Autocamper i Europa

Gør drømmen om ferie i autocamper i Europa til virkelighed

Mange drømmer sikkert om at køre Europa rundt på må og få, og med en autocamper rykker drømmen lidt nærmere. I bestemmer selv tempoet, og når I ikke har lyst til at køre længere, finder I bare en ledig campingplads og overnatter der. Ja, i Sverige og Norge kan I endda campere næsten hvor I vil, under hensyntagen til de gældende lokale regler. Det gør kør-selv-ferie i en autocamper til den absolutte frihed.

Vi tilbyder leje af autocamper i de fleste europæiske lande og énvejsleje er mulighed i flere af landene. Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

 

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med de førende udlejere af autocampere i Europa for at sikre dig det største udvalg og den bedste service.

Tjek priser og lej

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Kort om de enkelte autocamper-kategorier

Autocamper ikon campingbus

Autocamper Campingbus: Den allermindste type som kun indeholder det mest nødvendige. "VW California" er den mest kendte model i kategorien, og fås med og uden pop-op tag. Derudover findes der et lille køkken, men intet bad og toilet. Egner sig bedst til 2 personer og som sætter kørekomfort og enkelthed over pladsforhold og liggekomfort.
 

Autocamper ikon campervan

Autocamper Campervan: Denne type autocamper er baseret på klassiske varevogne og er derfor nemme at håndtere, både i trafikken og på campingpladsen. Ofte har denne type et kompakt design og deraf bedre brændstoføkonomi. Velegnet til 2 personer, men fås også i modeller med 3-4 sengepladser.
 

Autocamper ikon delintegreret

Autocamper Delintegreret: Mellemstor autocamper uden alkove (dvs. ingen sengeplader over førerhuset). Denne type er lidt lavere og byder ofte på smarte løsninger, f.eks. hæve/sænke senge i opholdsrummet. Egner sig både til par og familier. God bagageplads i "garagen" under bagerste dobbeltseng. God til 2-5 personer.
 

Autocamper ikon alkove

Autocamper Alkove: Den klassiske autocamper med sovepladser i bagenden samt over førerhuset (alkove), så pladsen udnyttes optimalt. Den bedste type til familier med børn eller når mange skal rejse sammen. Helt op til 6-7 personer i de meget store modeller, men normalt beregnet til 4-5 personer.
 

Autocamper ikon helintegreret

Autocamper Helintegreret: Denne type minder om en delintegreret autocamper, men er bygget ud i ét, dvs. førerkabine og opholdsrum er samlet i et stort rum. Det giver mere plads, bedre kørekomfort, isoleret førerhus samt en kæmpe panorama forrude. Ofte lidt mere luksuriøs i indretningen. Føles som et lidt større køretøj, men er reelt hverken længere eller bredere. 2-5 personer

Autocamper: Delintegreret til 4-5 personer i Europa

Se kategorien

Kontakt os

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011