Las Vegas, San Francisco og Los Angeles på motorcykel

9 dages kør-selv motorcykeltur fra las vegas via San Francisco til Los Angeles 

En klassisk motorcykeltur gennem Californien og Nevada - det bedste af det Vilde Vesten! Øde ørkener, pulserende byliv, dybe kløfter og høje bjerge – denne kør-selv motorcykeltur har det hele og I vil se alle seværdigheder i det sydvestlige USA på dette 9-dages eventyr: Death Valley, Yosemite, Los Angeles, Las Vegas og San Francisco.

Turen strækker sig over 1.700 km ad fantastiske landeveje i storslåede omgivelser og turen afsluttes med at køre ad Highway 1 til Big Sur med den californiske kystlinjes ubeskrivelige skønhed. Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse til det sydvestlige USA. 

Fra 15.193 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 9 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Juni - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
1.773 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Las Vegas, Nevada

I ankommer til Las Vegas og tager på egen hånd til hotellet. Nyd dette overflødighedshorn af en by, som er en legeplads for voksne og et sted, hvor I kan føle næsten den samme frihed, som når I kører på motorcykel. 

Las Vegas - Mammoth Lakes, Californien (529 km)

Om morgenen kan I afhente motorcyklen på Eagleriders kontor i Las Vegas. Det er nu tid at komme ud og rulle på landevejene.

I dag har I mulighed for at opleve et af de mest særprægede steder på kloden, men også et af de varmeste og mest ugæstfrie. Så kør så tidligt som muligt af sted for at undgå den værste varme midt på dagen.

Death Valley er med sit bizarre landskab og sine ekstreme temperaturer noget helt for sig. Men samtidig også dybt fascinerende, og der er liv i Death Valley - bl.a. klapperslanger - men også nogle særdeles hårdføre planter, som har tilpasset sig det tørre og varme klima. Det er i Death Valley, I finder det laveste punkt i hele Nordamerika. Badwater ligger 86 meter under havets overflade. Husk litervis af vand, inden I begiver jer ud i Death Valley. Dagen slutter i Mammoth Lakes i Sierra Nevada-bjergene.

Mammoth Lakes - El Portal, Californien (168 km)

I forlader nu Mammoth Lakes og fortsætter turen lidt længere mod nord til det berygtede Tioga Pass for at komme ind i Yosemite National Park. Harley'en kommer på arbejde gennem de bugtende granitkløfter og det samme gør jeres arme, mens I kører gennem de skarpe sving de første mange kilometer. Vejen kræver opmærksomhed, inden I kommer til nationalparkernes konge, Yosemite.

Yosemite Nationalpark bringer tusindvis af billeder frem på nethinden og skaber tårnhøje forventninger, der kan være svære at imødekomme. Men når I ser stedet, er det akkurat ligeså smukt, vildt, roligt, rigt og sublimt, som I har forventet. I overnatter ved den vestlige indgang til parken.

Bemærk, at Tioga Passet (Highway 120) er lukket fra omkring november til slut maj el. juni på grund af is og sne. 

El Portal - San Francisco, Californien (356 km)

 

Morgensolens stråler kaster et gyldent skær over engene, mens I kører fra Yosemite National Park mod vest og San Francisco. Tag turen over San Rafael-broen, som fører jer til Marin County, symbolet på den åbenlyse californiske selvforkælelse: Denne højborg med iøjnefaldende luksus, naturskønhed med solskin, sandstrande, høje bjerge og tætte sequoia-skove, er blandt de rigeste kommuner i USA.

Kør nu mod syd til smukke Sausalito, som er en interessant lille kystby, der engang var fuld af berusede sømænd på tarvelige bodegaer. I dag er Sausalito et meget raffineret sted, der fører tankerne hen på den franske middelhavskyst, Cote d'Azur.

Nu venter turen over Golden Gate Bridge og ind til San Francisco, hvor I overnatter de næste to nætter.

 

San Francisco

I dag er det tid til at nyde San Francisco, den smukke, moderne, individualistiske og overraskende storby, som helt sikkert er den mest frisindede by i USA. San Francisco har en europæisk flair og masser af muligheder for at tage på sightseeing.

Hvad med en tur til Alcatraz, en sejltur i bugten, sporvognkøreture eller en tur til vindistriktet Napa Valley?

San Francisco - Monterey, Californien (192 km)

I lægger San Francisco bag jer og kører sydpå langs den klippede kystlinje og får første smagsprøve på en af de bedste motorcykelveje i verden, den legendariske Pacific Coast Highway, også kaldet Highway 1, langs Stillehavet. Nyd det fantastiske landskab med de små vige og bugter på vej til Monterey.

Monterey er hjemsted for den verdensberømte racerbane, Laguna Seca Automobile and Motorcycle Racetrack, og det fantastiske Aquarium of the Sea. Kystlinjen her er simpelthen spektakulær og der er masser af muligheder for at stoppe og tage billeder. I overnatter i Monterey.

Monterey - Pismo Beach, Californien (240 km)

I fortsætter sydpå af den naturskønne Highway 1 langs kanten af klipperne ved Big Sur kysten. Her findes 150 km storslået landskab med vildt og ubebygget klippeterræn, sequoia-træer langs kløfter og Santa Lucia Mountains, som stiger direkte op af blågrønne Stillehav. Cirka halvvejs nede af Big Sur-kysten kommer vi til Esalen, som er opkaldt efter den for længst uddøde indfødte stamme, som engang nød de naturlige varme kilder, som ligger på en klippetop højt over Stillehavets brusende bølger. Kør videre ned forbi San Simeon, Cambria og til Morro Bay/Pismo Beach, hvor I overnatter.

Pismo Beach - Los Angeles, Californien (288 km)

Kør ad Highway 101 mod syd og mod Los Angeles. Ved Santa Maria drejer I ind i landet for at nyde de fantastiske vejstrækninger og landskab. Slå et smut forbi Solvang - den gamle danske koloni og se bindingsværkshuse, rundetårn og Bager Mortensens butik. Vi anbefaler, at I også stopper og ser molen i Santa Barbara inden I kører videre til Malibu, den berømte by ved stranden.

32 km længere fremme kommer I til Santa Monica og Venice. Santa Monica er det ældste og største feriested i Los Angeles. Det var før i tiden en letleven tumleplads, men er nu et selvbevidst, frisindet og stortrivende lokalsamfund. Venice Beach er sandsynligvis grunden til, at så mange mennesker kommer til Venice. Det er her man tager hen for at blive set og spankulere langs den brede gangsti som hedder Venice Boardwalk.

Herfra kører I til Hawthorne, hvor EagleRiders hovedkvarter ligger. Nu er det tid til at aflevere motorcykelen og blive kørt ind til hotellet for en overnatning.

Los Angeles - hjemrejse

I er nået til turens slutning, men vi anbefaler, at I forlænger turen med et par dage, så I også får lejlighed til at opleve Los Angeles og de mange ting denne storby lokker med. 

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 15.193 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Las Vegas / Los Angeles-Kastrup/BIllund
 • 8 hotelovernatninger iht. program 
 • 7 dages leje af Harley-Davidson, Indian, Honda eller BMW motorcykel efter ønske
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje, hvor det er en del af programmet
 • EagleRider Mobile Tour Guide App med detaljeret rute
 • VIP Check-In på EagleRiders udlejningskontor

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Forsikringer i forbindelse med motorcykellejen
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transport mellem lufthavn, hotel og Eaglerider 
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere information om MC-rejser i USA

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011