South Australia med vandring, vin og Kangaroo Island

12 dages aktiv kør-selv-forslag i det sydlige australien

Oplev hvor alsidig og smukke South Australia er. På denne aktive tur kommer I helt tæt på naturen med vandring langs Sydhavet, besøger nogle af landets ypperste vinområder samt ikke mindst fabelagtige Kangaroo Island med det unikke dyreliv.

Turen er vores forslag til en aktiv kør-selv-ferie i South Australia, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 28.271 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse 11 nætter, 4 dages guidet vandretur, heldagstur på Kangaroo Island og 6 dages billeje

Rejseperiode:
Hel året.
Vi anbefaler oktober - marts 

Startdag:
Vandreturen starter mandag

Varighed:
12 dage/11 nætter

Vandring sværhedsgrad.
O O 
O O

Turens længde i bil:
Ca. 850 km 

Vandreturens længde:
50 - 60 km på 4 dage

Kør-selv-forslaget kan skræddersyes til dine ønsker.
 
Du vælger selv:

•    Fly med lejebil/autocamper
•    Rejserute
•    Antal dage
•    Hotelstandard
•    Oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Adelaide, South Australia

Velkommen til South Australia, og Australiens mindste stat. Velkommen til Adelaide, en lille og grøn storby smukt placeret ved Torrens flodens bred, og omgivet af grønne bakker til den ene side og Sydhavet med den australske bugt på den anden. Nyd stemningen i denne dejlige afslappede by. 

Overnatning: Adelaide.

Adelaide - Cape Jervis, South Australia / (Vandring 13 km) (102 km)

Tidlig morgen er der afgang fra Adelaide, og turen går nu mod den sydlige kyst af Australiens mindste stat, South Australia. Køreturen til Deep Creek Homestead på Cape Jervis tager kun ca. halvanden time. Stedet skal være jeres base for de næste dages vandringer, og efter ankomst og et lille orienteringsmøde, er I klar til at komme ud i naturen.

Cape Jervis til Cobbler Hill, 13 km vandring, ca. 6 timer
I starter vandringen på det berømte Heysen Trail på Cape Jervis, og vandre gennem det bløde bakkede landskab med kig til Sydhavet og det såkaldte, Backstairs Passage, til Kangaroo Island. Sporet langs kysten bliver stille og rolige mere barskt som I nærmer jer Deep Creek Conservation Park. I holder pause med udsigt til imponerende Blowhole Beach, før turen går opad mod slutpunktet, Cobbler Hill, som ligger indpakket i tæt skov. Herfra er der kun en kort køretur til overnatningsstedet, hvor der kan slappes af mens I venter på middagen.

Overnatning: Deep Creek Homestead, Deep Creek National Park, inkl. Frokost og middag.

Cobbler Hill og Tapanappa Ridge, South Australia / (Vandring 13 km)

Cobbler HIll - Tapanappa Ridge, 13 km vandring ca. 6-7 timer
Efter en god gang morgenmad, er det igen tid til vandrestøvlerne. I bliver kørt tilbage til Cobbler Hill og Heysen Trail, og dagens vandretur vil tage jer rundt på en mere deltaljeret tur i Deep Creek Conservation Park. Sporet fører jer over nogle af hoved-vandløbene i området inkl. Aaron Creek, Tent Creek og endelig hoved-vandløbet, som har givet navn til området Deep Creek. Nu ændrer sporet sig fra skovklædt området til tyk bush og græstræer og vilde blomster. Den beskyttede kløft omkring Deep Creek leder jer til vandfald, hvor I indtager dagens frokost. Nyd skovens og bushens lyde mens I nu begiver jeg opad til Tappanappa Ridge, hvor I med stor sikkerhed vil blive budt velkommen af de lokale Western Grey kænguruer, og som med lidt held står stille længe nok til, at I kan få billeder med Sydhavet som baggrund. Dagen vandring er slut og I kører tilbage til jeres Homestead, med afslapning og middag. 

Overnatning: Deep Creek Homestead inkl. Morgenmad, frokost og middag

Tapanappa Ridge - Tunkalilla Beach, South Australia / (Vandring 9 km)

Tapanappa Ridge - Tunkalilla Beach, 9 km vandring ca. 4-5 timer
Dagens vandring starter med en storslået udsigt over Sydhavet. Med tæt skov mod nord, og det uendelige hav mod syd bliver det ikke meget større. Havet forsvinder nu bag jer og kort tid efter har sporet ledt jer ind i tæt skov. Lyden fra havet kan måske stadig høres i det fjerne, men nu er fokus på smuk skov, farverige fugle og enge kombineret med forskellige typer Gum Trees og Eucalyptus. Som I nærmer jer Boat Harbour Beach og havet igen, åbner landskabet sig endnu engang med udsigt til små beskyttede bugte med mulighed for at se delfiner.

I forlader nu Deep Creek Conservation Park, og Heysen Trail til det fjerne og lidt mere vilde område omkring Tunkalilla Beach. Herfra er der en kort stigning opad til opsamlingspunktet, hvorfra I bliver kørt tilbage til overnatningsstedet. 

