Det bedste af Queensland i autocamper

20 dages kør-selv-ferie i Queensland - fra Cairns til Brisbane

Den australske solskinstat indbyder til store oplevelser i naturen, Fra frodig regnskov til barsk ørken med vulkanrør og unikke dyre oplevelser både på landjorden og i vandet. Oplev det allerbedste af Queensland på en skøn tur fra nord til syd, med huset på ryggen og plads til oplevelser for alle.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie i autocamper i Queensland i Australien, hvor der venter masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Startdag:
Daglig

Varighed:
20 dage/19 nætter

Længde:
Ca. 2.760 km


12.862 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type autocamper
 • rejserute
 • antal dage
 • campingpladser
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Cairns - Port Douglas (67 km)

Turen går nordpå ud af Cairns og dages kørsel er ikke lang, så tag jer tid til stops undervejs. De første stop kan være lige nord for byen hvor den en strand afløser den anden ved Northern Beaches, krydret med små hyggelige landsbyer og strandmiljø. Fortsæt mod nord hvor landskabet bærer tydeligt præg af den helt industri i området med store sukkerrørmarker og bananplantager hele vejen op til det skønne feriemiljø i dagens mål, Port Douglas.

Forslag til overnatning: Tropic Breeze Caravan Park
Læs mere og bestil campingplads her: Tropic Breeze Caravan Park

Port Douglas

Nyd livet i dette smukke ferieparadis med besøg på Four Mile Beach. Et oplagt valgt vil også være en heldagstur til Great Barrier Reef, med mulighed for snorkling eller dykning ved dette fantastiske naturområde. Der finde bogstavelig talt et hav af forskellige muligheder fra havnen i Port Douglas.

Vil I hellere udforske på landjorden, kan vi anbefale en tur nordpå til Mosman Gorge, hvorfra I bl.a kan komme på korte flodsejladser med mulighed for at se krokodiller.

Forslag til overnatning: Tropic Breeze Caravan Park
Læs mere og bestil campingplads her: Tropic Breeze Caravan Park

Port Douglas - Cape Tribulation (86 km)

Dagens køretur er kort, så tag jer god tid til turen. Idag kommer I helt ind i regnskoven, når I kører mod nord til Cape Tribulation, som praler af noget af verdens ældste regnskov.
Gør et stop ved Mossman Gorge Centre, og hør Aborigernes Dreamtime historier på Dreamtime Legend Walk turen i området. Ved Daintree skal I krydse floden med den lille kabelfærge, en oplevelse i sig selv, før turen fortsætter frem mod Cape Tribulation, regnskoven og Stillehavet.

Værd at besøge undervejs:
Mossman og Mossman Gorge
Daintree River Cruises
Mount Alexandra Lookout
Daintree Rainforest

Forslag til overnatning: Cape Trib Camping
Læs mere og bestil campingplads her: Cape Trib Camping

Cape Tribulation

Cape Tribulation er et slaraffenland for naturelskere. Her strækker den fascinerende regnskov sig helt ned til stranden og Stillehavet, og blandes med mangrover og vandløb der løber ud i havet. Her kan I tage på vandreture til vandfald, opleve det unikke dyreliv, nyde de smukke udsigtpunkter og eksotiske frugtplantager. Tag også på oplevelse ud på Stillehavet, med mulighed for at snorkle med skildpadder og koralfisk langs kysten af det nordligste Queensland. 

Forslag til overnatning: Cape Trib Camping
Læs mere og bestil campingplads her: Cape Trib Camping

Cape Tribulation - Mission Beach (314 km)

Idag gå turen tilbage mod syd langs Bruce Highway igennem de mange sukkerrørs marker omkring Innisfail. Kører I lidt ind i landet kommer I forbi Wooroonooran National Park, endnu et imponerende området med regnskov, og før I kommer tilbage til kysten på Mission Beach, kan I også nyde Paronella Park med smukke grønne haver omkring et spansk inspireret slot.
Tilbage på kystlinjen vil I igen opleve at regnskoven bredder sig helt ned til den dejlige  14 km lange strand ved Mission Beach.

Forslag til overnatning: BIG4 Beachcomber Coconut Holiday Park
Læs mere og bestil campingplads her: BIG4 Beachcomber Coconut Holiday Park

Mission Beach

Mission Beach er indbegrebet af afslapning ved havet. Dagen på stranden kan måske krydres med en gåtur langs havet eller ture ind i regnskoven, og sejlture med snorkling omkring koralrev.

