Rejser til Washington D.C.

Washington D.C. - Det hvide hus og monumenternes by

Brede boulevarder, monumentale monumenter, verdensberømte bygninger og museer i absolut topklasse er den cocktail, der hvert år lokker millioner af turister til Washington D.C. Bestil din rejse til Washington i dag og besøg Det Hvide Hus, Kongressen og mange andre regeringsbygninger.

rejseformer

inspiration

Vis på kort

Kør videre fra Washington D.C.

Kør nordvest fra Washington til Niagara Falls

Der er ingen naturlig direkte vej fra Washington D.C. op mod Niagara Falls – her må du improvisere. Appalachian Mountains i det centrale Pennsylvania ligger nemlig i vejen for hurtige genveje. En oplagt rute går via Baltimore og herfra ad Interstate 83 til byen Harrisburg.

Fra Harrisburg følges US 15 nordpå langs vestbredden af Susquehanna-floden gennem det centrale Pennsylvania. US 15 fortsætter helt op til den vestlige del af New York State, hvor den rammer Interstate 390, inden du til sidst følger Interstate 90 vestpå til Buffalo og Niagara Falls. Hele turen er cirka 600 kilometer og kræver mindst en overnatning undervejs.

Nordøst fra Washington til Philadelphia

Interstate 95 er den tro følgesvend nordpå fra Washington til Philadelphia. Turen byder på storbyer som Baltimore i Maryland og Wilmington i Delaware, der efterhånden er vokset sammen med Philadelphia i Pennsylvania.

Bliver det for besværligt med bil i storbyerne, så tag toget i stedet. Amtrack har en del forbindelser mellem Washington, Philadelphia og videre til New York.

kontakt