Texas og Louisiana i autocamper

14 dages kør-selv-forslag med autocamper i Sydstaterne

Tag på kør-selv-ferie med autocamper i nogle af USAs mest fascinerende områder og få Sydstaterne helt ind under huden. I Louisiana vil I opleve en forførende blanding af historie, mystik, Cajun gæstfrihed, det krydrede Cajun-køkken og ikke mindst den swingende musik, som området er så berømt for. Og i Texas - The Lone Star State - der beskrives som et helt andet land, venter de imponerende vidder med forblæste strande, festmåltider med friskfanget fisk og skaldyr og afslapning i Texas varme klima. Med en autocamper starter oplevelserne lige uden for døren – det bliver ikke bedre end det!

I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i Texas og Louisiana.

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Mandag - lørdag

Varighed:
14 dage/13 nætter

Længde:
3.040 km

9.087 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type autocamper
 • rejserute
 • antal dage
 • campingpladser
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1: Houston - Galveston Beach, Texas (129 km)
Dag 2: Galveston Beach - Port Aransas, Texas (330 km)
Dag 3: Port Aransas
Dag 4: Port Aransas - San Antonio, Texas (298 km)
Dag 5: San Antonio
Dag 6: San Antonio - Abilene, Texas (410 km)
Dag 7: Abilene - Burleson (Fort Worth), Texas (249 km)
Dag 8: Burleson - Texarkana, Texas (378 km)
Dag 9: Texarkana - Vidalia (Natchez), Mississippi (426 km)
Dag 10: Vidalia (Natchez) - New Orleans, Louisiana (266 km)
Dag 11: New Orleans
Dag 12: New Orleans Lafayette, Louisiana (217 km)
Dag 13: Lafayette - Beaumont, Texas (217 km)
Dag 14: Beaumont - Houston (121 km)

Houston - Galveston Beach, Texas (129 km)

I afhenter jeres autocamper på Cruise Americas udlejningsstation i Houston og sætter kurs syd på mod havet, hvor første nat tilbringes på Galveston Island.
Den lange og smalle ø er kendt for sin 50 km lange strand der strækker sig langs Den Mexicanske Gulf.


Forslag til overnatning: Jamaica Beach RV Resort.
Læs mere og bestil campingplads her: Jamaica Beach RV Resort

Galveston Beach - Port Aransas, Texas (330 km)

I dag går turen hen langs kysten til Port Aransas på Mustang Island. I vil ganske sikker gøre flere stop undervejs og nyde kysten og udsigten til Den mexicanske Golf. Vi foreslår, at I tilbringer to nætter her på campingpladsen, der har masser af spændende udendørs aktiviteter.  Afsæt tid til at nyde strandene for kig på strandskaller eller afprøv jeres evner som lystfiskerfisker. Gå en tur i lystbådehavnen, et centralt mødested i Corpus Christi og besøg eventuelt den neokolonialske bygning Galvan House.

Forslag til overnatning: On The Beach RV Park
Læs mere og bestil campingplads her: On The Beach RV Park

Port Aransas

I kan naturligvis blive på campingpladsen og tage en rigtig slappe-dag, men I bør også besøge havnebyen Corpus Christi og de nærliggende strande.  Nyd havnefronten og lystbådhavnen. Havnen byder også på et muligt besøg ombord på hangarskibet, USS Lexington, som idag ligger fast i havnen som museum. Strandområderne på Mustang Island byder på flere State Parks og moler med mulighed for fiskeri, surfing eller badning. 

Forslag til overnatning: On The Beach RV Park
Læs mere og bestil campingplads her: On The Beach RV Park

Port Aransas - San Antonio, Texas (298 km)

I forlader nu strandene og kører nordpå til San Antonio, der er hjemsted for det berømte slag ved fortet The Alamo i Texas’ krig for uafhængighed fra Mexico, og her kan I opleve de dybt rodfæstede hjørnesten i USA’s historie. Nyd byen, tag en slentretur forbi butikker og caféer langs ​​kanalen, eller tag en bådtur rundt på kanalerne.   

Forslag til overnatning: Traveler's World RV Resort 
Læs mere og bestil campingplads her: Traveler's World RV Resort 

San Antonio

Blev I ikke færdige med San Antonio i går, så er muligheden der igen i dag. Men der findes også alternativer, for i udkanten af byen ligger temaparken Six Flags, hvor I nemt får en dag til at gå. 

Forslag til overnatning: Traveler's World RV Resort 
Læs mere og bestil campingplads her: Traveler's World RV Resort 

San Antonio - Abilene, Texas (410 km)

Fortsæt nordpå til Abilene, en typisk prærieby i det centrale Texas. Byen opstod som knudepunkt for jernbanen og har været centrum for kvægproduktionen i området. Senere blev det olie og gas, der gav byen den største indtægt, og da byen i slutningen af 1900-tallet fejrede sit 100-års jubilæum, blev der sat olieboreudstyr på markedspladsen for at demonstrere, hvordan man borer huller. Overraskelsen var stor, da der sprang olie op – godt nok ikke så meget olie, men nok til at starte en mindre produktion.

Er I heldige at komme til Abilene den anden torsdag i en måned, så afholdes Artwalk om aftenen i downtown Abilene. Under Artwalk er alle de lokale museer gratis, her optræder lokale musikere og kunstnere, og flere kunsthåndværkere og kunstnere stiller boder op og sælger deres varer. 

Forslag til overnatning: Buck Creek RV Park
Læs mere og bestil campingplads her: Buck Creek RV Park

Abilene - Burleson (Fort Worth), Texas (249 km)

I dag kører I til Fort Worth, hvor I bør vælge at besøge National Historic Districk i bydelen Stockyards. Her får I historien om Texas' kvægdrift, hvor Stockyards har haft en stor og afgørende rolle. For at markere vigtigheden - og for turisterne - drives en flot longhorn-kvæg gennem byen gader to gange om dagen. 

