The Outback Drive

23 dages kør-selv-forslag med 4wd fra Darwin til Perth

Oplev den eventyrlige australske outback, på en fascinerende tur i de øde egne af det nordvestlige Australien. Fra grønne skove og søer i nord, til rød ørken, klipper og dybe kløfter i Kimberleys og drømmestrande langs Det Indiske Ocean. Her er højt til loftet og god plads - en tur for de eventyrlystne.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 42.652 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse på 23 dages kør-selv-rundrejse med 4WD bil og 22 nætters ophold på standard hotel

Rejseperiode:
maj - september
(den tørre periode)

Startdag:
Daglig

Varighed:
23 dage/22 nætter

Længde:
Ca. 5.874 km

Klimapåvirkning:
10.793 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Darwin - Katherine (316 km)

Nyd Northern Territorys lille hyggelige hovedstad, brug lidt tid på at udforske denne nordlige, og lidt isolerede "storby". Oplev den lidt klondyke-agtige stemning tilsat en god del asiatisk kultur.  Forlad byen mod syd af Stuart Highway mod Kathrine. Gør stop undervejs i den historiske by, Pine Creek, nord for nationalparken, og stop også ved Edith Falls, et populært svømme- og vandreområde, her kan I fx vandre en smuk tur rundt om faldene. Sørg for at ankomme til Katherine tidlig eftermiddag så der er tid til en sejlads ud i Katherine Gorge (ikke inkl.)

Katherine - Kununurra (514 km)

Idag kører I mod vest ind i de indre af landet. Tag The Victoria Highway til landsbyen Timber Creek og Gregory National Park mod Dagens mål Kununurra. På grænsen mellem Northern Territory og Western Australia, anbefaler vi et stop ved den store sø, Lake Argyle, før de sidste ca. 72 km tilbagelægges.

Kununurra er hovedbyen i East Kimberleys, en by med små 5.000 indbyggere er centrum for oplevelser i den østlige del af Kimberleys.

Kununurra - Purnululu National Park (329 km)

Idag kører I sydpå af Great Northern Highway til Warmun. Tag afkørslen til Spring Creek Track, som fører til Purnululu National Park. At køre på sporet kan være udfordrende, så tag det forsigtigt, men belønningen er det enestående landskab I kommer frem til i Purnululu. Hjertet af nationalparken er de fabelagtige rødbrune klippekupler, the Bungle Bungle Range.

Purnululu National Park

Dagen er fri til at gå på opdagelse i nationalparken. De imponerende Bungle Bungle klipper, står som et kæmpe monument i sort og orange, og rejser sig i en højde af 200 m fra jorden. Klippeformationerne gemmer på en lang rækker gemte dale og søer, oplev områderne Piccaninny Creek og Cathedral Gorge. 

Purnululu National Park - El Questro Station (330 km)

Nu går turen forsigtigt tilbage af Spring Creek Track og videre lidt nordpå af Great Northern Highway, I t-krydset mellem Great Northern- og Victoria Highway skal I tage vejen til venstre, som fører jeg Gibb River Road og den smukt anlagte outbackfarm, El Questro Station.

El Questro Station

Dagen er til afsat til afslapning og udforskning af udsigtspunkter og den helt unikt smukke og vilde natur i området. El Questro ligger i udkanten af det østlige Kimberley, og dækker et areal på over 4.000 km2. 

El Questro Station - Mount Elizabeth Station (315 km)

Afgang fra El Questro Station og eventyret fortsætter på den hullede og ujævne Gibb River Road. På vej til dagens mål, Mount Elizabeth Station, skal i krydse floderne Gibb River og Hann River.
Mount Elizabeth Stadion, er en arbejdende outback farm ca. 30 km fra Gibb River Road. 

Mount Elizabeth Station - Bell Gorge Wilderness Lodge (150 km)

Turen fortsætter på den ujævne og støvede Gibb River Road. Gør stop og nyd naturen ved Barnett River Gorge og Galvans Gorge. Indkørslen til dagen mål, Belle Gorge Wilderness Lodge, finder I ved Saddlers Creek på Gibb River Road.

Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at kører gennem Aboriginer området, Imintji township. Tag derfor Gibb River Road ind til Bell Gorge. 

Bell Gorge Wilderness Lodge - Broome (577 km)

Start tidligt idag. Dagens køretur er den sidst på den fascinerende, men hullede Gibbs River Road, og turen er ganske lang. Tag turen via Windjana Gorge National Park og Tunnel Creek. Nu støder I på  the Great Northern Highway igen, og kan kører vestpå de sidst ca. 356 km til Broome. 

Broome

Sceneriet de næste dage er noget helt andet end de foregående. Vel ankommet til kystlinjen af Western Australia, kan I nu nyde godt af det smukke Indiske Ocean, og flotte hvide sandstrande, med den over 20 km lange Cable Beach, som perlen. I har to fulde dage til afslapning på strandene og udforske Broome.

