Seattle og de canadiske Rockies

9 dages kør-selv-forslag i seattle og det vestlige canada

Fra Seattle i det nordvestlige USA kører I videre langs kanten af Stillehavet til det vestlige Canada, hvor Vancouver og det naturskønne canadiske landskab venter jer. Vancouver er i følge mange en af verdens smukkeste storbyer og har en helt fantastisk natur. I kommer en tur i bjergene og besøger nogle af Canadas absolutte perler som fx Banff National Park og Lake Louise. En rejse der vitterlig står i naturens tegn.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i det vestlige Canada.

Fra 7.959 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 9 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
April - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
2.135 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Seattle, Washington

Seattle er jeres første møde med det nordvestlige USA og det sydvestlige Canada, der den næste uges tid vil tæppebombe jer med naturoplevelser i absolut særklasse. Start med at nyde den naturskønne amerikanske storby, der er omgivet af bjergtoppe næsten hele vejen rundt. Hvis det kniber med at finde døgnrytmen pga. jetlag, er Seattle lige stedet at få en kop frisklavet kaffe hos Starbucks, der opstod i Seattle, og som har kaffebarer på næsten hvert gadehjørne.

I har ikke været i Seattle, hvis I ikke har været en tur oppe i toppen af Space Needle og kørt ud til foden af tårnet med Seattles Monorail – begge dele bygget til verdensudstillingen i Seattle i 1962. De mere alternative seværdigheder udgøres bl.a. af et af USA’s bedste musikmuseer, Experience Music Project (Jimmy Hendrix er født i Seattle) og nabomuseet Science Fiction Hall of Fame.

Seattle – Vancouver, British Columbia (225 km)

Både amerikanske Seattle og canadiske Vancouver kæmper om jeres gunst – derfor er der afsat to dage til at nyde begge storbyer, som ligger utroligt smukt ved kanten af Stillehavet. Når I er færdige med Seattle, kører I nordpå ad Interstate 5 med kurs mod Canada.
Stemningen i Vancouver er lige så tilbagelænet og behagelig som i Seattle.

Vancouver

En af de oplagte oplevelser i Vancouver er Stanley Park, Vancouvers svar på Central Park, med en række museer og rekreative udfoldelsesmuligheder. Man kan ikke sige Vancouver uden også at sige Hong Kong-kinesere, der sætter deres aftryk på byen, ikke mindst i Chinatown, den største i Nordamerika efter San Francisco.

Vil I shoppe og fornemme det ”gamle” Vancouver, så læg vejen forbi Gastown med sine mange butikker og restauranter.

Vancouver – Kamloops, British Columbia (346 km)

Nu begynder eventyret for alvor, for nu lægger I millionbyerne bag jer og bevæger jer ud i det naturskønne canadiske landskab med store vidder og fantastiske panoramaer. I første omgang skal I dog blot ud over stepperne, så I tager en lang dagtur til kvægbyen Kamloops, hvor I overnatter.

Kamloops – Banff, Alberta (487 km)

Stå tidligt op, for der venter jer en lang etape med store oplevelser. Glæd jer til mødet med Rocky Mountains, der som dagen skrider frem langsomt tårner sig op i det fjerne. I dag kører I hele dagen på Trans Canadian Highway, en af verdens længste landeveje (8.000 km), der går tværs over Canada fra Atlanterhavet til Stillehavet. Hovedparten af dagens tur foregår i den østlige del af British Columbia, men dagens mål ligger i Alberta, Lake Louise og Banff National Park, en af de største turistattraktioner i Canada.

Banff National Park

Endnu en dag, hvor det gælder om at komme tidligt op, så I undgår den værste trængsel ved bredden af Lake Louise. Og I vil garanteret gnide øjnene en ekstra gang for lige at sikre jer, at I ikke ser syner. Men den er god nok: Vandet i Lake Louise er ganske rigtigt helt turkisgrønt, og man har ikke smidt farve i søen for at snyde. Fortsæt nordpå ad Highway 93, også kaldet Icefields Parkway, der betragtes som en af verdens smukkeste landeveje, mens den pløjer sig tværs gennem de canadiske Rocky Mountains fra det ene fantastiske udsigtspunkt til det næste. Og med det ene kraftfulde vandfald efter det andet, en gletsjer her og der, brusende floder og betagende bjergtinder med sne. Kort sagt: Smagen af paradis på toppen af Rocky Mountains.

Banff – Penticton, British Columbia (545 km)

I dag passerer I kontinentets vandskel og kommer gennem den naturskønne Kootenay National Park, der har varme kilder. Nyd det varierede bjerglandskab undervejs til Penticton, der er centrum for frugt-, grøntsags- og vindyrkning i Okanagan-dalen.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

 

Fra 7.959 kr.

Prisen inkluderer

  • 8 hotelovernatninger
  • 8 dages billeje inkl. forsikring
  • Elektronisk personlig rejsehåndbog på dansk


PRISEN INKLUDERER IKKE

  • Flybillet
  • Måltider
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Standard og Superior.

+ børn: Overnatning for 2 børn under 17 år uden ekstra opredning er inkluderet.

Personlig rejsehåndbog
Inden afrejse får I en elektronisk rejsehåndbog tilsendt, som beskriver jeres kør-selv-ferie.

Ønsker I også at få rejsebogen på trykt, er det muligt mod et tillæg på 285 kr.

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i storbyen Seattle - enten i startet eller slutningen af turen.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Intern kommentar

Slagsinfo

TUREN ER OMDØBT FRA NORTHWEST EXPRESS

---

Leverandør: Travalco

Turnavn: FDM -  Drømmen om det vestlige USA 

2020 Priser fra

Standard fra 787 USD net (oktober)
Superior fra 1070 USD net (apr+oct)

Alle priser ligger på videnportalenUdregning 2019:

Standard-tur FRA:
Net 787 usd/ brutto 984 USD pp

Billeje - 8 dage grp A:
Brutto 306 USD = 153 USD pp

I alt FRA 1137 USD pp i dbl.vær.