Adrenalin i Andalusiens natur

9 dages aktiv kør-selv-ferie i andalusien

Andalusien er så meget mere end sandstrande og tæt bebygget kystlinie. Andalusien byder på nogle af de måske smukkeste naturområder i Spanien, med masser af muligheder for at kombinere kør-selv-ferie med aktiviteter i naturen. Dette kør-selv-forslag giver jer nogle af de naturmæssige højdepunkter kombineret med aktiviteter som via ferrata, canyoning og vandreture. Det hele krydres med kulturelle højdepunkter og tips til, hvor man får den bedste lokale mad. 

Da vi skræddersyr hver rejse, skal dette kun ses som et forslag. Vi kan ændre aktiviteter, rejserute, antal dage, hotelstandard og andre elementer, så det bliver jeres drøm af en aktiv ferie i Andalusien.

Fra 9.648 kr.
pr. person inkl. flybillet, hoteller, billeje samt udvalgte guidede aktiviteter

Rejseperiode: 
April - oktober.

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
515 km

Klimapåvirkning:
2.080 kg CO2 samlet for 2 person - mere om grønnere kør-selv-ferier

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Ankomst Malaga (12 km)

Malaga lufthavn ligger kun 15 km fra centrum, så når I har hentet jeres lejebil, er der kun en kort køretur til hotellet.

Malaga, Andalusiens hovedby er et paradis for badegæster og også et kulturelt mekka af arkitektur, tyrefægtning, tapas og spanske toner. Bysbarnet Pablo Picasso har sat sit tydelige præg på byen, men det er især sammensmeltningen af spansk, romersk og arabisk æstetik og kunst, der giver byen og især det historiske centrum sin charme. Oplev den majestætiske katedral Manquita, eller brug eftermiddagen på shopping, tapasbarer, spansk paella eller autentisk flamenco.

Overnatning i Malaga

Malaga og dets bjerge

Vi foreslår en urban vandretur op til byens mest berømte vartegn – den mauriske fæstning Alcazaba, der tårner sig op over byen. Tag eventuelt videre turen til en af byens andre seværdigheder, fæstningen Castillo de Gabralfaro som ligger lige ovenfor Alcazaba. Lige ved finder I udsigtspunktet Mirador de Gibralfaro som byder på den smukkeste udsigt over byen og vandet. Hele vandreturen inklusiv stop kan gøres på et par timer.

Vel tilbage i byen kan I gå en tur i den gamle bydel, hvor I kan besøge museet om den berømte kunstner Pablo Picasso, se et par af byens meget flotte kirker og historiske cafeer. I kan også gøre lidt indkøb eller bare sidde på en cafe og lade livet passere forbi med en kop kaffe eller måske et glas god vin. Lad op batterierne til de aktive dage, som venter jer.

Er I mere til en cykeltur, arrangerer vi gerne en guidet elcykeltur i naturparken Montes de Malaga.

Overnatning i Malaga

Malaga - Granada (137 km)

Selv om der kun er knap 2 timers køretur til Granada anbefaler vi, at I tager af sted lige efter morgenmaden. Det er nemlig masser af spændende ting at udforske på jeres næste stop.

Vel fremme i Granada foreslår vi, at I benytter eftermiddagen til at udforske det mauriske slot og fæstning Alhambra, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Selv om dette kør-selv-forslag fokuserer på aktiv livsstil, er et besøg på Alhambra obligatorisk, når man er på disse kanter. Man kan sagtens bruge nogle timer på at udforske slot og haver samt lære mere om den mauriske historie. Vi arrangerer også gerne en guidet tur i Alhambra.

Overnatning i Granada

Granada - via ferrata

I dag står den på en vertikal udfordring i form af Via Ferrata i Moclin en halv time fra Granada. I bliver hentet i bus i Granada centrum. Selve Via Ferrataen er lav/mellem i sværhedsgrad, men kræver ingen forudgående erfaring. Ruten består både af klatring, zipline og rappelling. En erfaren guide tager jer trygt gennem det hele. En sjov og spændende oplevelse. Aktiviteten tager 3 timer, så er er tid til videre udforskning af Granada.

Via Ferrata er inkluderet i prisindikationen på dette kør-selv-forslag, men kan tages ud eller erstattes af anden aktivitet i Granda-området.

Overnatning i Granada

Granada - canyoning

Hele dagen er sat af til canyoning i floden Rio Verde. I bliver hentet i bus centralt i Granada kl 08:30 og turen går gennem smuk natur til floden Rio Verde. I får udleveret al nødvendigt udstyr, og en erfaren guide tager jer og resten af gruppen på et vandfyldt eventyr. Endnu en sjov og minderig oplevelse. Bussen tager jer tilbage til jeres base i Granada, hvor I ankommer om eftermiddagen.

Overnatning i Granada

Granada - El Caminito del Rey (160 km)

Køreturen til næste stop, El Caminito del Rey, tager kun 2 timer, så der er god tid til at opleve natur og kultur undervejs. Oplev for eksempel de 5.000 år gamle gravkamre Dolmenes de Antequera eller det mærkelige stenlandskab El Torcal lige i nærheden.

Vel fremme ved El Caminito del Rey kan det smukke bjerg- og sølandskab nydes inden morgendagens vandretur.

Overnatning ved El Caminto del Rey

El Caminito del Rey - Ronda (75 km)

Turen går videre til historiske Ronda, der byder på interessant historie og smukt landskab. Ronda er kun en kort køretur, på snoede veje, væk, så der er tid til et stop eventuelt for en frokost eller en kop kaffe på Bar Millan i Ardales.

Vel fremme i Ronda kan I nyde byen og lade de sidste dages aktiviteter bundfældes. Måske er der også tid til at begynde planlægningen af jeres næste aktive kør-selv-ferie?

Overnatning i Ronda

Ronda - hjemrejse fra Malaga (131 km)

Køreturen tager ca. 1,5 time afhængig af hvilken vej I vælger, så hvis I har tid, kan vi anbefale et kort stop og måske en frokost i den smukke bjergby Mijas.

Derefter står det på fly hjem fra Malaga lufthavn.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 9.648 kr.

Prisen inkluderer

 • Flybillet København/Billund - Malaga retur
 • 8 overnatninger på 3-stjernede hoteller
 • 9 dages billeje gruppe B
 • 3 guidede aktviteter i form af via ferrata, canyoning og vandretur
   

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Andre aktiviteter undervejs
 • Afbestillings- & rejseforsikring
   

 

Om rejsen

 • 2 overnatning i Malaga
 • 3 overnatninger i Granada med guidet via ferrata og canyoning
 • 2 overnatninger ved El Caminito del Rey inklusiv guidet vandretur
 • 1 overnatning i Ronda 

Ekstra oplevelser

Turen kan også køres omvendte, eller I kan vælge en eller flere overnatninger undervejs samt kombinere med en andre kør-selv-forslag i det sydlige Spanien.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011