Franske fristelser i Québec-provinsen

9 dages kør-selv-forslag i det franske Canada

En imponerende natur og et par franske storbyer tilsat en spændende hvalsafari – en fantastisk cocktail. Med udgangspunkt i Montréal, der er den største franske by udenfor Frankrig, får I serveret Québec-provinsen og det franske Canada på et sølvfad – foruden fine muligheder for at opleve det rige dyreliv i det østlige Canada.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 24.718 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 9 dages kør-selv-ferie med hoteller, billeje og et udvalg af udflugter.

Rejseperiode:
Maj - oktober.
Vi anbefaler maj - september

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde: 
Ca. 1.255 km


Klimapåvirkning:
5.563 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Afrejse Danmark - Montréal – Québec City (263 km)

Fra Montréal kører I langs St. Lawrence-floden mod Québec City og bevæger jer for alvor ind i den fransktalende del af Canada. Vælg ruten langs vestsiden af St. Lawrence-floden, Highway 138, der er den smukkeste tur og vil bringe jer forbi byen Trois-Rivières, en af de første europæiske bosættelser i Canada. Trois-Rivières er en historisk by, men desværre lagde en brand i 1908 hovedparten af de historiske byhuse i aske, hvor der dog stadig er mange interessante historiske seværdigheder i den charmerende by. Dagens mål er Québec City.

Overnatning i Québec City

Oplevelser i og omkring Québec City

I har en hel dag til at nyde Québec City, der i den grad er centrum for den fransktalende kultur i Canada. St. Lawrence-floden passerer igennem Québec City, der nyder godt af den smukke placering ved floden. Québec City er ekstremt europæisk med gamle byhuse i mellemeuropæisk stil fra 1700- og 1800-tallet og har sågar bymur omkring den gamle bykerne. Byen vrimler med spændende museer, men der er også en ganske anselig andel af cafeer, restauranter med fransk køkken, barer, m.v. Selvom I måske ikke taler fransk, kan I godt klare jer med engelsk i Québec, da det trods alt vrimler med engelsktalende turister.

I dag kan I vælge én af disse tre oplevelser, som er inkluderet i turens pris:

 • En historiske byrundtur i Quebec City, hvor I bl.a. besøger Latinerkvarteret, Plains of Abraham, det verdensberømte Château Frontenac, Nationalforsamlingen, Katedralen-Basilikaen Notre-Dame, La Citadelle m.v.
 • En fantastisk tur på landet, hvor I tager tilbage i tiden til det landlige Quebec langs Chemin du Roy til Sainte Anne-de-Beaupré, hvor I besøger det verdensberømte Shrine og Montmorency Falls, inden I fortsætter til øen Orléans.
 • Foodie-vandretur i Quebec City. Gennem tiden er maden i Quebec blevet påvirket af Amerikanske, britiske og franske køkkener. Forkæl jer selv med en oplevelse bag kulisserne i Quebec City, hvor I deltager i fem smagspræsentationer.

Overnatning i Québec City

Québec City - La Malbaie (140 km)

I dag går turen langs Saint Lawrence-floden til La Malbaie i Quebecs smukke Charlevoix-region. Tag jer god tid til at udforske det naturskønne område, hvis skønhed har inspireret generationer af kunstnere. Undervejs kan I stoppe og besøge Basilikaen Sainte Anne de Beaupré shrine, der er en af de otte nationale helligdomme i Canada. 

I kan også lave et  kort stop i den lille, hyggelige by Baie Saint Paul med smalle gader og charmerende butikker, kunstgallerier og gode restauranter.

Overnatning i La Malbaie

La Malbaie - Hvalsafari i Tadoussac – La Baie (170 km)

Om formiddagen er der mulighed for at tage med på en af de berømte og spændende hvalsafarier. I Tadoussac, ved mundingen af Saguenay Fjord, går I om bord på båden, hvor en erfaren naturvejleder vil fortælle om vågehvaler, finhvaler og hvidhvaler, som hyppigt besøger området omkring Tadoussac om sommeren (inkluderet).

For at komme til Tadoussac skal I ud på en kort tur med bilfærge over en biflod til St. Lawrence-bugten. Færgen sejler fra den lille by Baie Ste Catherine til Tadoussac.

