Andalusiens perler

8 dages kør-selv-ferie i det smukke andalusien

Andalusien er berømmet for sine badestrande og charterdestinationer. Men denne spanske region er også arkitektoniske mesterværker, passioneret flamenco og tapas i særklasse. Her er arabiske drømme smeltet sammen med sydeuropæisk charme og har skabt et kulturelt paradis, der emmer af historie og lokalkolorit. På denne rejse igennem olivenlunde, citronplantager og små autentiske byer, vil I opleve alt det bedste, som regionen kan byde på og blive forført af den unikke andalusiske stemning. .

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Spaniens pragtfulde natur og spændende byer.

Fra 6.565 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 7 nætter samt 8 dages billeje

Rejseperiode: 
Marts - oktober.
Vi anbefaler maj - september.

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
950 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Velkommen til Malaga

Velkommen til Malaga, Andalusiens hovedby og et paradis for badegæster, men også et kulturelt mekka af arkitektur, tyrefægtning, taps og spanske toner. Bysbarnet Pablo Picasso har sat sit tydelige præg på byen, men det er især sammensmeltningen af spansk, romersk og arabisk æstetik og kunst, der giver byen og især det historiske centrum sin charme. Oplev den majestætiske katedral Manquita, eller brug eftermiddagen på shopping, tapasbarer, spansk paella eller autentisk flamenco.

Overnatning i Malaga

De hvide kystbyer: Malaga til Granada (175 km)

Hvis ikke I nåede at lægge vejen forbi i går, bør I bruge formiddagen på at besøge det gamle borganlæg Castillo de Gibralfaro, der har et fantastisk vue over byen og havet samt den gamle mauriske fæstning Alcazaba. Vejen til Granada kan I lægge langs den spektakulære kyst og besøge nogle af de charmerende hvide byer som Torrox og Nerja, der kaldes for Europas balkon.

Her finder I også den berømte drypstenshule Cueva de Nerja. Tag gerne en afstikker til den imponerende by Frigiliana der ligger hvid og uskyldig med det dramatiske bjerglandskab som bagtæppe og kør videre til den forladte by Acebuchal lidt længere oppe i bjergene. 

Overnatning i Granada

Granadas mange ansigter

Brug dagen på at lade jer opsluge af Granada og lade byen vise jer sine mange ansigter. Gå en tur i Albayzín, det UNESCO-beskyttede netværk af smågader, der summer af mellemøstlig stemning. Alhambra er sit eget lille paradis og uden tvivl Granadas mest fantastiske seværdighed. Paladset repræsenterer det ypperste inden for spansk-islamisk kunst, som ledsages af den rislende lyd fra fliseklædte bassiner, springvand og kanaler.

Kig evt. også ind i det meget smukke hotel Parador de San Francisco; et tidligere kloster, hvis gårdhave og lille café er en charmerende oplevelse. Brug aftenen med en drink i hånden, på én af de mange små cafeer eller barer, hvor gratis tapas altid følger med.

Overnatning i Granada

Til hjertet af Andalusien: Granada til Cordoba (175 km)

Dagens rejse tager jer til hjertet af Andalusien forbi dramatiske bjerge, smuk natur og olivenplantager. På vejen kan I besøge byerne Jaén, Úbeda og Baeza, hvis UNESCO-beskyttede renæssancebydele er interessante at udforske. Cordoba selv er en smuk sammensmeltning af fortid og nutid og et produkt af de mange kulturer, der igennem tiden har reageret i regionen.

Dette symboliseres f.eks. af den UNESCO-beskyttede Moské-katedral La Mezquita; her blev der i sin tid bygget en katedral midt inde i den imponerende moské. I bør også forvilde jer ud i både det jødiske og det muslimske kvarter, der er et virvar af små hyggelige gader med hyggelig atmosfære. 

Overnatning i Cordoba

Flamencoens hovedstad: Cordoba til Sevilla (150 km)

Hvis ikke I fik set alt det, som Cordoba har at byde på i går, kan I passende bruge formiddagen på at nyde byen. Men den smukke gåtur op til den lille landsby Carmona med den panoramiske udsigt og spændende historiske monumenter kan også være en god måde at tilbringe formiddagen.

Inden I fortsætter turen til Sevilla, kan I også tage forbi ruinerne af den muslimske by Medina Azahara uden for Cordoba. Brug eftermiddagen på at summe rundt i de snævre labyrintiske gader i Sevillas gamle jødiske kvarter, Barrio Santa Cruz. Sevilla er desuden den uofficielle flamenco-hovedstad, så her er rig mulighed for at finde en opvisning. 

Overnatning i Sevilla

Sevillas seværdigheder

Sevilla tæller flere af turens højdepunkter såsom Alcázar paladset, Spaniens største katedral og Giralda tårnet. Ægte folkelige stemning finder I derimod i bydelene Triana og La Macarena. I bør også tage på uhøjtidelig og autentisk tapas-crawling her i tapasens fødeby.

Indtag de lækre lokale specialiteter og den verdensberømte jabugo-skinke på én af de savsmuldsbelagte barer, hvor skinken hænger fra bjælkeloftet og nye relationer skabes over et glas af den lokale hedvin eller sherry. Hvis I derimod ønsker en virkelig luksuriøs oplevelse, kan I nyde en sherry i pianobaren på det gamle palads og enestående smukke hotel Alfonso XIII.  

Overnatning i Sevilla

Pueblos Blancos: Sevilla til Costa del Sol (200 km)

På turen fra Sevilla mod kysten kan I vælge at kører på De Hvide Landsbyers Rute, Pueblos Blancos. Byerne Olvera, Setenil og Grazalema er nogle af de smukkeste eksempler på de klassiske andalusiske byer af hvidkalkede huse og fantastiske udsigter, og ruten tager jer også igennem det smukke naturområde Sierra Grazalema.

Det er et must at stoppe i Ronda, hvis placering på et klippefremspring giver en fantastisk udsigt. Byen er med sine gamle tyrkiske bade, fine bygninger og den berømte tyrefægtningsarena ganske spektakulær. Jeres rejse ender i én af kyststrækning Costa del Sols smukke byer, hvorfra turen går hjem eller måske fortsætter med et par dages badeferie. 

Overnatning i Costa del Sol

Afrejse (75 km)

Retur til lufthavnen og aflevere bilen. Afrejse, eller et par ekstra dage i solen? 

kort

Vis på kort

galleri

Priser

Fra 6.565 kr.

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup - Malaga retur
 • 7 overnatninger på 4-stjernede centralt beliggende hoteller
 • 8 dages billeje fra Malaga gruppe A
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Afbestillings- & rejseforsikring
   

 

Om rejsen

 • 1 overnatning i Malaga
 • 2 overnatninger i Granada
 • 1 overnatning i Cordoba
 • 2 overnatninger i Sevilla
 • 1 overnatning på Costa del Sol 

Ekstra oplevelser

Turen kan også køres omvendte, eller I kan vælge en eller flere overnatninger undervejs samt kombinere med en ekstra badeferie.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011