Østkystens storbyer og Niagara Falls i autocamper

14 dages kør-selv-forslag med autocamper i det østlige usa

På turen her vil I opleve, at noget af den smukkeste natur i det østlige USA findes uden for de kendte storbyer i delstaterne New York, New Jersey og Pennsylvania. Denne rute, der bringer jer til New York, Philadelphia, Washington D.C. og Niagara Falls, giver jer en god kombination af spændende storbyer og vidunderlig natur. 


I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i det østlige USA. 

Rejseperiode:
April - oktober.

Startdag:
Mandag - lørdag

Varighed:
14 dage/13 nætter

Længde:
2.621 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

New York, New York - Atlantic City, New Jersey (129 km)

Dagen er kommet, hvor I skal hente jeres autocamper hos Cruise America i udkanten af New York. Der er et par adresser at vælge mellem, så sørg for at tage til det rigtige udlejningssted. Efter gennemgang og papirarbejde sætter I kursen mod syd og kører til Atlantic Blueberry RV Park. Der er omkring 129 km's kørsel fra New York-kontoret og 193 km's kørsel fra Newark. Campingpladsen ligger lidt inde i landet, men tæt på de lækre Atlanterhavsstrande og byen Atlantic City, som byder på underholdning i verdensklasse.  

Værd at besøge undervejs:
Besøg badebyen Long Branch, hvor syv tidligere amerikanske præsidenter yndede at komme. Her ligger bl.a.Woodrow Wilson Hall, et flot palæ opført i den franske Beaux-Arts-stil i 1927.

Forslag til overnatning: Atlantic Blueberry RV Park
Læs mere om campingpladsen og bestil herAtlantic Blueberry RV Park

Atlantic City - Philadelphia, Pennsylvania (97 km)

I dag er der en kort køretur ind i landet til den anbefalede campingplads, som ligger blot 19 km fra Philadelphia – byen, der er kendt som "nationens fødested". Her finder I Independence National Historical Park.

Værd at besøge:
* Independence Hall, hvor uafhængighedserklæringen blev underskrevet
* den berømte klokke Liberty Bell, der med med sin bimlen den 4. juli 1776 varslede USA’s uafhængighed
* Eastern State Penitentiary, som er et af verdens første isolationsfængsler,

Forslag til overnatning: Philadelphia South / Clarksboro KOA
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Philadelphia South / Clarksboro KOA

 

Philadelphia - Washington D.C. (193 km)

I byen College Park finder I ikke blot den campingplads, Cherry Hill Park, der ligger tættest på Washington, D.C., men også verdens ældste fungerende lufthavn, som blev grundlagt af Wright-brødrene for 100 år siden. Fra campingpladsen går der både offentlig transport til Washington D.C. og flere sightseeingbusser med faste køreplaner. Der er nok at tage fat på I den amerikanske hovedstad - der er nok seværdigheder til mindst to uger! 

Værd at besøge:
kongresbygningen på Capitol Hill
* monumenterne på The Mall fx Washington-monumentet, Lincoln-monumentet
* Smithsonian-museerne
* Kennedys grav på Arlington-kirkegården www.cherryhillpark.com 

Forslag til overnatning: Cherry Hill Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Cherry Hill Park

 

Washington D.C. - Bedford, Pennsylvania (225 km)

Byen Bedford, i delstaten Pennsylvania, er et godt sted at overnatte undervejs op til Lake Erie. Hele byen er blevet udpeget som et område af nationalhistorisk interesse, og det vil personalet på campingpladsen gerne fortælle jer om. Desuden vil I opleve, at der er flere overdækkede broer end trafiklys her på egnen. 

Værd at besøge: 
* friluftsmuseet Old Bedford Village
* det gamle Fort Bedford

Forslag til overnatning: Friendship Village 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Friendship Village

Bedford - Lake Erie, Pennsylvania (362 km)

Presque Isle State Park tiltrækker flere millioner besøgende hvert år på grund af dens strande og naturstier. Som navnet ("næsten en ø") antyder, er der tale om en halvø bestående af sand, som stikker ud i Lake Erie, og det er nødvendigt med indtil flere fyrtårne for at advare sejlere mod grundstødning.  

Værd at besøge:
* vandlandet Waldameer Park and Water World
* nogle af vingårdene ved Lake Erie. 

Forslag til overnatning: Erie KOA
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Erie KOA

Lake Erie - Niagara Falls, New York (185 km)

Vejen til Niagara Falls følger bredden af Lake Erie og går uden om byen Buffalo. Ud over selve de imponerende vandfald byder området også på flere andre seværdigheder, blandt andet forlystelsesparken Martin’s Fantasy Island, som ligger lige ved siden af campingpladsen. (Hvis I starter turen fra Cruise Canada-depotet i Toronto, skal I køre direkte til Niagara Falls Campground). 

 Værd at besøge:
* Overvej evt. et smut over grænsen til Canada! Vandfaldene er endnu mere spektakulære set fra den canadiske side. Det er muligt at krydse floden via Rainbow Bridge eller en af to andre broer.
* den berømte bådtur med Maid of the Mist, som sejler tæt på vandfaldene. 

