Højdepunkter i sydlige Queensland

6 dages kør-selv-forslag ved australiens nature coast

Store naturoplevelser i det sydlige Queensland. Australiens fascinerende Nature Coast giver unikke oplevelser i Glass House Mountains, i vådområder og strande ved Noosa og imponerende ø-oplevelser på verdens største sand-ø Fraser Island

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australien.

Fra 15.087 kr.

Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 5 nætter og inkl. billeje

 

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage/5 nætter

Længde:
Ca. 690 km  

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Brisbane - Montville (100 km)

Afgang fra storbyen Brisbane og et kort tur nordpå langs Bruce Highway til Glass House Mountains National Park. Nationalparken rejser sig i en serie af høj lodrette klipper, efterladenskaber efter gammel vulkansk aktivitet og indhyllet i Aboriginer legender. Området indbyder med flere smukke udsigtspunkter og ikke mindst en række hyggelige landsbyer, som danner rammen for gode oplevelser med lokalproducerede produkter, gode restauranter og hyggelig atmosfære. Besøg byerne Maleny og Montville og nyd udsigten til Sunshine Coast undervejs.

Montville - Noosa Heads (55 km)

Start dagen med at opleve det såkaldte Sunshine Coast Hinterland. Tage evt. en vandretur på noget af den 58 km lange Hinterland Great Walk. Kør videre nordpå til Noosa og det unikke vådområde Noosa Everglades, med mulighed for at fascinerende sejltur igennem mangroverne, og nyd derefter det afslappede liv Omkring Noosa Heads med gode restauranter, barer og cafeer. 

Noosa Heads - Fraser Island (199 km)

Nyd den første del af dagen med en vandretur gennem Noosa National Park. Denne del af kystlinjen som stikker ud i havet, er helt forståeligt en af de mest besøgte af landets nationalparker. Her finder I en blanding af hedelandskab, skov og små lommer af regnskov med bl.a. Kauri træer. Området er tilholdssted for bl.a.  Koalaer  og Kakaduer. 
Tilbage i bilen og en kort dag nordpå til Fraser kysten, hjemsted for verdens største sand-ø, Fraser Island. I Rivers Head kan I nu parkere bilen sikker, før der er afgang med Kingfisher Bay færgen til spændende opleveler på sandøen. 
 

Fraser Island

Hele dagen er afsat til fascinerende og alsidige opleveler på denne World Heritage listede ø. Turen rundt foregår i firehjulstrækker og byder både på ferskvandssøer, mangrove, strand og dyreliv. Dagen afsluttes med en afslappet drink mens I nyder solnedgangen. 

Fraser Island - Hervey Bay (20 km)

Efter en spændende dag på Fraser Island sejler I tilbage til fastlandet og Rivers Head. Dagens kørsel til Hervey Bay er ganske kort. Hervey Bay er et naturligt ferieparadis og ikke mindst et af det bedste steder, at se hvaler. Bugten giver også adgang til bl.a. Lady Elliot Island, som danner den sydlige grænse af Great Barrier Reef. Bugten giver et beskyttet  vandmiljø og mange muligheder for aktiviteter i vandet, snorkling, dykning, sejlads og fiskeri er bare nogle af disse. Langs kysten finder I Hervey Bay Esplanade hvor livet leves med gode cafeer, restauranter, butikker og grønne områder.

Hervey Bay - Brisbane (312 km)

Så går turen tilbage sydpå fra Hervey Bay. Tag turen til Tin Can Bay, et af de få steder hvor der er mulighed for at komme tæt på vilde delfiner og håndfodre disse smukke dyr. Oplev også den fascinerende Rainbow Beach, hvor sandet skifter farve, før I kører ind på hovedvejen og efter nogle skønne dage på Australiens Nature Coast, er tilbage i Brisbane.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 15.087 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Brisbane retur
 • 5 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 6 dages billeje i valgte kategori
 • Færgesejlads til Fraser Island t/r
 • Heldags 4WD tur på Fraser Island
 • Lokale skatter
 • Kørselsvejledning på engelsk

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Turistklasse hoteller og safaritelte

Superior
Turistklasse hoteller

Boutique
Førsteklasse hoteller og mindre steder

 

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011