Rejser til Spanien

Smil - du skal på ferie i Spanien!

Vi kender Spanien - landet der har indtaget førstepladsen som verdens mest turistvenlige destination. I Spanien kan du finde den perfekte strand til dig og din familie. Du kan opleve landets smukke kulturarv, den mageløse natur, restauranter og natteliv i særklasse. Lejer du en bil, kan du tage på kør-selv-ferie og opleve endnu flere afkroge af det charmerende land.

Spanien - solen og skyggens land - er en rejse værd på alle tider af året. I Spanien kan du fx dyrke afslapning og strandliv på Mallorca. På Costa Brava og Costa Dorada kysterne i Catalonien kan du kombinere dejlige sandstrande med et besøg i Barcelona, den mest dynamiske storby i Spanien. Husk også på Madrid, hovedstaden, der aldrig sover.

På Costa Blanca og Costa del Azahar kysterne frister badebyer som Alicante, Calpe og Valencia. I Sydspanien kan du opleve Andalusien med flamencobyen Sevilla og mesterværket Alhambra i Granada. De kanariske øer tiltrækker solhungrende danskere i vinterhalvåret. Klimaet er super behageligt og du er sikker på masser af solskinstimer. Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura har hvert sit at byde på, men fælles for dem er skønne strande og masser af vandsportsaktiviteter.
 

Kom til gratis rejseforedrag om Spanien

Rejseformer

Udvalgte områder og byer

Vis på kort