Kør-selv-ferie Spanien

Sommerferie, sol og sangria i Spanien

Der venter et sandt eldorado af oplevelser på jeres kør-selv-ferie til Spanien. Her får I friheden til at køre på eventyr i jeres eget tempo langs skønne kyster som Costa Blanca, Costa del Sol eller Costa Brava, hvor I nemt kombinerer badeferie med bjergbyernes lokale charme, fantastiske naturoplevelser eller storbyernes puls. Tag på opdagelse i Andalusiens mosaik af mauriske nuancer, flamenco, tapas og perlehvide landsbyer eller besøg de solbeskinnede øer Mallorca, Tenerife og Gran Canaria med middelhavsstemning, vulkaner, storslået natur og masser af børnevenlige strande. Spanien gemmer på et eventyr til alle.

Vi har besøgt de bjergbyer, I vil elske. Fortæl os jeres ønsker, så skræddersyer vi jeres kør-selv-drømmeferie i Spanien.

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Udvalgte områder

Se vores kør-selv-forslag og skræddersy din rejse

Vis på kort

Rejseformer

Få masser af oplevelser undervejs