New Englands højdepunkter i autocamper

11 dages kør-selv-forslag med autocamper i New England

Charmerende huse med hvidmalede stakitter, spøjse overdækkede træbroer, brændingen, der slår ind mod den forrevne Atlanterhavskyst, høje bjergkæder, fornemme herregårde og restauranter, kolonihistorie, te-clippere og hvalfangerflåder. Det er blot nogle af de mange berømte sider af New England, vi har forenet på denne kontrasternes tur i autocamper.

I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i New England.

Rejseperiode:
Hele året.
Vi anbefales maj - oktober.

Startdag:
Mandag - lørdag

Varighed:
11 dage/10 nætter

Længde:
2.220 km

4.784 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type autocamper
 • rejserute
 • antal dage
 • campingpladser
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

Dagsprogram

New York (Newark), New Jersey - Preston, Connecticut (257 km)

I afhenter jeres autocamper på Cruise America-depotet i Newark og følger først vejen langs Long Island Sound. Derefter sætter I kursen mod nordøst og jeres første overnatningssted.

Forslag til overnatning: Hidden Acre Family Campground.
Læs mere om campingpladsen og bestil herHidden Acre Campground

Preston - Sandwich, Massachusetts (201 km)

I dag følger I den smukke rute ned langs østsiden af Thames-floden til søfartsmuseet Mystic Seaport. Her lå engang en stor hvalfangerstation og et skibsværft, som byggede de hurtige clipper skibe . Området er i dag omdannet til et frilandsmuseum, som huser et stort antal gamle skibe og viser, hvordan livet udspillede sig i New England for 200 år siden. Tag evt. turen via  Newport i delstaten Rhode Island, hvor de gigantiske sommerresidenser, som tilhørte Vanderbilt og andre velhavende familier, dannede ramme om F. Scott Fitzgeralds berømte roman Den store Gatsby – og Robert Redfords senere filmatisering. Dagen slutter ved byen Sandwich som ligger ud mod Cape Cod bugten.*  

Forslag til overnatning: Scusset Beach State Reservation
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Scusset Beach State Reservation

Sandwich - Plymouth, Massachusetts (89 km)

Før i drager videre mod nord, kan vi anbefale at tage en afstikker til Kennedyfamiliens hjemby Hyannis på Cape Cod og besøge John F. Kennedy Museum. Herefter går turen nordpå igen til Plymouth, hvor de første udvandrere landede med skibet Mayflower i 1620. Lige syd for byen ligger Plimoth Plantation, som er et frilandsmuseum, der viser de første kolonisters dagligdag i en genskabt landsby fra 1627.

Hvis I har lyst til at besøge Boston, som er en spændende by med masser af historie, anbefaler vi, at I forlænger jeres ophold på denne campingplads og tager MBTA's pendlertog til og fra byen. Det er også en mulighed at starte hele turen i Boston og afhente jeres motorhome på et af byens to depoter.

Forslag til overnatning: Pinewood Lodge Campground
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Pinewood Lodge Campground  

Plymouth - Salisbury Beach, Massachuestts (233 km)

Sæt kursen nordpå, uden om Boston. Vi kan anbefale at gøre et stop i Lexington, hvor den første træfning, som startede Den amerikanske Uafhængighedskrig, fandt sted. Det var her, Sam Adams og John Hancock blev vækket af Paul Revere, som var kommet ridende for at advare de andre amerikanske patrioter om de britiske troppers bevægelser. Et andet anbefalelsesværdigt stop ligger i North Salem i delstaten New Hampshire, hvor I kan se USA's Stonehenge, et stort antal 4.000 år gamle stenkonstruktioner, der er spredt over et større område. Besøg også Salem i delstaten Massachusetts, hvor de berygtede hekseprocesser fandt sted i 1692.

Forslag til overnatning: Beach Rose RV Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Beach Rose RV Park

Salisbury Beach - Bar Harbor, Maine (378 km)

Ruten fortsætter nordpå, først et kort stræk gennem New Hampshire og derefter ind i delstaten Maine, langs den dramatiske og maleriske Atlanterhavskyst. Målet er Bar Harbor på Mount Desert Island, som ligger omgivet af Acadia National Parks klippe- og kystlandskaber.  

Forslag til overnatning: Bar Harbor / Oceanside KOA
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Bar Harbor / Oceanside KOA

Bar Harbor - Mount Blue State Park, Maine (257 km)

Nu forlader I kysten og sætter kursen mod Bangor, som er hovedstaden i Maine. Delstaten byder også på skøn natur længere inde i landet. Målet er campingpladsen ved Mount Blue State Park. Området har et rigt dyreliv med blandt andet elge og masser af røde egern samt mere sky dyr som sorte bjørne og prærieulve. Besøg også den naturskønne Webb Beach og bjergtoppen Center Hill ikke langt derfra. Børnene vil elske et besøg i parkens naturcenter.

