Charmerende kystoplevelser

7 dages kør-selv-forslag ved australiens nature coast

Smukke omgivelser og store  naturoplevelser i det sydlige Queensland. Australiens fascinerende Nature Coast giver unikke oplevelser i Glass House Mountains, ved Rainbow Beach, i vådområder og strandene ved Noosa og imponerende ø-oplevelser på verdens største sand-ø Fraser Island

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australien.

Fra 17.722 kr.

Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 6 nætter, inkl. billeje og sightseeing

 

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
Ca. 720 km  

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Brisbane - Montville (100 km)

Afgang fra storbyen Brisbane og et kort tur nordpå langs Bruce Highway til Glass House Mountains National Park. Nationalparken rejser sig i en serie af høj lodrette klipper, efterladenskaber efter gammel vulkansk aktivitet og indhyllet i Aboriginer legender. Området indbyder med flere smukke udsigtspunkter og ikke mindst en række hyggelige landsbyer, som danner rammen for gode oplevelser med lokalproducerede produkter, gode restauranter og hyggelig atmosfære. Besøg byerne Maleny og Montville og nyd udsigten til Sunshine Coast undervejs.

Montville - Rainbow Beach (188 km)

Start dagen med at opleve det såkaldte Sunshine Coast Hinterland. Tage evt. en vandretur på noget af den 58 km lange Hinterland Great Walk. Kør videre nordpå til Gympie og derefter nordøst til Rainbow Beach. Rainbow Beach området er fuld af eventyr og ubeskiveligt smuk natur, som bl.a. inkluderer Carlo Sandblow, det farvede sand og Double Island Point.  

Rainbow Beach

Idag har vi inkluderet en halvdagstur med 4WD på Rainbow Beach. Oplev nogle af landets smukkeste strande med km af gyldent sand. Hør om aboriginernes fascinerende brug af det farverige sand, til malerier og dekorering af f.eks. boomeranger. I bliver også introduceret til en beskytte privat område ved fyrtårnet, som rejser sig ved Double Island Point. Nyd en 360 grader panoramaudsigt over Stillehavet og Great Sandy National Park. 

Rainbow Beach og Fraser Island

I dag kan I nyde en spændende og aktiv tur til UNESCO beskyttede, Fraser Island, verdens største sand-ø. Turen går over Noosa floden til Cooloola National Park via Teewah hvor der undervejs serveres morgen te på stranden. I bliver nu sejlaet over til Fraser Island og kører langs den spektakulære Seventy Five Mile Beach, for herefter at udforske de naturskønne områder  på denne vilde ø. Nyd en guidet vandretur genne regnskoven til Central Station, og fortsæt herefter på egen hånd til Wanggoolba Crek og Pile Valley. Brug noget tid omkring Lake McKenzie, og nyd den skønne strand med badning i søen. På vejen tilbage kommer I igennem de høje træer i Satinay og Brushbox skovområder, og nyder eftermiddags teen på stranden, før turen tilbage til Rainbow Beach på fastlandet.

Rainbow Beach - Noosa (117 km)

Kør tilbage sydpå til Noosa, og stop evt. for en spændende sejlads i vådområdet Noosa Everglades med mangrover, fugleliv og spændende vandveje. Resten af dagen kan I nyde ved stranden eller i den fashionable badeby med dejlige cafeer, restauranter og shopping. 

Noosa

En hel dag med livsnydelse i hjertet af Sunshine Coast. Noosa er synonym med afslapning, stil og naturlig skønhed. Her finder I uanede muligheder for aktiviteter i den lille hyggelige by, på strandene eller i de omkringliggende nationalparker. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 17.722 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Brisbane retur
 • 6 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 7 dages billeje i valgte kategori
 • Halvdags 4WD tur på Rainbow Beach
 • Færgesejlads til Fraser Island t/r
 • Guidet vandring i regnskoven på Fraser Island
 • Lokale skatter
 • Kørselsvejledning på engelsk

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Turistklasse hoteller og safaritelte

Superior
Turistklasse hoteller

 

 

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011