Tropiske Queensland fra syd til nord

14 dages kør-selv-ferie i Queensland - fra Brisbane til Cairns

Queensland er lig med solskin, vand, varme og alsidige oplevelser. Tag på opdagelse i solskinsstaten og oplev fabelagtigtig natur, smukke strande, unikt dyreliv og ikke mindst den verdenskendte tilbagelænede australske livsstil.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie i Queensland i Australien, hvor der venter masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 20.212 kr.

Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 13 nætter og inkl. billeje

 

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
14 dage/13 nætter

Længde:
Ca. 2.242 km  

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Noosa - Fraser Island (196 km)

I fortsætter nordpå med endnu en forholdsvis kort køretur til Rivers Heads, som danner ramme om færgetrafikken til verdens største sand-ø Fraser Island. Ved ankomst til River Heads finder I en parkeringsplads til bilen, før afgang med Kingfisher Bay katamaranen til Fraser Island. 

Fraser Island

Hele dagen er fi til at udforske denne fascinerende sandø. Fraser Island er et fabelagtigt sted, med sine lange ubrudte hvide strande flankeret af farvede sand klipper, og over 100 ferskvandssøer. Gamle regnskove vokser i sand langs krystalklare vandløb. I perioden august til marts er det muligt at komme på whale watch sejlads. Gennem hele sæsonen kan I også vælge en guidet tur rundt til øens højdepunkter (ikke inkl.)
 

Fraser Island - Agnes Waters (252 km)

I forlader Fraser Island med katamaranen, og henter bilen fra parkering. Fortsæt turen nordpå as Isis Highway. Vejen fører jer til den historiske by Bundaberg, hjemsted for Bundaberg rom. Vejene er omgivet af sukkerrørmarker. Dagens mål er Agnes Waters en hyggelig lille kystby med skøn strand og hele 267 solskinsdage om året. 

Agnes Waters - Capricorn Caves ( 253 km)

Idag forlader I kysten og via Bruce Highway kører I ind i landet gennem landbrugsland og småbyer som fx Boyne Island. Gør stop, og nyd det lokale liv undervej til dagens mål, Henderson Park Farm, en typisk australsk kvægfarm. Gå på opdagelse i de fascinerende kalkstenshuler, Capricorn Caves

Capricorn Caves - Airlie Beach ( 461 km)

Idag går turen igen mod kysten og nordøst via Bruce Highway. Igen bliver I pakket ind i sukkerrørmarker mens I kører gennem centrum af Mackay landbrugsområde med kurs mod Airlie Beach, som er knudepunktet for adgang til Whitsundays, en verden i hvide sandstrande, tropeøer og klart blåt vand. 

Airlie Beach (Whitsundays)

Dagen er på egen hånd, hvor I enten kan udforske Airlie Beach, slappe af eller evt. tage på en heldagstur til Whitsunday Islands med en af de imponerende katamaraner. Øgruppen består af 74 øer og ligger blot 10-50 km fra kysten og langt de fleste er ubeboede og fredede som nationalparker. Daydream Island og Hamilton Island er de største af øerne og har en spændende blanding af seværdigheder og aktiviteter.

Airlie Beach - Townsville ( 274 km)

I dag kører I tilbage mod Proserpine, fortsætter ad Bruce Highway og kører gennem byerne Bowen og Ayr, før I når Townsville, der er den næststørste by i Queensland og det kommercielle centrum i Northern Queensland. I Townsville kan I fx besøge Castle Hill, der ligger ca. 300 m over landskabet og har en fantastisk udsigt over byen. Great Barrier Reef Wonderland er en af de mest populære attraktioner og er bestemt også et besøg værd med den specielle undervandstunnel af glas, hvor man kan gå tørskoet og betragte det imponerende syn af smukke koraller og farverige fisk.

Townsville - Mission Beach ( 235 km)

Fortsæt mod nord og nyd Queenslands smykke kystlinje. Gør stop i nogle af småbyerne langs vejen fx Ingham kendt i området som "Little Italy" grundet den store andel af italienske emigranter. Med ankomst fremme i den lille by Mission Beach vil i se regnskoven strække sig helt ned til Stillehavet.  

Mission Beach

Nyd dagen på den skønne strand med regnskoven som nabo, eller tag på tur ind i landet til vandfald, treetop walks med fantastiske udsigtspunkt i Paronella Park. Besøg den gamle spanske slot fra 1913, nu delvis ruin. Nyd strandlivet tilsat gode restauranter og shopping.   

Mission Beach - Port Douglas ( 204 km)

I er noget til den nordlige del af Queensland, og dagen turen går videre op langs kysten til byer som Innisfail samt udkanten af Cairns. Mellem Cairns og dagen mål Port Douglas vil I gen stifte bekendskab med sukkerrørsmarker, og små lokale togbaner beregner på sukkerhøsten. Vel fremme i Port Douglas er der dømt afslapning, I en hyggelige ferie- og badeby med fokus på forkælelse og dejlige strande.

Port Douglas

Nyd livet i dette smukke ferieparadis med besøg på Four Mile Beach. Et oplagt valgt vil også være en heldagstur til Great Barrier Reef, med mulighed for snorkling eller dykning ved dette fantastiske naturområde. Der finde bogstavelig talt et hav af forskellige muligheder fra havnen i Port Douglas.

Vil I hellere udforske på landjorden, kan vi anbefale en tur nordpå til Mosman Gorge, hvorfra I bl.a kan komme på korte flodsejladser med mulighed for at se krokodiller.

 

Port Douglas - Cape Tribulation (86 km)

Dagens køretur er kort, så tag jer god tur. Idag kommer I helt ind i regnskoven, når I kører mod nord til Cape Tribulation, som praler af noget af verdens ældste regnskov.
Gør et stop ved Mossman Gorge Centre, og hør Aborigernes dreamtime historier på Dreamtime Legend Walk turen, som er inkluderet i dagens oplevelser.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 20.212 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Brisbane / Cairns-Kastrup
 • 13 overnatninger i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 14 dages billeje i valgte kategori
 • Lokale skatter
 • Rejseguide på engelsk

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard:
Moteller og turistklasse hoteller

Superior:
Turistklasse hoteller

Boutique:
Førsteklasse hoteller og mindre steder

Ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011