Forslag til overnatning: Mount Blue State Park Campground
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Mount Blue State Park Campground

Mount Blue State Park - Bethlehem, New Hampshire (161 km)

Når I kører ind i New Hampshire igen, vil I opleve, at bjergene bliver højere. Mange af de bjerge, I passerer er op til 1.500 meter høje, og Mount Washington dominerer med sine 1.917 meter det dramatiske landskab i White Mountain National Forest. Oplev toppen af Mount Washington via den kulfyrede tandhjulsbane fra 1869, og gå en tur i den charmerende by Bethlehem.  I kan overnatte på Beech Hill Campground i nærheden af byen.

Forslag til overnatning: Beech Hill Campground and Cabins
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Beech Hill Campground and Cabins

Bethlehem - Gifford Woods State Park, Vermont (201 km)

Turen i dag går sydpå og længere ind i landet. På jeres vej kommer i igennem byen Hanover, som er hjemsted for det verdensberømte Dartmouth College, et af kun ni universiteter i USA der er grundlangt før den amerikanske revolution. Kort tid efter, at I er kørt ind i delstaten Vermont, kommer I til skisportsstedet ved Killington Peak, som er åbent hele året rundt. Her er der masser af ting at tage sig til, før turen går videre til den campingplads, hvor I skal overnatte.

Forslag til overnatning: Vælg en campingplads i en af delstatsparkerne, f.eks. Gifford Woods State Park eller Ricker Pond State Park.
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Gifford Woods State Park

Gifford Woods State Park - Arlington, Vermont (97 km)

Dagens køretur er ganske, så tag jer tid til at nyde det smukke landskab. Den foreslåede campingplads ligger smukt placeret i grønne og skovrige omgivelser lige udenfor byen Arlington. Den kendte kortillustrator og maler Norman Rockwell er kendt for sine ikoniske billeder, som indfanger den amerikanske livsstils glansperiode i midten af forrige århundrede. Mange af de forsider, han tegnede til ugebladet Saturday Evening Post i 1940'erne og 50'erne, blev skabt i hans hjem i Arlington. I dag er huset omdannet til et lille hotel, The Inn on Covered Bridge Green. En del af Rockwells værker er udstillet i Norman Rockwell Exhibition ligeledes i Arlington. Området her giver god muligheder for oplevelser i naturen, og her findes også en række traditionelle små overdækkede broer. 

Forslag til overnatning: Camping on the Battenkill
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Camping on the Battenkill

Arlington - Lazy River, New York (225 km)

I dag går turen ind i delstaten New York og sydpå langs Hudsonfloden. Undervejs kommer I til byen Hyde Park. Her er den tidligere amerikanske præsident Franklin D. Roosevelt født, og her er både han og hans hustru Eleanor begravet. Byen huser også den verdensberømte kokkeskole Culinary Institute of America. Vi anbefaler at spise frokost på en af skolens fire gourmetrestauranter – husk at bestille bord på forhånd. I skal overnatte på Yogi Bear's Jellystone Camp-Resort ved Lazy River, som ligger blot 37 km derfra i nærheden af byen Gardiner.

Forslag til overnatning: Yogi Bear's Jellystone Camp-Resort
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Yogi Bear's Jellystone Camp-Resort

Lazy River - New York (Newark) (121 km)

Det er tid til at aflevere jeres autocamper. Køreturen til Cruise America-depotet i Newark kan I gøre på bare et par timer. Men det er oplagt at forlænge turen med nogle dage i New York og opleve byen der aldrig sover.  

 

Kort

Vis på kort

Galleri

Bestil autocamper

Ruteforslaget kræver

 • Flybillet t/r New York eller Boston
 • 11 dages leje af autocamper inkl. forsikring
 • 10 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • 2.300 km

I kan få en ide om pris på autocamper ved at benytte knappen "Tjek priser og bestil autocamper" herunder, men ellers anbefaler vi at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Tjek priser og bestil autocamper

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i USA inden I kan få udleveret jeres autocamper.

Denne tur kan også laves med start/slut i Boston.

Autocamper findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i USA.

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med et par dages ophold i New York og opleve byen, der aldrig sover. Eller I kan lægge et par ekstra nætter ind undervejs på turen, hvor I ønsker mere tid til oplevelser.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011