Forslag til overnatning: BIG4 Beachcomber Coconut Holiday Park
Læs mere og bestil campingplads her: BIG4 Beachcomber Coconut Holiday Park

Mission Beach - Mount Surprise (276 km)

Nu går turen ind i landet. Kør tilbage mod Innisfail og videre af Palmerston Highway. Vejen fører jer op i de smukke højdedrag bag kysten og landskabet er en smuk blanding af tropisk regnskov, skove og landbrug. Gør et stop og nyd de smukke Millaa Millaa vandfald, før I kører videre gennem Johnstone River Valley til landsbyen Ravenshoe. Fortsæt vestpå langs Kennedy Highway to Innot Hot Springs, kendt for sine mineralholdige varme kilder. Landskabet ændre sig til mere mere bush og outback, og I kommer nu til Forty Mile Scrub National Park, som er en del af lavemarkerne omkring Undara Volcanic National Park. Ankommer I midt på eftermiddagen, så tag jer tid til en gåtur  til, One Hundred Mile Wetland, med mulighed for at betragte det imponerende og varierede fugleliv i området. 

Forslag til overnatning: Undara Caravan Park and Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Undara Caravan Park and Campground

 

 

 

Mt. Surprise / Undara Vulcanic National Park

Brug dagen på oplevelser både ovenpå- og under jorden. Undara Lave Tubes, som er formet som følges af underjordiske vulkanaktivitet, blev formet for over 190.000 år siden og er verdens største underjordiske lavarørs-system.
Vi kan varmt anbefale en guidet tur gennem undergrunden, måske efterfulgt af solnedgang over det store øde Savanah området.  

Forslag til overnatning: Undara Caravan Park and Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Undara Caravan Park and Campground

Mt. Surprise - Townsville (418 km)

Dagens køretur er lang, så vi anbefaler en tidlig start på dagen. Tag turen sydpå mod Charters Towers, som er rig på historier om guldfeber og guldgravning i 1800 tallet. Herfra fortsætter i mod kysten og den andenstørste by i Queensland, Townville. Byen er en moderne tropisk storby og hovedstad for den nordlige del af  staten. Nyd eftermiddagen og aftenen på havnefronten The Strand.

Forslag til overnatning: BIG4 Rollingstone Beach Front Resort
Læs mere og bestil campingplads her: BIG4 Rollingstone Beach Front Resort

Townsville / Magnetic Island

Dagen er afsat til afslapning i og omkring Townsville. Besøg f.eks. Great Barrier Reef Wonderland, det stor akvarium ved havnen i byen. Vi kan også varmt anbefale en dagstur til Magnetic Island, øen som ligger lige ud for storbyen, og som giver mulighed for en dag med afslapning, badning, snorkling og andre vandaktiviteter. På Magnetic kan I leje cykler eller en såkaldt Moke, en lille bil, og på den måde komme godt rundt på øen, der iøvrigt bliver flittigt besøgt af de lokale, specielt i weekenden.

Forslag til overnatning: BIG4 Rollingstone Beach Front Resort
Læs mere og bestil campingplads her: BIG4 Rollingstone Beach Front Resort

Townsville - Airlie Beach (273 km)

Idag går turen videre sydpå. Målet er nogle af de smukkeste strande i landet, tilsat muligheden for store oplevelser blandt små og store øer i The Whitsundays. I kører kan køre ad Bruce Highway hvor i bl.a. kommer igennem nabobyerne Ayr og Home Hill. Tag evt, en lille omvej gennem Bowen før ankomst til Airlie Beach og Dhute Harbour, centrum for de fleste oplevelser på i området samt de 71 store og små øer som danner Whitsunday ø-gruppen.

Forslag til overnatning: BIG4 Adventure Whitsunday Resort
Læs mere og bestil campingplads her: BIG4 Adventure Whitsunday Resort

Airlie Beach / Whitsunday Islands

 Velkommen til et slaraffenland for vandhunde og oplevelser omkring vandet og koralrevet. Airlie Beach og Whitsunday området er et af de mest populære ferieområder i hele landet, ikke kun blandt besøgende fra udlandet, men også blandt landets egen befolkning. Her er der utallige muligheder for besøg på drømmestrande, snorkling, dykning og sejlads rundt i det turkisfarvede vand, måske afbrudt af picnic på en af de mange flotte strande. Dagen er til fri leg.
  
Forslag til overnatning: BIG4 Adventure Whitsunday Resort
Læs mere og bestil campingplads her: BIG4 Adventure Whitsunday Resort

Airlie Beach - Rockhampton (481 km)

Fra Airlie Beach går turen nu videre til Proserpine og sydpå mod Mackay og Marlborough. Tag en lille omvej til Yeppoon, en hyggelige ferieby ved kysten med udsigt til Great Keppel Island. Ca. 40 km syd for Yeppoon finder i dagens mål
Rockhampton, som iøvrigt ligger lige på The Tropic of Capricorn, den såkaldte sydlige vendekreds.

