Lissabon og Algarvekysten for hele familien

8 dages børnevenlig kør-selv-ferie i Portugal

Portugal er en oplagt destination til den børnevenlige kør-selv-ferie. Afstandene er forholdsvis korte, og landet byder på både hyggelige storbyer, gyldne sandstrande og enestående natur.
Turen starter med et par overnatninger i Lissabon, hvor I kan nyde byen med sporvogne, charmerende kvarterer samt legepladser, akvarium og zoologisk have.
Herefter går turen til Albufeira på Algarvekysten, hvor det er tid til sol, strand og vand. Med en bil til rådighed har I rig mulighed for at kombinere badeferien med udflugter til smuk natur og hyggelige kystbyer.

Vi har i denne pakke inkluderet billeje, flybilletter, to nætter i Lissabon og fem nætter i Albufeira. I samler bilen op når I forlader Lissabon og afleverer den når I flyver hjem fra Faro.

Fra 6.550 kr.
pr. person ved 2 voksne og 2 børn under 12 år. 8 dages kør-selv-ferie med flybillet, 7 hotelovernatninger og billeje.

Rejseperiode:
Vi anbefaler marts - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

4.085 kg CO2 samlet for 4 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Denne kør-selv-ferie kan du skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Lissabon

Velkommen til Lissabon!

Alt efter hvilket flyselskab I flyver med, kan ankomsten til Lissabon være alt fra sidst på formiddagen til sidst på aftenen. Fra lufthavnen kører metroen direkte ind til byen, det tager ca. 15 min. I kan også vælge at tage en taxa.

I kan bruge eftermiddagen eller aftenen på at suge de første indtryk til jer med en gåtur gennem byens hyggelige gader. Hvis tiden er til det, kan I besøge Lissabons ældste bygning, borgen Castelo de São Jorge. Gåturen op til borgen giver lidt sved på panden, men til gengæld bliver I belønnet med en masse spændende oplevelser.

Overnatning i Lissabon.

Lissabon

I har en hel dag i Lissabon til at opleve, hvad denne charmerende by har at byde på.

Besøg fx Europas største akvarium, Oceanário. Tag eventuelt forbi akvariet på en cykeltur og lad hele familien få én på opleveren i den maritime forlystelsespark med de mange forskellige hajer, rokker og et væld af farvestrålende fisk.   

KidZania er en indendørs forlystelsespark der er designet til børn mellem 3 og 14 år. Det er en tro kopi af en rigtig by, blot i børnestørrelse. Her kan børnene spille voksenroller i meget realistiske omgivelser. Børnene vælger mellem mere end 60 forskellige jobs som ”leges” på steder, som findes i de fleste byer. Det kan være et arbejde i en lufthavn, brandmand, mekaniker eller sygeplejerske.

En tur i Zoologisk Have er altid hyggeligt for hele familien - i Jardin Zoológico kan I både komme rundt til de mange dyr med det lille zoo-tog, med svævebane eller til fods.

Bliver fødderne trætte af byvandring, kan I overveje at opleve byen på alternative måder. Fx med en GoCar, der kan klemme sig ind på steder, hvor busser ikke kan. Det bedste af det hele er, at det sker i jeres eget tempo. I kan stoppe og tage billeder, skyde genvej eller holde frokostpause, når det passer jer.

Overnatning i Lissabon.

Lissabon - Albufeira (338 km)

I dag henter I jeres bil, forlader Lissabon og gør jer klar til at køre sydpå mod Albufeira.

I kan køre en lille omvej, når I forlader Lissabon, og lave et frokoststop i middelalderbyen Evora. Byen er kendt for sine smalle brostensbelagte gader og den historiske bymidte. Bymidten har en fornem plads på UNESCOs verdensarvsliste, og når I ankommer til byen, bør I koncentrere jer om området inden for den gamle bymur fra middelalderen.

Overnatning i Albufeira

Albufeira og Algarvekysten

I har fire hele dage til at nyde Algarvekysten. I bor i Albufeira som med god grund er en af de mest populære feriebyer på Algarvekysten. Her finder I en sydportugisisk kystby, der byder på familievenlige sandstrande, en charmerende, gammel bymidte med hvidkalkede huse samt alt hvad I kan ønske jer af en klassisk ferieby, når det drejer sig om vandsport, restauranter og shopping.

Trænger I til en pause fra stranden og de blå bølger, er der masser af muligheder for at tage på spændende og hyggelige endagsture. 
I kan køre en tur til saltstensklipperne Ponta de Piedade. De okkerfarvede saltstensklipper i fordrejede formationer er dryppet i det krystalklare Atlanterhav. Kombiner evt. turen med et besøg i badebyen Lagos.

I kan også tage en tur til Portugals sydvestligste punkt, Kap Sankt Vincent, som er et 65 meter højt forbjerg, der truer med at styrte sin klippeside i Atlanterhavet. Cabo de São Vicente har – på grund af sin strategiske placering – været vidne til mange søslag.

I forbindelse med en tur til Kap Sankt Vincent, er Sagres også et oplagt besøg. Sagres er en by for de eventyrlystne, der drages af naturens råstyrke, udfordrende klippestrækninger og dramatiske landskaber. 

Overnatning i Albufeira

Afrejse fra Faro - ankomst til Danmark

Feriens sidste køretur går fra Albufeira og østpå til Faro Lufthavn. Her afleverer I lejebilen og fortsætter med fly hjemrejsen til Danmark.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 6.550 kr.

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup - Lissabon // Faro - Kastrup
 • 2 overnatninger i Lissabon
 • 5 overnatninger i Albufeira ved Algarvekysten
 • 5 dages billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Citytax i Lissabon (2 € pr. person/dag)
 • Evt. gebyr for envejsleje af bil

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker. I kan ligeledes tilføje hoteller til den del af rejsen som er på egen hånd.

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med flere stop i Portugal.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes HER.

Søg og bestil din kør-selv-ferie

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011