Rejser til Europa

Oplev en mosaik af enestående natur, kultur og gastronomi

Europa er en mosaik af spændende lande med hver deres charme og sjæl - fra det velkendte til det eksotiske. Det er et kludetæppe af oldgammel kultur og enestående naturoplevelser og en buffet af middelalderbyer, hvide sandstrande og gastronomiske fortræffeligheder. Ja, du behøver ikke rejse helt om på den anden side af jorden, for at få en ferie fuld af eventyr, overraskelser og oplevelser.

Besøg Europas sprudlende storbyer, hvor mode, modernitet og oldtid lever side om side. Nyd de solbeskinnede strande og sydens søde stemninger. Eller kør på eventyr blandt middelalderbyer, bjergtinder og vinmarker i bil eller autocamper. 

Din ferie kan begynde i det øjeblik, du træder ud af døren og kører af sted i din egen bil. Det europæiske eventyr venter nemlig lige på den anden side af grænsen. Uanset om destinationen hedder Tyskland, Italien eller Island, så kan vi hjælpe dig med fylde din ferie med oplevelser.

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Yderligere giver FDM travel garanti for at du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger på afrejser i Europa fra 1/5 2021. Garantien gælder, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før og op til din afrejse fraråder rejser til destinationen. FDM travel kontakter dig 14 dage før afrejse, hvis alle ikke-nødvendige rejser til din destination frarådes. Herefter kan du vælge om du vil annullere uden omkostninger eller fastholde dine reservationer uden fri annulleringsret.

Vores rejsemål

Vis på kort

Hvordan vil du rejse?

Få masser af oplevelser undervejs

Skal vi hjælpe med at skræddersy din rejse?