Overnatning: Deep Creek Homestead inkl. Morgenmad, frokost og middag

Parsons Lookout - King Beach - Adelaide, South Australia / (Vandring 14 km) (105 km)

Parsons Lookout - King Beach, 14 km vandring ca. 6-7 timer
Efter morgenmad er I klar til sidste dag med vandring, som starter med synet af den imponerende klippeside ved Newland Conservation Park. Herfra kan I nyde en smuk udsigt til Parsons Beach hvorfra I følger kystlinjen til Waitpinga Beach. Denne smukke isolerede strand er sidste chance for at smide vandrestøvlerne, og føle sandet og havet på fødderne. I vandre langs stranden og kan nyde lyden af havets kraft, før I via en kort stigning kommer op i det åbne land der fører til Newland Cliffs og nogle gode fotomuligheder. Vær på udkik efter hvidbrystede havørne, som yngler i netop dette område.

Sporet falder nu gradvist mens I stadig følger kystlinjen og kommer frem til King Beach lige udenfor den lille charmerende kystby, Victor Harbour, som danner slutpunkt for de sidste dagen vandreoplevelser. Herfra køres I tilbage til Deep Creek Homestead, og der er tid til at blive frisket lidt op før turen går tilbage til Adelaide sidst på eftermiddagen.
Inkl. morgenmad og frokost.

Overnatning: Adelaide.

Adelaide - Barossa Valley - Adelaide Hills, South Australia (129 km)

I kører mod nord fra Adelaide mod Barossa Valley ad den smukke rute gennem Adelaide-bjergene, via Chain of Ponds og Kersbrook til Williamstown. Williamstown er en lille landsby i det sydlige hjørne, der mere kendt for sit tømmer end for sine vine. Besøg evt. Whispering Wall, den enormt store, kurvede og 140 m lange væg i Barossa Reservoir, der er en akustisk kuriositet. Når man står ved en ene ende af væggen og taler i et normalt stemmeleje, kan det tydeligt høres i den anden ende. Vingårde som ligger i området inkluderer fx Elderton Wines, Penfolds Wines og Wolf Blass.

Efter at have nydt godt af Barossa´s mange skønne vingårde, kan I nu vende bilen mod syd og køre tilbage via Williamstown, Mount Crawford Forrest og Mount Torrens til den hyggelige landsby, Hahndorf, med tydelige præg af tysk indvandring.

Overnatning: Hahndorf

Adelaide Hills - McLaren Vale - Kangaroo Island, South Australia (224 km)

Fortsæt nu ned gennem staten med kurs tilbage mod sydvest til Cape Jervis og Fleurieu halvøen.  Tag evt. en lille afstikker til den hyggelige by Strathalbyn med smuk historisk arkitektur, gallerier og antikviteter, og nyd også stop i McLaren Vale, som er halvøens mest kendte mest kendte vinområde, kendt for kvalitetsvine af druerne, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Grenache, Merlot og Chardonnay. Udover vinproduktion finder I også frugthaver og olivenproduktion.

Fortsæt nu til Cape Jervis hvorfra færgen til Kangaroo Island afgår. Det er en god ide at holde sig orienteret omkring vejr og færgedrift, da det smalle stræde som skiller øen fra fastlandet er ganske levende, og forsinkelser kan forekomme.

Overnatning: Kangaroo Island.

Kangaroo Island eventyr med guide

Idag har vi inkluderet en heldagstur med guide. Sammen med guiden kører I ud i en firehjulstrækker og nyder det fabelagtige dyreliv og naturen på øen. Dagen er forholdsvis fleksibel og guiden er lokalkendt og ved hvor dyrene er i de forskellige områder. Et af højdepunkterne er helt sikker, Seal Bay, hvor i kan komme ganske tæt på både sæler og søløver på stranden i den beskyttede bugt. I kommer også forbi Stokes Bay og Lathami CP, kendt som hjemsted for bl.a. den smukke Glossy Black-Cockatoo. Undervejs på turen serveres en let frokost. 

Overnatning: Kangaroo Island.

Kangaroo Island - Adelaide (186 km)

Sidste dag på Kangaroo Island tager I færgen fra Penneshaw tilbage til Cape Jervis. den direkte tur til Adelaide tager ca. 2 timer, så har I lyst er der tid til evt. at udforske småbyer og natur på Fleurieu halvøen, før I kommer til Adelaide og kan nyde aftenen i byen. 

Overnatning: Adelaide.

Adelaide og hjemrejse

Sidste dag er kommet. Alt efter afrejse kan I måske nå at nyde lidt mere af Adelaide, eller vælge af forlænge turen med flere oplevelser andre steder i Australien.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 28.271 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Adelaide-Kastrup
 • 11 overnatninger i dobbeltværelse 
 • 4 dages Southern Ocean vandretur inkl. alle nævnte måltider 
 • 6 dages billeje i kategori B
 • Færge inkl. bil mellem Cape Jervis - Kangaroo Island t/r
 • Heldagstur med guide på Kangaroo Island inkl. frokost
 • Lokale skatter

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

Om rejsen

Denne tur er beregnet på gode standard hoteller.
Ønsker I Budget, Superior hoteller eller unikke overnatninger undervejs, tilpasser vi gerne turen til jeres ønsker.

Southern Ocean Walk
Den 4 dages vandretur foregår med udgangspunkt i hyggelige Deep Creek Homestead, med fokus på god mad, drikke og hyggeligt samvær om aftenen.

EKSTRA OPLEVELSER

I kan fx forlænge rejsen og kombinere turen med oplevelser i nabostaterne Victoria eller Northern Territory

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011