Franske fristelser i Québec-provinsen

8 dages kør-selv-forslag i det franske Canada

En imponerende natur og et par franske storbyer tilsat en spændende hvalsafari – en fantastisk cocktail. Med udgangspunkt i Montréal, der er den største franske by udenfor Frankrig, får I serveret Québec-provinsen og det franske Canada på et sølvfad – foruden fine muligheder for at opleve det rige dyreliv i det østlige Canada.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 15.075 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
6. maj - 22. oktober.

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1.220 km

 

4.988 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Montréal

Efter afhentning af jeres lejebil og check in på hotellet er dagen til fri disposition til at gå på opdagelse i Montréal, den største franske by uden for Frankrig med en mere europæisk atmosfære end amerikansk – festlig, farverig og livlig. Montréal har mange seværdigheder, men er nok især kendt for at være en meget, meget grøn by – her er ikke færre end 350 parker at vælge mellem!

Montréal – Saint-Alexis-des-Monts (140 km)

Dagens rute er kort, så I har stadig lidt tid til at udforske Montréal, inden turen går videre til Saint-Alexis-des-Monts i hjertet af Québec og Mastigouche Wildlife Reserve.

Resten af dagen er der tid til at slappe af på den smukke Sacacomie Lodge eller deltage i en af de mange udendørs aktiviteter, som lodgen tilbyder, fx hiking, mountain biking, svømning, kanosejlads, kajakroning, fiskeri, rafting, motorbådssejlads, en tur i pedalbåd eller ATV-ture. Mulighederne er mange, men fælles for mange af ktiviteterne er, at de skal reserveres og koster afhængig af aktiviteten. Forhør jer derfor om mulighederne, når I checker ind.
Aftensmad på Sacacomie Lodge er inkl.

Sacacomie Lodge

I dag er der frit valg på alle hylder til enten at benytte sig af de mange fritidsaktiviteter eller ganske enkelt bare at slappe af og nyde de smukke omgivelser.
Morgenmad og aftensmad på Sacacomie Lodge er inkl.

Saint-Alexis-des-Monts – Lac Saint Jean (330 km)

Turens længste køredag venter, men slutdestinationen er absolut det hele værd! Ved Lac St-Jean, en enorm ferskvandssø fra istiden, ligger et fantastisk område med mange kulturelle tilbud og udendørs aktiviteter. Og hvis I har tid til det, så gå ikke glip af et besøg på Historic Village of Val-Jalbert.
Morgenmad på Sacacomie Lodge er inkluderet.

Wild Zoo i Saint Félicien – Tadoussac (280 km)

Her til formiddag har I mulighed for at besøge den berømte zoo i Saint Félicien (inkluderet i udflugtspakken), før I atter starten bilen og sætter kursen mod Tadoussac, der ligger ved bredden af den mægtige St. Lawrenceflod og især er kendt for sine hvalsafarier. Giv jer god tid til at nyde en af provinsens absolut mest naturskønne områder, Charelvoix, hvis skønhed har inspireret generationer af kunstnere.

Hvalsafari i Tadoussac – Québec City (220 km)

Om formiddagen er der mulighed for at tage med på en af de berømte og spændende hvalsafarier. I Tadoussac, ved mundingen af Saguenay Fjord, går I om bord på båden, hvor en erfaren naturvejleder vil fortælle om vågehvaler, finhvaler og hvidhvaler, som hyppigt besøger området omkring Tadoussac om sommeren (inkluderet i udflugtspakken).

Om eftermiddagen fortsætter I langs St. Lawrence-floden mod Québec City – den historiske og politiske hovedstad i Belle-provinsen. Og efter check in på jeres hotel er det tid til et cafebesøg eller en dejlig gåtur ad de brostensbelagte gader i Québec City.

Québec City – Montréal (250 km)

På turen tilbage til Montréal passerer I mange historiske steder så som Fort Chambly, hvor I evt. kan gøre holdt, hvis tiden tillader det. Vel tilbage i Montréal afleveres udlejningsbilen og en oplevelsesrig kør-selv-ferie slutter. Der er naturligvis mulighed for at forlænge turen med et par dage, så I får lidt flere oplevelser i Montr|éal med. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 15.075 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Montreal retur
 • 7 hotelovernatninger
 • 2 x morgenmad og 2 x middag på Sacacomie Lodge
 • 1 uges billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Moderate og Superior.

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

ekstra oplevelser

Udflugtspakke

 • Whale watching cruise fra Tadoussac
 • Entre til Wildlife Zoo i St-Felicien.

Pris pr. person fra: 950 kr.

Forlæng rejsen
I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Montreal.
 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011