Forslag til overnatning: Niagara Falls / Grand Island KOA
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Niagara Falls / Grand Island KOA 

Niagara Falls - Watkins Glen State Park, New York (249 km)

Watkins Glen State Park, som i 20 år dannede ramme om motorløbet US Grand Prix, er en af flere parker i det naturskønne Finger Lakes-område i delstaten New York. 

Værd at besøge på køreturen fra nord mod syd langs Lake Senecas østlige bred:
* Seneca Lake State Park
* Sampson State Park
* Lodi Point State Park 

Forslag til overnatning: Watkins Glen State Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Watkins Glen State Park  

Watkins Glen State Park - Lake George, New York (410 km)

Adirondack Mountains dækker et areal på mere end 24.000 km2 og har flere hundrede kilometer naturskønne ruter, som giver direkte adgang til områdets billedskønne natur og charmerende byer med bil. Det koster ikke noget at komme ind i området, og der er ingen porte, som låses, når mørket falder på – her er blot vildmark, og eventyret venter lige om hjørnet. Gå på opdagelse ad vandrestierne i de berømte Adirondack High Peaks, og tag en afslappende dukkert i en af de uberørte søer i den afsidesliggende vildmark. Der venter jer en helt unik oplevelse, når I camperer under stjernerne i Adirondack Mountains.

Værd at besøge underrvejs:
* Følg en af Adirondack-områdets mange naturruter, og oplev søerne, bjergene, historien og efterårets festivaler, som gør den nordlige del af delstaten New York til en yderst populær destination, specielt når træerne trækker i efterårsklæder.

Forslag til overnatning: Lake George RV Park eller Adirondack Camping Village  
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Lake George RV Park eller Adirondack Camping Village 

Lake George - Jersey City, New Jersey (338 km)

Nu går turen tilbage til New York gennem delstaten New Jersey. Køreturen tager det meste af formiddagen. Vi anbefaler I overnatter på en campingplads, der ligger med udsigt til Ellis Island, Frihedsgudinden og Manhattans skyline på den anden side af Hudsonfloden. Fra campingpladsen er det nemt at komme ind til Manhattan via færge eller subway. Turen tager lidt over et kvarter, hvilket gør campingpladsen til et ideelt udgangspunkt for at udforske det centrale New York – beliggenhed betyder jo alt!

Værd at besøge undervejs:
* Woodbury Common Premium Outlet

Værd at besøge i New York City (Hvor mange dage har I? Vi kan godt love, at I ikke løber tør for muligheder lige med det samme..):
* Det centrale New York med mulighed for at gå i teateret på Broadway, spise middag på en toprestaurant eller blot slentre rundt og kigge på byen
* Central Park
* 9/11 mindepark og museum 
* Frihedsgudinden
* De mange spændende museer fx MoMA

Forslag til overnatning: Liberty Harbor RV
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Liberty Harbor RV

Jersey City - Hither Hills State Park (Long Island), New York (193 km)

Long Island er en skøn kontrast til det pulserende centrum, og jo længere væk I kommer fra New York, jo større er kontrasten. Når I følger en rute ud forbi JFK International Airport langs Atlanterhavskysten, kommer I først gennem Shinnecock Hills og derefter til det fashionable Hamptons-område. Målet er campingpladsen i Hither Hills State Park.

Værd at besøge undervejs:
* Nationalparken Fire Island National Seashore 

Forslag til overnatning: Hither Hills State Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Hither Hills State Park

Hither Hills State Park - Jersey City, New Jersey (188 km)

Nu går turen tilbage langs den anden side af Long Island. Hvis I har læst noget af forfatteren Nelson Demille, genkender I sandsynligvis nogle af navnene på de byer og vige, der optræder på vejskiltene langs Long Island Sound. I har endnu en overnatning på campingpladsen i Jersey City og dermed mulighed for at opleve lidt mere af New York.

Værd at besøge:
* Tag endnu et smut til Manhattan for at fejre afslutningen på en mindeværdig tur. Udsigten fra "Top of the Rock" øverst i Rockefeller Center er fænomenal om aftenen! 

Forslag til overnatning: Liberty Harbor RV
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Liberty Harbor RV

Jersey City - afrejse (52 km)

Der er blot en kort køretur på 52 km til Cruise America-depotet i New York, hvor I skal aflevere jeres autocamper. Herfra er der naturligvis mulighed for at forlænge turen med endnu et par dage.  

Kort

Vis på kort

Galleri

Bestil autocamper

Ruteforslaget kræver

  • 14 dages leje af autocamper inkl. forsikring
  • 13 nætters ophold
  • 2.700 km

 

 

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i USA inden I kan få udleveret jeres autocamper. 

Denne tur kan også laves med start/slut i Philadelphia, Washington D.C. og Toronto.

Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i USA.

 

 

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte med et par dages ophold i metropolen New York eller måske tage et par ekstra dages ophold, undervejs i de spændende byer I besøger.

Kør-selv-forslaget kan tilpasses
Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

  

Find pris og bestil din autocamper

I skemaet herunder kan du finde prisen på T17 Truck Camper og de større autocampere  C19, C25 og C30.
Du kan først afhente din autocamper dagen efter du ankommer fra Europa til USA/Canada.
Bemærk, at priserne opdateres ugentligt og at du oftest får de bedste priser, hvis du er tidligt ude.

*Har du spørgsmål i forbindelse med bestillingen, kan du ringe til vores rejsespecialister på 70 11 60 11.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011