Rejser til Østrig

Hygge, idyl og aktiv ferie i Østrig

Østrig er et mekka for alverdens aktiviteter. Når du rejser til Østrig kan du fylde dine lunger med masser af frisk bjergluft på en vandring eller prøve kræfter med stigningerne på en mountainbike. De imponerende bjerge i fx Kitzbüheler Alpen og Tyrol lokker med ruter i alle sværhedsgrader - uanset om du er til vandring eller mountainbike. Du har også muligheden for at mærke adrenalinsuset ved riverrafting på de fossende floder eller bare slappe af ved en af de mange store badesøer.

De hyggelige byer ligger spredt rundt i hele Østrig og kendetegnet af de karakteristiske huse med balkoner, der alle er som små selvstændige botaniske haver ligger overalt. De små skæve gader gemmer på hyggelige butikker og caféer, hvor du kan bestille en lun apfelstrudel.

Det kan du glæde dig til:

  • Hohe Tauern Nationalpark med vilde naturscenerier.
     

  • Den fanstasiske alpine bjergvej Großglockner-Hochalpenstraße.
     

  • Den smukke by St. Johann i Tyrol med kabelbane til bjergene.

Vi ved, hvordan du kan opleve Østrig. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Kontakt

Rejseformer - hvordan vil du opleve Østrig?

Udvalgte områder og byer

Vis på kort

Få inspiration til Østrig-rejsen

Kontakt - Skal vi hjælpe dig med at skræddersy din rejse?