Østkystens storbyer og Niagara Falls i autocamper

14 dages kør-selv-forslag med autocamper i det østlige USA

På dette kør-selv-forslag med autocamper vil I opleve, at noget af den smukkeste natur i det østlige USA findes uden for de kendte storbyer i delstaterne New York, New Jersey og Pennsylvania. Denne rute, der bringer jer til New York, Philadelphia, Washington D.C. og Niagara Falls, giver jer en god kombination af spændende storbyer og vidunderlig natur.


I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i det østlige USA.

Rejseperiode:
Hele året.
Vi anbefaler april - oktober.

Startdag:
Mandag - lørdag

Varighed:
14 dage/13 nætter

Længde:
2.621 km

4.939 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

Dagsprogram

New York, New York - Atlantic City, New Jersey (193 km)

Dagen er kommet, hvor I skal hente jeres autocamper hos Cruise America i udkanten af New York. Der er et par adresser at vælge mellem, så sørg for at tage til det rigtige udlejningssted. Efter gennemgang og papirarbejde sætter I kursen mod syd og kører til Atlantic Blueberry RV Park. Der er omkring 129 km's kørsel fra New York-kontoret og 193 km's kørsel fra Newark. På vej ned langs kysten kan I besøge badebyen Long Branch hvor I bl.a. kan se Woodrow Wilson Hall, et flot palæ opført fra 1927 i den franske Beaux-Arts-stil.
Campingpladsen ligger lidt inde i landet, men tæt på de lækre Atlanterhavsstrande og byen Atlantic City, som byder på underholdning i verdensklasse.  

Forslag til overnatning: Atlantic Blueberry RV Park
Læs mere om campingpladsen og bestil herAtlantic Blueberry RV Park

Atlantic City - Philadelphia, Pennsylvania (97 km)

I dag er der en kort køretur ind i landet til den anbefalede campingplads, som ligger blot 19 km fra Philadelphia – byen, der er kendt som "nationens fødested". Her finder I Independence National Historical Park, Independence Hall, hvor uafhængighedserklæringen blev underskrevet og den berømte klokke Liberty Bell, der den 4. juli 1776 ringede USA’s uafhængighed ind. En anden og mere dyster men spændende oplevelse, er et besøg i Eastern State Penitentiary, som da det blev introduceret var et af verdens første isolationsfængsler. Fængslet har bl.a. huset den berygtede mafiaboss, Al Capone. 

Forslag til overnatning: Philadelphia South / Clarksboro KOA
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Philadelphia South / Clarksboro KOA

 

Philadelphia - Washington D.C. (193 km)

I Washingtonforstaden College Park finder I ikke blot den campingplads, Cherry Hill Park, der ligger tættest på Washington, D.C., men også verdens ældste fungerende lufthavn, som blev grundlagt af Wright-brødrene for 100 år siden. Fra campingpladsen går der både offentlig transport til Washington D.C. og flere sightseeing busser med faste køreplaner. Der er nok at tage fat på I den amerikanske hovedstad - der er nok seværdigheder til mindst to uger! 

Forslag til overnatning: Cherry Hill Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Cherry Hill Park

 

Washington D.C. - Bedford, Pennsylvania (225 km)

Byen Bedford, i delstaten Pennsylvania, er et godt sted at overnatte undervejs op til Lake Erie. Hele byen er blevet udpeget som et område af nationalhistorisk interesse, og det vil personalet på campingpladsen gerne fortælle jer om. Desuden vil I opleve, at der er flere overdækkede broer end trafiklys her på egnen. Brug lidt tid på at dykke ned i historien i friluftsmuseet Old Bedford Village og det gamle Fort Bedford, som byen har taget navn efter.

Forslag til overnatning: Friendship Village 
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Friendship Village

Bedford - Lake Erie, Pennsylvania (362 km)

I dag kører I nordpå i Pennsylvania og turen tager jeg forbi Pittsburg, men først anbefaler vi et stop ved, Flight 93 National Memorial. Mindesmærket er bygget på stedet hvor United Airlines flight 93 styrtede ned i forbindelse med det store terrorangreb på USA  9/11. Herefter fortsætter I nordpå og rundt om Pittsburg til Lake Erie og Presque Isle State Park, som tiltrækker flere millioner besøgende hvert år på grund af dens strande og naturstier. 

Forslag til overnatning: Erie KOA
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Erie KOA

Lake Erie - Niagara Falls, New York (185 km)

Vejen til Niagara Falls følger bredden af Lake Erie og går uden om byen Buffalo. Ud over selve de imponerende vandfald byder området også på flere andre seværdigheder, blandt andet forlystelsesparken Martin’s Fantasy Island, som ligger lige ved siden af campingpladsen. Overvej evt. et smut over grænsen til Canada! Vandfaldene er endnu mere spektakulære set fra den canadiske side. Det er muligt at krydse floden via Rainbow Bridge eller en af to andre broer. En tur med den berømte bådtur med Maid of the Mist, som sejler tæt på vandfaldene kan også varmt anbefales.

