Autocamper i Europa

En autocamper giver frihed og plads til eventyr

Mange drømmer sikkert om at køre Europa rundt på må og få, og med en autocamper rykker drømmen lidt nærmere. I bestemmer selv tempoet, og når I ikke har lyst til at køre længere, finder I bare en ledig campingplads og overnatter der. Ja, i Sverige og Norge kan I endda campere næsten hvor I vil. Det gør kør-selv-ferie i en autocamper til den absolutte frihed.

Hos os kan I leje forskellige typer af autocampere alt efter antallet af rejsende, økonomi og temperament. Fra den mindste og mest primitive camper til den store familiecamper med alle tænkelige bekvemmeligheder. Behagelig komfort for hele familien, mens I er midt i eventyret.

Hos os kan I leje en autocamper i de fleste europæiske lande; Island, Irland, Storbritannien, Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Spanien, Portugal og Kroatien samt Sverige og Norge. Og i hvert land kan I leje en autocamper i flere byer, afhængig af hvad der passer bedst i jeres ferieplanlægning, ligesom I kan vælge at aflevere den igen samme sted eller i anden by, endog i et andet land.

Der kan oftest bestilles transfer fra lufthavn til udlejningsstedet.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på autocamperleje?
(Gælder ved direkte booking hos en rejsespecialist i en af vores 6 butikker.)
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

En autocamper giver jer mulighed for:

  • at kombinere feriebolig og transport 
  • at vælge hvor rejsen skal starte og slutte
  • at bestemme hvor I vil bo og hvor længe
  • at campere med al moderne komfort
  • at nyde den ultimative frihed

Lej en autocamper med tryghed

Vi samarbejder med Auto Europe for at sikre dig de bedste priser og den bedste service.

Vidste du det?

Bestiller du en samlet rejse med fly, autocamper, bil eller hotel hos os, er du dækket af pakkerejseloven! Kontakt os.

Find og reserver din autocamper

Sådan finder du prisen på din autocamper
Du skal blot vælge destination, dato, antal passagerer og alder på chaufføren og klik på ”Find de bedste tilbud”. I søgeresultaterne vælger du den autocamper, der passer bedst til dig og din familie. Tilføj eventuelle forsikringer, service og udstyr og se totalprisen.
OBS! Benyt Google Chrome eller Firefox. (Benytter du Internet Explorer - klik her)

Sådan reserverer du din autocamper
Klik videre, udfyld dine kontaktinformationer og send forespørgsel med udfyldt formular. (Du bliver ikke opkrævet betaling). Du bliver kontaktet inden for 24 timer af Auto Europe, hvorefter din reservation færdiggøres.

Typer af autocampere i Europa

Autocamper van: Denne type autocamper er baseret på klassiske varevogne og er derfor nemme at håndtere, både i trafikken og på campingpladsen. Ofte meget kompakt design og deraf bedre brændstoføkonomi. Velegnet til 2 personer, men fås også i modeller med 4 sengepladser.

Autocamper med alkove: Denne type autocamper er den helt klassiske med sovepladser i bagenden samt oven over førerhuset (alkove), så pladsen udnyttes optimalt. Perfekt til familier med børn eller når mange skal rejse sammen. Op til 7 personer i de store modeller.

Autocamper, delintegreret: Mellemstørrelse autocamper uden alkove (dvs. ingen sengeplader over førerhuset). Denne type er lidt lavere og byder ofte på smarte løsninger, f.eks. hæve/sænke senge. Egner sig både til par og familier. De fleste modeller af denne type har god bagageplads, bl.a. stor "garage" under bagerste dobbeltseng.

Autocamper, helintegreret: Denne type minder om en delintegreret autocamper, men er bygget ud i ét, dvs. uden sammensat bil- og bodel. Det giver mere plads, bedre kørekomfort, isoleret førerhus samt en kæmpe panorama forrude. Ofte lidt mere luksuriøs i indretningen. Føles som et lidt større køretøj, men er reelt hverken længere eller bredere.

Kontakt os