Motorhome i USA

Find et motorhome i USA

USA er som skabt til ferie i motorhomes. Amerikanerne elsker de store køretøjer, der er udstyret med alle tænkelige bekvemmeligheder. Behagelig komfort for hele familien, mens I er midt i eventyret. Også for børnene er motorhome en god løsning. De kan sidde ved bordet og opleve landskaberne passere forbi, mens de samtidig hyggesnakker, spiller eller tegner - frem for at sidde passivt på bagsædet af en bil.

Motorhomes er især perfekte til kør-selv-ferie i det vestlige USA, når I fx vil på opdagelse i de store nationalparker. Her bestemmer I selv tempoet, og når I ikke har lyst til at køre længere, finder I bare en ledig campingplads og overnatter der. Hos os kan I leje flere forskellige typer af motorhomes alt efter antallet af rejsende, og med udlejningssteder i mere end 20 byer fordelt over det meste af USA, kan vi sammen finde det motorhome, der passer bedst til jeres motorhome-eventyr.

Få et tilbud

Se filmen
Motorhome i USA
Motorhome i Canada

Motorhomes

Inspiration - kør-selv-forslag med motorhome

Information

Hvilket motorhome passer til din ferie

FDM travel samarbejder med firmaet Cruise America omkring udlejning af motorhomes i USA. Firmaet tilbyder fire forskellige størrelser motorhomes, alt efter hvor mange personer, der skal med på turen. Sørg for at have god plads, da motorhomet trods alt er jeres hjem, mens I er på ferie i USA.

Cruise America motorhomes i USA og Canada

Road Bear motorhome i USA - vores premium produkt

 

Fordele ved et motorhome

Der er både fordele og ulemper ved at leje motorhomes i USA. Den mest åbenlyse fordel er muligheden for at komme helt ud i den flotte amerikanske natur.

Vil du bruge hovedparten af din tid på at udforske de amerikanske nationalparker i det vestlige USA, er motorhomet en oplagt mulighed. De store nationalparker har alle primitive naturcampingpladser, som du er velkommen til at benytte med et motorhome.

 

Ulemper ved et motorhome

Vælger du et motorhome som ferieform i USA, må du være indstillet på, at din rejseradius bliver lidt mindre, end hvis du vælger en udlejningsbil. Det tager simpelthen længere tid at køre fra sted til sted i et motorhome i USA – især på de mindre veje. Desuden er det lidt dyrere at leje et motorhome i forhold til en almindelig udlejningsbil.

De penge du sparer på overnatning, kan ikke altid opveje udgiften til benzin, overnatning på campingpladser og lignende. Desuden betaler du et beløb pr. kørt kilometer i et motorhome, mens udlejningsbiler er med fri kilometer.

 

Camping i USA

Kør selv ferie med et motorhome er en fremragende måde at komme tæt på amerikanerne. Amerikanerne er nemlig selv vilde med motorhomes, og på de forskellige campingpladser er der rig mulighed for at komme tæt på amerikanerne – måske over en kold Budweiser eller en omgang barberque.

Kampgrounds of America – KOA – er det amerikanske svar på Danmarks Camping Union, og organisationen driver campingpladser over det meste af USA.

Fidusen ved at bruge KOA’s campingpladser er bl.a., at du om morgenen kan reservere en plads til om aftenen på en anden af KOA’s campingpladser – så du har sikkerhed for, at der også er plads, når du kommer frem om aftenen.

 

Hvor langt skal du køre?

Den samlede pris på et motorhome afhænger også af det antal miles, som du kører. Vi anbefaler derfor, at du planlægger ruten og tæller miles, for at afgøre om det bedst kan betale sig at købe et ubegrænset antal miles en pakke med 500 miles i USA.

 

Start tidligt – og aflever sent

Bestil en ”Early Bird Departure Special” og få mest muligt ud af dine dage. Her kan du afhente dit motorhome allerede om formiddagen og aflevere om eftermiddagen. Det koster lidt ekstra, men du får en ekstra dag ud af det, og så er det godt at komme hurtigt ud på turen, når du alligevel på grund af tidsforskellen vågner tidligt om morgenen efter din ankomst til USA.

 

De fleste kan køre et motorhome

Mange danskere bliver overvældede, når de første gang står ansigt til ansigt med et amerikansk motorhome. Det er nemlig en del større end en gennemsnitlig europæisk autocamper. Heldigvis er de amerikanske veje bygget til sådanne køretøjer, og motorhomet er trods sin størrelse nemt at navigere rundt i trafikken. Du skal blot vænne sig til de store dimensioner. For et lejet motorhome tillader Amerikansk lovgivning, at personer med et lille dansk kørekort må køre et amerikansk motorhome, selvom totalvægten i nogle tilfælde overstiger 3.500 kg.

 

Internationalt kørekort

Vi anbefaler, at du får lavet et internationalt kørekort, inden du rejser til USA. Det er ganske vist ikke noget krav for at kunne leje bil i USA, men bliver du stoppet af en amerikansk færdselsbetjent et sted ude på landet, er det er fordel at kunne fremvise et internationalt kørekort.
Læs mere om internationalt kørekort

 

Bestil dit motorhome i god tid

Prisen på motorhome er baseret på udbud og efterspørgsel, og den ændres hver uge. Det kan derfor betale sig at bestille turen i god tid, da der tidligt på sæsonen er et stort udbud og ofte en rabat til ”early bookers”.

Ønsker du at starte i en by og slutte i en anden by, er det en rigtig god ide at undersøge prisen i begge retninger, for efterspørgslen giver ofte meget forskellige priser afhængig af, hvor du starter og slutter dit lejemål.

Få et tilbud