Forslag til overnatning: Niagara Falls / Grand Island KOA
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Niagara Falls / Grand Island KOA 

Niagara Falls - Watkins Glen State Park, New York (249 km)

I forlader nu Niagara og fortsætter turen mod sydøst. Målet er det naturskønne område Finger Lakes i delstaten New York. På vej mod Finger Lakes bør I stoppe og udforske den smukke Letchworth State Park, som byder også byder på vandfald. Fortsæt nu turen til den sydlige bred af Seneca Lake og Watkins Glen State Park, som i 20 år dannede ramme om motorløbet US Grand Prix, her finder I dagen campingplads, hvor vi anbefaler 2 overnatninger.

Forslag til overnatning: Watkins Glen State Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Watkins Glen State Park  

Finger Lakes-område

Brug dagen på at nyde de naturskønne State Parks i Finger Lakes-område, Watkin Glen State Park, Lodi Point State Park , Sampson State Park og Seneca Lake State Park. Er I interesseret i vin, så er et besøg I Finger Lakes vinområde også et must og i de små byer mellem søerne Seneca og Cayuga finder I specielt langs bredden af Cayuga Lake, en lang række hyggelige små vingårde og micro-bryggerier. 

Forslag til overnatning: Watkins Glen State Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Watkins Glen State Park  

Watkins Glen State Park - Lake George, New York (410 km)

Adirondack Mountains dækker et areal på mere end 24.000 km2 og har flere hundrede kilometer naturskønne ruter, som giver direkte adgang til områdets billedskønne natur og charmerende byer med bil. Det koster ikke noget at komme ind i området, og der er ingen porte, som låses, når mørket falder på – her er blot vildmark, og eventyret venter lige om hjørnet. Gå på opdagelse ad vandrestierne i de berømte Adirondack High Peaks, og tag en afslappende dukkert i en af de uberørte søer i den afsidesliggende vildmark. Der venter jer en helt unik oplevelse, når I camperer under stjernerne i Adirondack Mountains.

Forslag til overnatning: Lake George RV Park eller Adirondack Camping Village  
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Lake George RV Park eller Adirondack Camping Village 

Lake George og Adirondack bjergene

Lake George er en af flere søer i dette nordlige område af staten New York. Søen og de omkringliggende Adirondack bjerge tilbyder et væld af aktivitetsmuligheder året rundt. Brug dagen til afslapning i disse smukke omgivelser. Tag på vandretur på en af de mange naturstier, tag en hyggelig sejltur på Lake George eller en gang adrenalinpumpende White Water Rafting i en af området floder.

Forslag til overnatning: Lake George RV Park eller Adirondack Camping Village  
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Lake George RV Park eller Adirondack Camping Village 

Lake George - Jersey City, New Jersey (338 km)

Nu går turen tilbage til New York gennem delstaten New Jersey. Køreturen tager det meste af formiddagen. Vi anbefaler I overnatter på en campingplads, der ligger med udsigt til Ellis Island, Frihedsgudinden og Manhattans skyline på den anden side af Hudsonfloden. Fra campingpladsen er det nemt at komme ind til Manhattan via færge eller subway. Turen tager lidt over et kvarter, hvilket gør campingpladsen til et ideelt udgangspunkt for at udforske det centrale New York – beliggenhed betyder jo alt!

Forslag til overnatning: Liberty Harbor RV
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Liberty Harbor RV

Jersey City - Hither Hills State Park (Long Island), New York (193 km)

Long Island er en skøn kontrast til det pulserende centrum, og jo længere væk I kommer fra New York, jo større er kontrasten. Når I følger en rute ud forbi JFK International Airport langs Atlanterhavskysten, kommer I først gennem Shinnecock Hills og derefter til det fashionable Hamptons-område. Målet er campingpladsen i Hither Hills State Park.

Forslag til overnatning: Hither Hills State Park
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Hither Hills State Park

Hither Hills State Park - Jersey City, New Jersey (188 km)

Nu går turen tilbage langs den anden side af Long Island. Hvis I har læst noget af forfatteren Nelson Demille, genkender I sandsynligvis nogle af navnene på de byer og vige, der optræder på vejskiltene langs Long Island Sound. I har endnu en overnatning på campingpladsen i Jersey City og dermed mulighed for at opleve lidt mere af New York.

Forslag til overnatning: Liberty Harbor RV
Læs mere om campingpladsen og bestil her: Liberty Harbor RV

Jersey City - afrejse (52 km)

Der er blot en kort køretur på 52 km til Cruise America-depotet i New York, hvor I skal aflevere jeres autocamper. Herfra er der naturligvis mulighed for at forlænge turen med endnu et par dage.  

Kort

Vis på kort

Galleri

Bestil autocamper

Ruteforslaget kræver

 • Flybillet t/r New York, Philadelphia, Washington D.C. eller Toronto
 • 14 dages leje af autocamper inkl. forsikring
 • 13 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • 2.700 km

I kan få en ide om pris på autocamper ved at benytte knappen "Tjek priser og bestil autocamper" herunder, men ellers anbefaler vi at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Tjek priser og bestil autocamper

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i USA inden I kan få udleveret jeres autocamper.

Denne tur kan også laves med start/slut i Philadelphia, Washington D.C. og Toronto.

Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i USA.

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte med et par dages ophold i metropolen New York eller måske tage et par ekstra dages ophold, undervejs i de spændende byer I besøger. Eller I kan lægge et par ekstra nætter ind undervejs på turen, hvor I ønsker mere tid til oplevelser.

Kør-selv-forslaget kan tilpasses  
Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.  
  

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011