Sunshine Coast og Vancouver Island

9 dages kør-selv-forslag ved Sunshine Coast I det vestlige Canada

Tag med på et brag af en kør-selv-ferie, hvor I både oplever den unikke natur på Canadas Stillehavskyst, Victoria og Vancouver. I skal bl.a. bo på West Coast Wilderness Resort, udforske regnskoven og spotte sortbjørne og spækhuggere. Rundrejsen vrimler med smukke fjorde, skovdækkede bjerge, sneklædte tinder og fiskerbyer.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 16.475 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 9 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Medio maj - ultimo september.

Startdag:
Mandag, tirsdag og onsdag

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
788 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Vancouver – Sunshine Coast (103 km + færge)

Udgangspunktet for jeres kør-selv-ferie er Vancouver. hvorfra turen går dog hurtigt videre til Horseshoe Bay, hvor I skal ud på en 45 minutter lang færgetur til Sunshine Coast; en fantastisk smuk tur gennem fjordlignende landskaber med skovdækkede klippesider og sneklædte bjergtinder. Færgen lægger til kaj i Langdale, og herfra kører I videre gennem skov og charmerende fiskerbyer til West Coast Wilderness Lodge, hvor I skal overnatte. Vel ankommet kan I læne jer tilbage på lodgens store træbalkon og nyde synet, når den nedgående sol bader det rolige vand og bjergenes tinder i et gyldent skær. Her mærker I for alvor, at I er landet midt i Canadas smukke natur.

Sunshine Coast

De utroligt smukke landskaber langs Canadas Stillehavskyst er en indbydelse til en lang række udendørs aktiviteter, og lodgen har en pæn buket af aktive tilbud, der matcher alle aldersgrupper og de ønsker, I nu måtte have til en rekreativ oplevelse ud over det sædvanlige. Oplev fx naturen helt tæt på fra en kajak, en zodiak eller mountainbike. I kan naturligvis også bare slappe helt af og nyde stilheden og udsigten over Stillehavskysten fra balkonen eller måske forkæle jer selv med en eco spa-behandling. Uanset hvordan I vælger at spendere jeres dag, så er i garanteret en masse fantastiske oplevelser i hjertet af Canadas bjergtagende landskab.

Sunshine Coast – Quadra Island (78 km + færger)

I dag kører I nordpå til Earls Cove, der ligger omkranset af bløde skovbeklædte bakker. Her skal I ud at sejle med en af de mange færger i området, der på 50 minutter vil bringe jer til øen Saltery Bay. Herfra kører I langs kysten ad Sunshine Coast Highway, der skær igennem Saltery Bay Provincial Park. Parkens tætte skov strækker sig helt ned til den klippefyldte bred, hvor I kan udforske fascinerende havdyr og endda være heldig at spotte hvaler og sæler. Fortsæt til Powell River og tag færgen tværs over Georgiastrædet til Vancouver Island, der er den største af øerne langs Nordamerikas Stillehavskyst. Vel ankommet til Vancouver Island kører I nordpå gennem den smukke natur til byen Campbell River, hvor I tager endnu en færge over til den lille ø Quadra Island. På denne fantastiske lille ø bliver I modtaget af både storslåede natur og et hjertevarmt lokalsamfund.

Quadra Island: Wilderness Cruise

I dag får I mulighed for en helt unik naturoplevelse, hvis I tager en tur med på vandet i en zodiak (hurtiggående gummibåd). I sejler langs Discovery Islands og her gælder det om at holde øje med det spændende dyreliv, der findes i området. I kan bl.a møde søløver, sæler, vågehvaler og delfiner, der yndefuldt bevæger sig i det våde element, og i luften vil hejrer og ørne være hyppige gæster. Ved lavvande er der endvidere mulighed for at spotte sortbjørne i deres naturlige omgivelser og i det hele taget nyde Canadas storslåede skønhed (inkluderet i udflugtspakken).

I kan naturligvis også bruge dagen på at udforske selve Quadra Island, der gemmer på mange smukke oplevelser som Cape Mudge Fyrtårn og den skønne, fredelige stenstrand ved Rebecca Spit Marine Provincial Park. Fra maj til september kan I også snuse rundt blandt lokale kuriositeter og specialiteter på søndagsmarkederne eller dykke ned i Canadas fascinerende kulturhistorie på gallerier og udstillinger.   

Quadra Island – Tofino (225 km + færge)

Nu forlader I Quadra Island og sejler med færgen retur til Vancouver Island, hvor turen går mod havnebyen Tofino. På den smukke tur mod sydvest bør I tage et stop ved Cathedral Grove, hvor 800 år gamle douglastræer står i al deres magt og vælde. Disse kæmpetræer er et imponerende syn. Ved Sproat Lake er der mulighed for at se to såkaldte Mars Water Bombers, verdens største brandslukningsfly, der sendes i luften for at bekæmpe skovbrande. Forsæt videre over de smukke bjergpas Sutton Pass og Sawtooth Range i Cascade Mountains, inden I kører mod Tofino på vestsiden af Vancouver Island, lige ud til Stillehavet. Denne lille perle af en strandby er omkranset af bjergtagende natur og velkommer jer med en afslappet, lokal vibe.