Forslag til overnatning: Riverside Rocklhampton
Læs mere og bestil campingplads her: Riverside Rocklhampton

Rockhampton - Agnes Water (225 km)

Fortsæt sydover på Bruce Highway. Vejen er ved indkørslen til Agnes Waters  indrammet i sukkerrørmarker. Agnes Waters  ligger i bunden af en lille halvø, som grænser på til Eurimbula National Park, og sammen med town of 1770 danner de rammen om et afslappet ferieparadis. Navnet town of 1770 er iøvrigt brugt som markering af stedet for Captain Cook´s anden landgang i Australien i år 1770.
Nyd en smuk aften gåturen på stedet 7 km lange strand, i et området som iøvrigt praler med 267 solskinsdage pr år.


Forslag til overnatning: Agnes Waters Beach Holidays
Læs mere og bestil campingplads her: Agnes Waters Beach Holidays

Agnes Water

Dagen er til fri afslapning. Agnes Water byder på en række aktivitetsmuligheder. Prøv kræfter med surfing og få undervisning på bølgerne, det er jo og svært, men giver motion også til lattermusklerne. Tag på snorkeltur til koralrevet omkring Lady Musgrave eller tage på tur med en amfibiebil og kom godt rundt både til lands og til vands inkl. besøg ved mange at de lokale højdepunkter.

Forslag til overnatning: Agnes Waters Beach Holidays
Læs mere og bestil campingplads her: Agnes Waters Beach Holidays

Agnes Water - Rainbow Beach (322 km)

Fortsæt sydpå af hovedveje A1 til Rainbow Beach. Turen bringer jeg bl.a. til den historiske by Bundaberg, hjemsted for Bundaberg Rum. Igen idag befinder I jer i et området med stor produktion af sukkerrør, som også bruges i romprduktionen. Rainbow Beach er nabo til den kendte sand-ø, Fraser Island, men Rainbow er i sig selv et perfekt feriested med kilometervis af strand, sandørken og et hav af aktiviteter. Sidt på dagen bør I nyd solnedgangen fra Carlo Sand Blow med udsigt over Stillehavet, Double Island Point og Fraser Island.

Forslag til overnatning: Rainbow Beach Holiday Park
Læs mere og bestil campingplads her: Rainbow Beach Holiday Park

Rainbow Beach

Nyd en spændende dag ved Rainbow Beach. Tag f.eks. på guidedt tur i 4WD på den lange strand, og få historien om sandets mange farver, som stadig bruges af aboriginerne i deres kunstværker. Der er også spændende muligheder på havet med kajaksejlads som i perioder byder på besøg af både delfiner og hvaler.


Forslag til overnatning: Rainbow Beach Holiday Park
Læs mere og bestil campingplads her: Rainbow Beach Holiday Park

Rainbow Beach / Fraser Island

Endnu en spændende dag med masser af mulighed for afslapning eller aktiviteter omkring Rainbow Beach. En anden oplagt og anbefalelsesværdig mulighed er, at tage en heldagstur til naboen, verdens største sand-ø Fraser Island. 
Oplev denne spændende ø med de mange forskellige økosystemer, smukke strande, ferskvandssøer, mangrove, regnskov samt ikke mindst dyrelivet.

Forslag til overnatning: Rainbow Beach Holiday Park
Læs mere og bestil campingplads her: Rainbow Beach Holiday Park

Rainbow Beach - Montville (188 km)

Nu går turen ind i landet til Sunshine Coast Hinterland. I kører mod sydvest og når Gympie før I fortsætter mod byen Montville i det bakkede Hinterland. Brug eftermiddagen på at gå en del af den 58 km lange, Hinterland Great Walk, en meget berømmet vandretur med utallige smukke udsigtspunkter over de bløde bjerge og kystlinjen.

Forslag til overnatning: Lillyponds Holiday Park Mapleton
Læs mere og bestil campingplads her: Lillyponds Holiday Park Mapleton

Kort

Vis på kort

Galleri

Generelt

Ruteforslaget kræver

 • Fly til Cairns / Brisbane
 • 20 dages leje af autocamper inkl. forsikring
 • 19 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • Ca. 2.760 km

Vi anbefaler at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Om rejsen

Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i Australien.

Kontakt os, og lad os finde det rette autocamper og pris til netop jer. 

 

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte og slutte turen med nogle ekstra dage i Brisbane og Cairns.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse. Denne tur kan også startes i Brisbane

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011