Vandretur gennem vinmarker 3 dage/ 4 nætter

Vandretur i vinmarkerne omkring Kaysersberg 3 dage/4 nætter

Opleve Alsace på en ny og spændende måde med en 3-dages vandretur i la Vallée de Kaysersberg. Vandreturene går ad afmærkede vandrestier gennem skove, , gennem små idylliske landsbyer og vinmarker. I vandrer 12-20 km om dagen og bor på små hyggelige hoteller, der hver aften venter med et veldækket bord.

Fra 3.031 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 4 nætter inkl. arrangement.

Bestil her

Fakta om hotellet

Sport
  • Vandreture

Her skal du bo

Vis på kort

OBS: Kaysersberg er netop blevet udnævnt til "Village Preferred des Francais 2017" (best anbefalede franske "lille by" i 2017). Besøg byen i juli eller august.

Turene foregår ad velafmærkede stier og kræver ud over evnen og lysten til at vandre, god form og et par gode vandrestøvler. Hver aften venter en ny restaurant - godt hjulpet på vej af en god appetit og en sund træthed. Det er individuelle rejser, og ca. 14 dage før afrejse får I en plan over, hvilke hoteller, I skal bo på. Turen bliver lavet til jer, så har I specielle ønsker om, at turen fx. ikke skal være så hård, eller ønsker I flere dage, så giv blot besked om dette ved bestilling!

I ankommer til det første hotel, hvor bilen parkeres sikkert. Samtidig udleveres et komplet "rejsesæt" med et godt vandrelkort og specialoplysninger om hver enkelt etape (på engelsk eller tysk) - højdeforskel, afstande, seværdigheder undervejs m.m. Den sidste dag bliver I transporteret tilbage til bilen.

I bor på hyggelige 2- og 3-stjernede egnstypiske hoteller, og det skal bemærkes, at I ikke skal være betænkelige ved at bo på et 2-stjernet hotel. Værelserne er i orden, men der er måske ikke minibar eller andre specielle faciliteter. Til gengæld er restauranterne i top! Bagagen skal I ikke tænke på, den bliver transporteret mellem hotellerne.
En af aftenerne er middagen ikke inkluderet, I finder selv en restaurant, der passer jer - hotellet hjælper gerne med råd og vejledning. Drikkevarer er ikke inkluderet.

Vandretur 3 dage gennem vinmarkerne

  • 3 dages vandring
  • 4 x overnatning med morgenmad
  • 3 x frokostkurv og 3 x middage
  • Kort (1:25.000)
  • Bagagetransport (maks. ca. 20 kg pr. person).
  • 12-20 km vandring pr. dag (4-6 timer) gennem vinmarker og i bjerge
  • Evt. transport til/fra banegården  på første- og sidstedagen, eller hvis I er i bil transport tilbage til det første hotel.
    Tidspunkt afhænger dog af, hvornår det passer hotellet, da det er små hoteller med begrænset personale.

Om værelserne

Enkeltværelse

Værelse med en seng, tv og badeværelse.

Dobbeltværelse

Værelse med dobbeltværelse eller to senge, tv og badeværelse.

3-sengsværelse

Værelse med dobbeltværelse eller to senge, ekstra opredning, tv og badeværelse.

Pris detaljer

Fra 3.031 kr.

pr. person i dobbeltværelse i 4 nætter inkl. arrangement.

Bemærk

Fri ankomstdag og 4 nætter

Bestil her