3 områder du skal besøge i London

Hyggelige kvarterer med personlighed

London er ufattelig stor. Når du rejser til London er det derfor en god ide at vælge et par områder ud, som du vil koncentrere dig om at opleve. Soho, Notting Hill og Covent Garden er et par hyggelige og sjove kvarterer, som er værd at opleve.

Tre favoritter der er værd at besøge

  • Soho finder du i hjertet af London. Her har du et livligt område med et herligt miks af små gader på kryds og tværs, sjove butikker, teatre og masser af smarte barer, restauranter og natklubber.
     
  • Notting Hill er populær på grund af den hyggelige og personlige atmosfære og de kulørte facader. Rejser du til London i august kan du opleve det caribiske karneval, hvor hele området eksploderer i farver med flotte optog og overdådige kostumer. Det er også her nogle af Londons største parker ligger, fx Kensington Gardens, Holland Park og Hyde Park.
     
  • Covent Garden er et trækplaster uden lige. Covent Garden er spækket med caféer, restauranter, barer og et pulserende forretningsliv. Omkring Central Market bliver du underholdt af musikere, dansere, akrobater og meget mere.

Kort

Vis på kort

Oplev London - Skab din egen historie