder. Behagelig komfort for hele familien, mens I er midt i eventyret. Også for børnene er motorhome en god løsning. De kan sidde ved bordet og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller og tegner - frem for at sidde passivt på bagsædet af en bil.

Motorhomes er især perfekte til kør-selv-ferie i det vestlige USA, når I fx vil på opdagelse i de store nationalparker. Her bestemmer I selv tempoet, og når I ikke har lyst til at køre længere, finder I bare en ledig campingplads og overnatter der. Hos os kan I leje flere forskellige typer af motorhomes alt efter antallet af rejsende, og med udlejningssteder i mere end 30 byer fordelt over det meste af USA, kan vi sammen finde det motorhome, der passer bedst til jeres kør-selv-eventyr.

I perioder - specielt i foråret  - får Cruise America leveret en lang række nye motorhomes. De kan afhentes i henholdsvis Chicago og Minneapolis, og herfra skal de køres ud til udvalgte destinationer i USA. På denne måde kan I køre tværs over USA i et spritnyt motorhome - til en meget fordelagtig pris. Vi vil opdatere denne side med informationer, så snart der igen findes mulighed for dette tilbud.   

Find alt du behøver at vide, før du bestiller:
Læs mere om motorhomes fra Cruise America 2019/20

Læs mere om motorhomes med Roadbear, vores premium produkt 2019/20
Læs også vores rejsespecialisters 9 gode råd til din kør-selv-ferie i motorhome.

Se filmen
Motorhome i USA
Motorhome i Canada

Motorhomes

Kør-selv-forslag med motorhome

Vis på kort

Inspiration

Få et tilbud