Broome - Port Hedland (612 km)

Efter et par dage på stranden, skal I nu videre sydpå. Dagens tur er lang så vi anbefaler en tidlig start. I kører parallelt med havet og i udkanten af The Great Sandy Desert. Dagens destination, Port Hedland, er center for Australiens store export af jernmalm, som udvindes i Pilbara regionen.

Port Hedland - Karijini National Park (338 km)

Dagens tur tager jer ind i det indre af endnu en bjergtagende nationalpark, Karinjini National Park. Fra Port Hedland følger I igen Great Northern sydpå til nationalparken.

Karijini National Park

Brug dagen på at udforske det vindblæste og vilde landskab i Karinjini. Besøg Joffe Gorge og nyd de mange vandrestier, fantastiske udsigtspunkter samt krystalklare vandhuller og vandfald.

Karijini National Park - Exmouth (698 km)

Endnu en lang men også spændende dag venter. Start tidlig og få noget ud af dagen og de små 700 km. I kører gennem Paraburdoo på Nanutarra Wittenoom Road og videre af North West Coastal Highway. Efter en lang køretur er det tid til afslapning i Exmouth ved det berømte koralrev Ningaloo Reef.

Exmouth

I dag skal der slappes af  ved vandet. Exmouth er hjemsted for det smukke koralrev, Ningaloo Reef, som tydeligvis er stor konkurrent til Great Barrier Reef. Med revet samt Ningaloo Marine Park lige ved hånden, går dagen med svømning, snorkling og iagttagelse af de skønne farver på både koraller og fisk.  

Exmouth - Carnarvon (366 km)

Dagens eventyr står igen i havets tegn. I fortsætter turen sydpå langs Coral Coast, vi anbefaler en lille omvej via, Blow Holes, klippeformationer frembargt af havet ca 70 km nord for Carnarvon. Selve Carnavon ligger ved Gascoyne River, og har en levende fiskeindustri. Har I lyst kan det anbefales, at tage en vandretur på Carnavon Tramway Trail, 2 km i smukke omgivelser til fx One Mile Jetty.

Carnarvon - Monkey Mia (350 km)

Fortsæt turen sydpå langs havet og drej til højre på Shark Bay Road til Denham. På turen kommer i bl.a forbi Hamelin Pool et marinereservat, og vi anbefaler også at I stopper ved den 110 km lange Shell Beach før I slutter af med de ca. 27 km fra Denham til Monkey Mia.

Monkey Mia

Monkey Mia har gennem de seneste mange  år tiltrukket sig mere opmærksomhed end mange andre afsidesliggende turiststeder. Den isolerede strand i Shark Bay har skabt en international interesse på grund af den store bestand af delfiner, der holder til her. Delfinerne har holdt til her siden 1960’erne, og Shark Bay, som omgiver halv-øen med Monkey Mia, er optaget på Unesco’s Verdensarvsliste. Se delfinerne fra stranden eller tag ud på en af bådturene i området, som også kommer forbi områder med de såkaldte, Dugongs - sø-køer.

Monkey Mia - Kalbarri (399 km)

I dag går turen tilbage mod syd. Rejs langs den kystnære motorvej til Kalbarri National Park og derefter til Kalbarri. Brug eftermiddagen I Kalbarri National Park og ved Murchison River, med sine spektakulære kløfter og store mængder af vilde blomster. Kalbarri er en naturskøn kystby lige ved udmundingen af ​​Murchison River.

Kalbarri - Geraldton (156 km)

Turen idag er ikke lang. Dagens destination Geraldton er centrum for midtvest regionen. Området har et dejligt solrigt klima året rundt, og meget milde vintre hvilket gør byen og området til et yndet feriemål for de lokale. Geraldton og omegn er også kendt for stedets smukke forårsblomster.

Geraldton - Cervantes (223 km)

Tag turen til Cervantes og Nambung National Park via Dongara og Greenough. Fra Cervantes er der kun en kort tur til Pinnacles i nationalparken. Brug dagen på at nyde de fabelagtige klippeformation som rejser sig fra sandet.
 

Cervantes - Perth (201 km)

Sidste dag på en lang og spændende tur i outbacken er kommet. Tag turen via Brand Highway til storbyen Perth. Byen er opført lang floden Swan River og stort set pakket ind i Kings Park botanical gardens. Nyd storbyens mange glæder efter nogle uger i landets indre. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 42.652 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup-Darwin / Perth-Kastrup
  • 22 nætter i dobbeltværelse på standard hoteller
  • Lokale skatter
  • 23 dages billeje, 4WD inkl. gps

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklassehoteller

Sæson
Turen kan kun gøres i den tørre periode, maj - september

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011