Oplevelser i Tofino

I kan fx bruge formiddagen på at gå en tur langs den berømte Long Beach med sin kilometerlange, bløde sandstrand og nyde udsigten eller prøve kræfter med at surfe de vilde bølger. I kan også bevæge jer ind i den tempererede regnskov langs kysten og fornemme stilheden i den store skov, når I vandrer ad de fint anlagte stier. Hen ad eftermiddagen har I også mulighed for en fantastisk hvalsafari på tre timer på Clayquot Sound, hvor I - med lidt held og rimeligt vejr - får et enestående møde med gråhvaler, spækhuggere, marsvin, søløver og det fantastiske fugleliv. Eller I kan vælge at tage på Black Bear cruise for at spotte sortbjørne, der søger mod kysten for at finde føde. Endelig er der mulighed for at deltage på en guidet madtur, hvor I kommer rundt og smager lækkerier fra forskellige restauranter og madsteder i Tofino. (Hvalsafari , Bjørnetur eller guidet madtur er inkluderet i udflugtspakken). 


VIDSTE DU...

Hvalsafarier - whale watching - står højt på ønskesedlen, når man besøger Vancouver Island. Højsæsonen for hvalsafarier går fra maj til oktober med fine muligheder for at opleve hvaler på sejlture ud fra Vancouver Island. Men allerede i februar begynder stimer af gråhvaler at svømme op langs vestkysten af Vancouver Island. 20.000 gråhvaler migrerer forbi fra februar til april, hvilket er et fantastisk skue. Fra havnebyen Tofino sejles der dagligt ud i denne periode, men I kan også se gråhvalerne direkte fra kysten. Naturligvis fejres gråhvalernes passage med en festival, Pacific Rim Whale Festival, i marts.

 

Tofino – Victoria (313 km)

Stå tidligt op i dag, for dagens køretur er ubetinget rundrejsens længste. Men det er også en dag, hvor Vancouver Island igen udfolder sin utrolige naturskønhed for jer. Fra Tofino kører I fra vestkysten op over bjergene og ned langs østkysten af Vancouver Island til provinshovedstaden Victoria. Undervejs kan I stoppe i Chemainus, der kan fortælle en fascinerende historie om Canadas First Nations Peoples og 1800-tallets jernbanearbejdet, der tiltrak arbejdere fra resten af verden, hvilket har skabt den kulturelle mangfoldighed, der præger byen i dag. I kan fx finde byens mange interessante vægmalerier eller besøge nogle af museerne. I kan også vælge at lægge vejen forbi Duncan, der populært kaldes City of Totems. Her kan I nyde de smukt udskårne totempæle, der er placeret rundt om i gaderne og besøge Cowichan Native Village.

Oplevelser i Victoria

I har hele dagen til fri disposition, hvor I kan udforske Victoria, der - som navnet næsten indikerer - populært kaldes den mest engelske by i Canada. Det inkluderer bl.a. dobbeltdækkerbusser, pubs, eksklusiv eftermiddagste på The Empress hotel og forretninger fulde af tweed og porcelæn. Tempoet i Victoria er betydeligt lavere end i Vancouver og her hersker en dejlig afslappet atmosfære. Byen opleves bedst til fods, så lad bilen få en pause i dag. Byen kaldes populært City of Gardens, så en tur til den botaniske have, Butchart Gardens, med over en million blomster og planter fordelt på mere end 700 arter eller Butterfly Gardens med sit tropiske planterige, er absolut en oplevelse. Der er også mulighed for at deltage på en guidet madtur, hvor I lærer hvad canadisk madkultur er. Men I kan også spendere en hyggelig dag med at nyde inderhavnen Fisherman’s Wharf, der er fuld af madboder, bådture og hyggelig stemning. (Entre til Butchart Gardens eller madturen er inkluderet i udflugtspakken).

Victoria – Vancouver (69 km + færge)

På kør-selv-feriens sidste dag forlader I Victoria og kører nordpå til Swartz Bay Ferry Terminal, hvor I sejler med færgen til Tsawwassen på fastlandet. Turen over Geogiastrædet tager halvanden time, og her har I rig mulighed for endnu engang at nyde de smukke landskaber langs Gulf Islands, mens I krydser Georgiastrædet. Fra Tsawwassen returnerer I til Vancouver, hvor jeres rejse slutter, men I har selvfølgelig mulighed for at forlænge turen med et par dages ophold i den spændende storby.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 16.475 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Vancouver retur
 • 8 hotelovernatninger
 • 8 dages billeje  inkl. forsikring
 • Overfarter med BC Ferries mellem:
  - Vancouver og Sunshine Coast
  - Sunshine Coast og Vancouver Island
  - Vancouver Island og Quadra Island
  - Vancouver Island og Vancouver

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider
 • Reservationsgebyr til BC Ferries
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Moderate og Superior.

Bemærk: Aldersgrænse 8 år.

 

ekstra oplevelser

Udflugtspakke

 • Quadra Island:
  Wildlife Adventure Cruise
 • Tofino: (vælg 1 af 3)
  Whale watching, Black Bear Cruise eller en guidet madtur
 • Victoria: (vælg 1 af 2)
  Entre til Butchart Gardens eller en guidet madtur.

Pris pr. person fra: 1.810 kr.

Forlæng rejsen
I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Vancouver.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011