Kør-selv-ferie Rhinen-Mosel-Franken

Oplev det tyske vinland med charmerende landsbyer, vinmarker og romantiske slotte

Tag familien med på en smagfuld kør-selv-ferie i de tyske vinområder Franken, Rhinen og Mosel. Vingårde og de charmerende Weinstuben, hvor passionen kan mærkes, vil fylde jeres rejse med udsøgte smagsoplevelser, og I oplever Tyskland fra sin skønneste side, når I snor jer mellem idylliske landsbyer og romantiske slotte i en storslået, grøn kulisse af vinmarker og dybe skove.

I kan snildt starte jeres kør-selv-rejse hjemme fra garagen, men I kan også lade os stå for billejen og starte jeres bilferie fra lufthavnen i Frankfurt am Main. De fleste årstider er en unik oplevelse i det sydlige Tyskland. Foråret i marts og april er blomsterbugnende smuk, sommeren er tør og behagelig og efteråret bugner igen af modne druer og smukke nuancer. Vinlandet venter med store kør-selv-oplevelser. Rigtig god tur.

Inspiration

Vis på kort

 


Charmerende landsbyer, storslået natur og uforglemmelige smagsoplevelser. En kør-selv-ferie i Rhinen-Mosel-Franken byder på forkælelse for alle sanserne og eventyr for hele familien - Lad os hjælpe jer med at skabe jeres drømmeferie.


 

Rejseformer

Kontakt