Kør-selv-ferie Tyskland

Tag de spændende ruter til oplevelser i nabolandet

Tag på en spændende kør-selv-ferie i vores smukke naboland og få friheden til at opdage tysk charme og Gemütlichkeit, lækker vin og selvforkælelse. Hvad med et kør-selv-eventyr for hele familien på Brødrene Grimms Eventyrrute? Eller måske drømmer I om at opleve Tyskland ad vinens vej på den tyske vinrute? I kan også nyde et par romantiske dage med bindingsværksidyl i fine middelalderbyer langs Den Romantiske Rute og forkæle jer selv og hinanden på livsnydernes Spa-rute. Foråret byder også på smagfulde stunder på Aspargesruten, hvor I kan mæske jer i tyskernes favoritspise, de hvide asparges. Ja, der er mange ruter til Tysklands største oplevelser. Hvilken er jeres? 

Lad os inspirere dig
Du kan finde masser af inspiration i vores kør-selv-forslag, hvor vi giver vores bud på oplevelsesrige rejser i Tyskland. Dem kan vi selvfølgelig tilpasse efter dine ønsker, så du får præcis den ferie, du drømmer om - uanset om du ønsker at rejse i din egen bil eller vil leje en bil eller autocamper.

Det kan du glæde dig til:

  • Livlige kystbyer og Hansestæder i Nordtyskland
     
  • Vidunderlige vinområder ved Rhinen og Mosel i Midttyskland
     
  • Alpeidyl og lækker øl i Sydtyskland
     
  • Romantiske og eventyrlige ruter til idylliske byer

FDM travel giver garanti for at du kan annullere dine hotelreservationer uden omkostninger på afrejser i Europa fra 1/5 2021. Garantien gælder, hvis Udenrigsministeriet 14 dage før og op til din afrejse fraråder rejser til destinationen. FDM travel kontakter dig 14 dage før afrejse, hvis alle ikke-nødvendige rejser til din destination frarådes. Herefter kan du vælge om du vil annullere uden omkostninger eller fastholde dine reservationer uden fri annulleringsret.

Se vores kør-selv-forslag og skræddersy din egen rejse

Kør-selv-forslag

Vi tilbyder en udvidet pakkerejsegaranti, så du, uanset Udenrigsministeriets landefarve på bestillingstidspunktet, kan få pengene tilbage for din pakkerejse, hvis rejser frarådes til destinationen 14 dage før og op til afrejse. Denne udvidede garanti tilbyder vi på pakkerejser i Europa med afrejse efter 1/5 2021.

Hvilken kør-selv-type er du?

Områder

Vis på kort

Eventyrruter, romantiske ruter og smagfulde ruter. Der er mange måder at opleve Tyskland på. Lad os inspirere jer til spændende veje og bagveje 


 

Rejseformer


Vi hjælper dig til den bedste kør-selv-ferie

Tyskland er et oplevelsesmekka, hvor de store øjeblikke lurer overalt. Dem har vi specialiseret os i. Vi har kørt fundet de naturområder, du vil elske. Vi har rejst langs kysten og snuset rundt i Hansestæderne. Vi har smagt på vinen og fundet eventyrerne undervejs. Og vigtigst af alt, så kan vi hjælpe dig med at skræddersy den perfekte kør-selv-ferie i Tyskland. 


 

Få masser af oplevelser undervejs