Kør-selv-ferie Tyskland

Tag de spændende ruter til oplevelser i nabolandet

Tag på en spændende kør-selv-ferie i vores smukke naboland og få friheden til at opdage tysk charme og gemütlichkeit, lækker vin og selvforkælelse. Hvad med et kør-selv-eventyr for hele familien på Brødrene Grimms Eventyrrute? Eller måske drømmer I om at oplever Tyskland ad vinens vej på den tyske vinrute? I kan også nyde et par romantiske dage med bindingsværksidyl i fine middelalderbyer langs Den Romantiske Rute og forkæle jer selv og hinanden på livsnydernes Spa-rute. Foråret byder også på smagfulde stunder på Aspargesruten, hvor I kan mæske jer i tyskernes favoritspise, de hvide asparges. Ja, der er mange ruter til Tysklands største oplevelser. Hvilken en er jeres? 

Lad os inspirere dig
Du kan finde masser af inspiration i vores kør-selv-forslag, hvor vi giver vores bud på oplevelsesrige rejser i Tyskland. Dem kan vi selvfølgelig tilpasse efter dine ønsker, så du får præcis den ferie, du drømmer om - uanset om du ønsker at rejse i din egen bil eller vil leje en bil eller autocamper.

Obs!
Ophold og udflugter/seværdigheder kan afvige fra det oplyste pga. corona-forhold, eks. ændringer i hotellernes forplejning og daglige rengøring samt begrænsninger ved udflugter.

Det kan du glæde dig til:

  • Livlige kystbyer og Hansestæder i Nordtyskland
     
  • Vidunderlige vinområder ved Rhinen og Mosel i Midttyskland
     
  • Alpeidyl og lækker øl i Sydtyskland
     
  • Romantiske og eventyrlige ruter til idylliske byer

Se vores kør-selv-forslag og skræddersy din egen rejse

Kør-selv-forslag

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, får fri hæveret på pakkerejser, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/1 2021.

I samarbejde med rejselandet Tyskland

Områder

Vis på kort

Eventyrruter, romantiske ruter og smagfulde ruter. Der er mange måder at opleve Tyskland på. Lad os inspirere jer til spændende veje og bagveje 


 

Rejseformer


Vi hjælper dig til den bedste kør-selv-ferie

Tyskland er et oplevelsesmekka, hvor de store øjeblikke lurer overalt. Dem har vi specialiseret os i. Vi har kørt fundet de naturområder, du vil elske. Vi har rejst langs kysten og snuset rundt i Hansestæderne. Vi har smagt på vinen og fundet eventyrerne undervejs. Og vigtigst af alt, så kan vi hjælpe dig med at skræddersy den perfekte kør-selv-ferie i Tyskland. 


 

Få masser af oplevelser undervejs