Startpakke - oplev Malaga og Andalusien

10 dages startpakke i Andalusien

Andalusien er Spanien, når det er allerbedst. Her finder I et varmt og solrigt klima, brede sandstrande ud til Middelhavet, lækre tapas og flamenco-dans. Hertil kommer en perlerække af byer som Sevilla, Cordoba og Granada med det verdensberømte mesterværk Alhambra. 

Vi har i denne pakke inkluderet to nætter i Malaga ved ankomst, billeje fra I forlader Malaga til I flyver hjem og naturligvis flybilletten. De resterende 7 nætter er det kun fantasien der sætter grænser - I kan bruge tiden præcis som I ønsker og planlægge denne del af rejsen efter jeres interesser og drømme. 

Fra 3.994 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 10 dages kør-selv-ferie med flybillet, 2 hotelovernatninger og billeje.

Rejseperiode:
Hele året
Vi anbefaler marts - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
10 dage/9 nætter
 

Denne startpakke kan du skræddersy og bestille online her på siden:

Bestil online


Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister, og hjælp til at skræddersy din rejse?

Kontakt vores rejsespecialister

Søg og bestil din kør-selv-ferie

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark - ankomst til Malaga

Velkommen til Malaga!

Afhængig af hvilket flyselskab I flyver med, vil I typisk ankomme til Malaga i løbet af formiddagen eller eftermiddagen. Fra lufthavnen kører der tog direkte ind til centrum og turen tager ikke mere end ca. 15 minutter. 
I kan bruge eftermiddagen og aftenen på at suge de første indtryk til jer med en gåtur gennem byens hyggelige gader, og en god middag eller en drink på en af byens mange restauranter. 

Malaga

I har en hel dag i Malaga til at opleve det bedste som byen har at byde på.

Malaga er en fantastisk spændende havneby med masser af kulturtilbud, kunstmuseer og en typisk andalusisk stemning med citrusduftende pladser og hyggelige cafeer.

Malagas indbyggere er meget stolte af kunstneren Pablo Picasso, som er født her i byen. I kan besøge både Picassos fødehjem og det store Picasso-museum. Picassos fødehjem på Plaza de la Merced i centrum af Malaga har udstillet genstande, som Picasso anvendte i de første 14 år af sit liv, hvor han boede her. Hans kunstværker kan I til gengæld se masser af på Picasso-museet i Palacio de Buenavista.

Besøg byens mest berømte vartegn – den mauriske fæstning Alcazaba, der tårner sig op over byen. Brug evt. også dagen på at gøre lidt indkøb, eller bare sidde på en cafe og lade livet passere forbi med en kop kaffe eller måske en god vin i glasset.

Tid på egen hånd i Andalusien

I dag henter I jeres bil, forlader Malaga og gør jer klar til at opleve Andalusien. Uanset om I vælger at bo flere forskellige steder de næste 7 nætter, om I lejer en lejlighed eller noget helt tredje, er der masser af oplevelser der venter. 

Vi kan anbefale et besøg i den hyggelige landsby Mijas, som er en af Andalusiens klassiske hvide landsbyer. Byen ligger tilbagetrukket i bjergene – væk fra de mere turistede strandområder – og her er en skøn udsigt over Middelhavet. Her er et hyggeligt lokalliv med et væld af små cafeer, restauranter og butikker og rig mulighed for vandreture i naturen.

El Caminito del Rey er bestemt også et besøg værd. I er garanteret et adrenalinkick i særklasse på den gamle kongesti i El Chorro-kløften. Og alt imens I tilbagelægger små 8 kilometer, hvoraf de 3 kilometer er på smalle gangstier langs de 400 meter høje klippevægge, er I omgivet af vidunderlig natur.

Tag også en tur forbi Ronda, der ligger på et plateau i Rondabjergene vest for Malaga. Rondas gamle bymidte er placeret på kanten af en dyb kløft med et fald på op til 100 meter. Rondas gamle bydel er forbundet med den nyere del af byen henover kløften med den imponerende bro Puente Nuevo.

Det kan også være at Costa del Sol's lækre strande lokker med afslapning, masser af sol og en skøn dukkert i Middelhavet - her finder I bl.a. byerne Benalmádena, Estepona og Fuengirola. 

Afrejse fra Malaga - ankomst til Danmark

I dag går turen til Malaga Lufthavn, hvor I afleverer jeres bil og sætter kursen mod Danmark.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 3.994 kr.

Prisen inkluderer

  • Fly tur/retur København til Malaga
  • 2 overnatninger i Malaga
  • 7 dages billeje inkl. forsikring


Prisen inkluderer ikke

  • 7 overnatninger i Andalusien
  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Evt. gebyr for envejsleje af bil

Om rejsen

Denne kør-selv-ferie kan I selv skræddersy og bestille online nedenfor. Her er der mulighed for at indtaste rejsedatoer samt hvilken lufthavn I ønsker at rejse fra.

Når I kommer videre til næste side, har I mulighed for at ændre på hoteller, fly og billeje, så rejsen kommer til at passe til præcis jeres ønsker. I kan ligeledes tilføje hoteller til den del af rejsen som er på egen hånd. 

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med flere stop i Andalusien.

Ønsker I inspiration og rådgivning fra vores dygtige rejsespecialister, kan de kontaktes HER.

Ønsker du inspiration fra vores rejsespecialister?

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011