Vi anbefaler at I bor på Yogi Bears Jellystone i Burleson syd for Fort Worth. Det er en campingplads, hvor det primære fokus er på familiesjov og masser af aktiviteter for alle - og ja - Yogi Bear ™ er altid at finde et eller andet sted. Børnene vil nyde den store pool og piratbugt med masser af vandrutsjebaner. 

Forslag til overnatning: Yogi Bears Jellystone Park Camp Resort
Læs mere og bestil campingplads her: Yogi Bears Jellystone Park Camp Resort

 

Burleson - Texarkana, Texas (378 km)

På dagens rute passerer I Dallas, så sørg for at sæt lidt ekstra tid af, skift til Interstate 30 og besøg Southfork Ranch, som var Ewing familiens hjem i den ikoniske tv-serie, Dallas, som løb over tv-skærmen i hele 14 sæsoner fra 1978 - 91. Herfra fortsætter I til Texarkana, der  bogstaveligt talt ligger på grænsen mellem Texas og Arkansas. Byen kan prale af at have opfostret den afro-amerikanske komponist og pianist Scott Joplin.

Forslag til overnatning: Texarkana KOA

Læs mere og bestil campingplads her: Texarkana KOA

Texarkana - Vidalia (Natchez), Mississippi (426 km)

Hele 4 stater skal I besøge i dag! Fra Texas til Arkansas, fra Arkansas til Louisiana, Louisiana og overnatning i Natchez, den ældste by i Mississippi. Besøg nogle få af de majestætiske palæer, der har tiltrukket tusindvis af besøgende til Natchez gennem årene. Kør den korte tur ud til landssbyen, The Grand Village of the Natchez Indians og gå en tur på de oprindelige indbyggers hellige jord. Der er ceremonielle gravhøje på stedet og en kopi af en oprindelig bolig. 

Forslag til overnatning: Riverview RV Park and Resort
Læs mere og bestil campingplads her: Riverview RV Park and Resort

Vidalia (Natchez) - New Orleans, Louisiana (266 km)

Kør til den historiske, yndefulde og unikke by New Orleans - Jazzens fødeby. Fra French Quarter feriepark kan I gå ind til New Orleans’ centrum. De vidunderlige restauranter, den verdensberømte musik, nattelivet og festivaler for alle, får jer måske til at forlænge opholdet her! 

Forslag til overnatning: Riverboat Travel Park
Læs mere og bestil campingplads her: Riverboat Travel Park

New Orleans

I har hele dagen til at opleve New Orleans, hvor tonerne spiller døgnet rundt, men New Orleans er også sydstatsmystik, voodoo, plantager og hjuldampere på Mississippi-floden. Byens unikke puls mærker I i det Franske Kvarter og det mere ukendte Marigny, hvor de gamle huse med kunstfærdige smedejerns-balkoner gemmer på både farverige historier og musik i verdensklasse, gaderne er en kunstnerisk legeplads og charmerende restauranter byder inden for til cajunfood og kreolske specialiteter. Glæd jer til New Orleans smittende livsglæde.

Forslag til overnatning: Riverboat Travel Park
Læs mere og bestil campingplads her: Riverboat Travel Park

New Orleans - Lafayette, Louisiana (217 km)

I dag kører I til hovedstaden i Louisianas, Baton Rouge, kendt som Red Stick, fyldt med Louisiana kultur, underholdning og arv. Sørg for at stoppe undervejs langs The Great River Road og oplev én af ​​de mange storslåede plantager, der fortæller den farverige historie om livet på plantagerne i Louisiana. Afslut jeres dag i Lafayette, i hjertet af Louisiana Cajun & Creole Country, et område kendt som ’USA’s lykkeligste by’ og det er ikke så sært. Uanset om I interesserer jer for rig kulturhistorie, den travle kulinariske scene eller den karakteristiske blanding af Cajun og Zydeco musik, kan I være sikker på at finde det her! 

Forslag til overnatning: Bayou Wilderness RV Resort
Læs mere og bestil campingplads her: Bayou Wilderness RV Resort

Lafayette - Lake Charles, Louisiana (200 km)

Nu går turen tilbage mod Texas, men stop op ved den berømte Lake Charles undervejs. Besøg Charpentier Historic District og museumsområdet og få indblik i fortiden. Friluftsaktiviteter inkluderer også en rejse til Louisiana’s fjerne områder langs Creole Nature Trail All-American Road.

Forslag til overnatning: Osprey Lakes RV Park
Læs mere og bestil campingplads her: Osprey Lakes RV Park

Lake Charles - Houston, Texas (255 km)

Efter morgenmaden er det blevet tid til at køre den sidste strækning tilbage Cruise America i Houston, og turen rundt i autocamper slutter her. I har naturligvis mulighed for at forlænge rejsen med et par dages ophold i Houston.    

Kort

Vis på kort

Galleri

Bestil autocamper

Ruteforslaget kræver

 • Flybillet t/r Houston, Dallas eller New Orleans
 • 14 dages leje af autocamper inkl. forsikring
 • 13 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • 3.040 km

I kan få en ide om pris på autocamper ved at benytte knappen "Tjek priser og bestil autocamper" herunder, men ellers anbefaler vi at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Tjek priser og bestil autocamper

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i USA inden I kan få udleveret jeres autocamper.

Denne tur kan også laves med start/slut i Dallas og New Orleans.

Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocampere i USA.

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med et par dages ophold i storbyen Houston. Eller I kan lægge et par ekstra nætter ind undervejs på turen, hvor I ønsker mere tid til oplevelser.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011