Sydlige højdepunkter med Kangaroo Island

11 dages kør-selv-forslag i det sydlige australien

Oplev den fascinerende og smukke natur i Australiens sydlige stater. Kør på Great Ocean Road - en af verdens smukkeste kyststrækninger, nyd Grampians National Park efterfulgt af små hyggelige kystbyer, og ikke mindst de fabelagtige naturoplevelser på Kangaroo Island. Med udgangspunkt i Melbourne tager denne 11 dages rundrejse jer på en køreture gennem både Victoria og South Australia. Turen slutter fremme i Adelaide.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie i staterne Victoria og South Australia i Australien, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 17.361 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse 10 nætter og inkl. 11 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året

  Startdag:
  Daglig

  Varighed:
  11 dage/10 nætter

  Turens længde:
  1.565 km

   

  Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
  - kontakt vores rejsespecialister:

  Få et tilbud

  Dagsprogram

  Phillip Island - Apollo Bay (278 km)

  Denne morgen forlader I Phillip Island mod vest rundt om bugten på Bass Highway og South Gippsland Highway til hjertet af Mornington halvøen. De stilfulde småbyer Sorrento og Portsea er fyldt med antikbutikker, gallerier og cafeer. Området byder ligeledes på en del gode vandrestier langs kysten. Tag færgen i Sorrento og nyd de 45 minutters sejladstil Port Philip Bay.  Herefter følger I Bellarine Highway til Torquay, starten på Great Ocean Road. Vi anbefaler stop ved Bells Beach og Lorne, før ankomst til Apollo Bay.

  Apollo Bay - Port Fairy (188 km)

  Turen går i dag videre fra Apollo Bay via Port Campbell, Peterborough og Warrnambool langs Great Ocean Road til Port Fairy. Hvis I undervejs vælger at besøge Otway National Park og Cape Otway, skal I lægge halvanden time til den samlede køretid. Port Fairy er en hyggelig, lille fiskerby og feriested ved mundingen af Moyne River. Byen er samtidig en af de ældste bebyggelser i Victoria og var tilholdssted for sæl- og hvalfangere i starten af det 19. århundrede. 50 af byens bygninger er fredede og bestemt et besøg værd.

  Nær Port Campell passerer I De 12 Apostle, der er den største attraktion og det mest fotograferede landskab langs Great Ocean Road. De 12 Apostle var oprindelig tolv kalkstensøjler, der stod tæt ved kysten, men i dag er der på grund af havets voldsomme slid kun otte af dem tilbage, som kan ses.

  OBS: I perioden fra slutningen af maj til august kommer der hvert år Southern Right-hvaler fra Antarktis til området Logans Beach Whale Nursery for at føde deres unger. Denne fantastiske begivenhed kan ses fra en udsigtsplatform på klippernes top.

  Port Fairy

  Port Fairy er en hyggelig, lille fiskerby og feriested ved mundingen af Moyne River. Byen er samtidig en af de ældste bebyggelser i Victoria og var tilholdssted for sæl- og hvalfangere i starten af det 19. århundrede. 50 af byens bygninger er fredede.

  Dagen er til fri afbenyttelse og fx et besøg i Tower Hill Wildlife Reserve, som ligger i en udslukt vulkan og danner rammen om et rigt dyreliv med både koalaer, emuer og kænguruer.

  Port Fairy - Halls Gap (157 km)

  Så går turen væk fra sydkyst og mod nord. Dagens mål er den imponerende Grampians National Park med store skove, vandfald og klippeformationer. Turen går via Penhurst til Dunkeld lige syd for nationalparken. Herfra kommer I ud på en smuk rute gennem parken til Halls Gap. Højdepunkterne er bl.a. McKenzie Falls, Reids Lookout og The Balconies.
  The Grampians tilbyder noget af Australiens bedste klippeklatring, rapelling, vandrestier og mountainbike stier.

  Halls Gap

  Dagen skal bruges til at udforske The Grampians National Park, med nogle af de bedste bushtrack stier i landet - husk kameraet, og nyd det storslåede sceneri.

  Halls Gap - Penola (222 km)

  I forlader nationalparken og returnerer til Dunkeld og fortsætter gennem byerne Hamilton, Coleraine og Casterton, krydser grænset til South Australia før ankomst til Penola. Området er kendt for sine smukke kratersøer og Sunken Garden. Byen Penola er kendt for sin tilknytning til Mary MacKillop, Australiens første helgen. I kan også vælge at gøre dagens tur lidt længere og slutte i Coonawarra, kendt for sine vingårde.

  Penola - Victor Harbour (401 km)

  I forsætter turen mod vest i South Australia til I rammer kysten, herefter går turen videre langs Coorong National Park, som strækker sig omkring Lake Albert og Lake Alexandria.
  Lige før I når byen Tailem, kan I tage en lille omvej retning sydøst mod Fleurieu halvøen. Fremme i Victor Harbour bør I bl.a. udforske Granite Island.  

  Victor Harbour - Kangaroo Island (61 km)

  Fortsæt turen til Cape Jervis og tag bilfærgen til Kangarro Island. Øen er den største på sydkysten og her får I natur og dyreliv i en magisk kombination med smuk natur, som ikke findes mange steder i verden. Øens kystlinje skifter fra dejlige strande ved Emu Bay til barske klipper og bølger mod syd. På vestkysten vil i se nogle af naturens fatastiske luner, ved Admirals Arch og remarkable Rocks.

  Kort

  Vis på kort

  Galleri

  Priser

  Fra 17.361 kr. pr. person

  Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup-Melbourne / Adelaide-Kastrup
  • 10 overnatninger i dobbeltværelse i valgte kategori
  • 11 dages billeje i valgte kategori
  • Lokale skatter
  • Rejseguide på engelsk

  Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

  Om rejsen

  Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

  Standard
  Moteller og turistklasse hoteller

  Superior
  Turistklasse hoteller

  ekstra oplevelser

  Personlig rejsehåndbog

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

  Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

  Få et tilbud

  Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

  X

  Gammel Havn 1
  9000 Aalborg
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kgs. Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Firskovvej 32
  2800 Kongens Lyngby
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Kongensgade 9, 1 etage
  5000 Odense
  Danmark

  mail 70116011
  X

  Dæmningen 47
  7100 Vejle
  Danmark

  mail 70116011