Om eftermiddagen fortsætter I op langs den smukke Saguenay-fjord til den lille by La Baie. (middag er inkluderet i dag)

Overnatning i La Baie

Oplevelser i og omkring La Baie

Dagen er sat af til oplevelser i det smukke landskab, som Saguenay-regionen så stolt viser frem. Besøg en eller flere af attraktionerne i området fx den berømte Zoo i Saint-Felicien, den historiske Village of Val-Jalbert eller Lac St-Jean, en enorm ferskvandssø fra istiden, som ligger i et fantastisk område med mange kulturelle tilbud og udendørs aktiviteter. (morgenmad og aftensmad inkluderet i dag)

Overnatning i La Baie

 

La Baie - Rivière-du-Loup (150 km)

I forlader nu Saguenay-regionen for at køre til Saint-Simeon hvor I tager færgen fra Saint-Siméon til Riviėre-du-Loup. Overfarten af St. Lawrence River vil tage 1 ¼ time (ikke inkluderet).

Kystbyen Rivière-du-Loup, der er porten til Gaspe-halvøen, er dagens mål. I Rivière-du-Loup kan I evt. besøge Parc des Chutes og se de fascinerende vandfald. (morgenmad inkluderet i dag)

Overnatning i Riviėre du-Loup

Rivière-du-Loup - Knowltown/Eastern Townships (425 km)

I dag går turen til Quebecs Eastern Townships regionen. På strækningen mellem Rivière-du-Loup og Québec City følger I St. Lawrence-floden på jeres højre hånd, hvorefter I drejer lidt mere ind i landet. Undervejs passerer I kystbyen Kamouraska, der er kåret som en af de smukkeste landsbyer i Quebec.  

Kort før I når dagens destination kan I lave en lille afstikker og besøge det lille chokolademuseum i Bromont. Tag evt. også en tur forbi L'Orpailleur Winery i Dumham, der ligger cirka 30 km syd for Bromont. Stedet er kendt for at lave nogle af de bedst kendte og mest værdsatte vine i provinsen Quebec.

I fortsætter til Knowlton, en skøn by i victoriansk stil, hvor to overnatninger venter. Om aftenen kan I spadsere en lille tur rundt i den hyggelige by, eller gå en tur ned til søen. (middag er inkluderet i dag)

Overnatning i Knowlton 

Oplevelser i og omkring Knowltown/Eastern Townships

I kan glæde jer til en dejlig dag området Eastern Townships-regionen og besøge fx Abbey of St. Benoît du Lac, et kloster der blev grundlagt i 1912, landsbyen North Hatley med bare 675 beboere og byen Coaticook med parken, kløften og hængebroen men også Beaulne Museum, hvor I kan beundre bl.a. kostumer og tekstiler, billedkunst og dekorativ kunst. I befinder jer nu tæt på grænsen mellem Canada og USA. (morgenmad og aftensmad er inkluderet i dag)

Overnatning i Knowlton 

Knowltown/Eastern Townships – Montréal for hjemrejse - Danmark (107 km)

Turen sidste dag er kommet, og efter nogle oplevelsesrige dage kører I tilbage til Montréal, hvor I afleverer udlejningsbilen og hopper på flyet hjem mod Danmark.

Der er naturligvis også den mulighed, at I gerne vil se lidt nærmere på Montréal og få nogle oplevelser fra denne spændende storby med. Vi hjælper jer gerne med at finde et par overnatninger her. 

Montréal er den største franske by uden for Frankrig. Her er en mere europæisk atmosfære end amerikansk/canadisk – festlig, farverig og livlig. Montréal har mange seværdigheder, men er nok især kendt for at være en meget, meget grøn by – her er ikke færre end 350 parker at vælge mellem!

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 24.718 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Montreal retur
 • 8 hotelovernatninger (Boutique hoteller)
 • Én af følgende udflugter i Québec City: Historisk bytur, En fantastisk tur på landet eller en Foodie-vandretur.
 • Whale Watching Cruise fra Tadoussac (min. alder 3 år)
 • 2 x morgenmad og 2 x middag 
 • 9 dages billeje (Full size) inkl. forsikring


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider ud over nævnte
 • Færge Baie Ste Catherine til Tadoussac og Saint-Siméon til Riviėre-du-Loup  
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Denne tur er beregnet på en blanding af Boutique hoteller.
Ønsker I istedet Deluxe Plus hoteller, tilpasser vi gerne turen til jeres ønsker.

Forlæng rejsen
Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med en nat eller to i Montreal. I kan også vælge at lægge en ekstra overnatning ind undervejs på ruten, hvor I ønsker mere tid.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

 

Ekstra oplevelser

Vi tilbyder en række ekstra udflugter, som kan give jer endnu flere oplevelser undervejs. 

Vi anbefaler gerne:

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011