The Rockies pragtfulde panoramaer med tog og bil

8-dages kombineret kør-selv-ferie og togrejse med legendariske Rocky Mountaineer train 

Med start i Vancouver, den smukke by på Canadas Stillehavskyst, går turen tværs gennem det bedste af de canadiske Rocky Mountains, hvor I besøger både Jasper og Banff National Parks. Undervejs venter natur i verdensklasse, høje bjergtoppe, gletsjere, smaragdgrønne søer, alpin udsigt og et spændende dyreliv. 

Ved at kombinere kør-selv-ferien med et par dage ombord på Rocky Mountaineer Train får I helt optimale muligheder for at komme tæt på de majestætiske bjerge, de brusende vandfald og flotte bjergsøer. Dertil lægger I de charmerende byer og en ægte guldgraverstemning, når I kører gennem det gamle guldgraverområde. Velkommen til de Canadiske Rockies. 

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker ift. tid, steder og oplevelser m.m., så I får jeres helt personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 21.227 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages ferie inkl. 6 dages kør-selv med hotel og billeje samt 2 dages togrejse ombord på Rocky Mountaineer Train.

Rejseperiode:
Maj - oktober.

Turen starter:
Mandag, torsdag og fredag

Varighed: 
8 dage / 7 nætter

Længde:
1.151 km i bil
 

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie - kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Vancouver - Whistler (122 km)

Den første dags etape er kort og går fra Vancouver til Whistler ad den maleriske Sea to Sky Highway. Lav et par stop undervejs og se fx de brusende Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor man støder på klatrere fra hele verden, der kommer hertil med det ene formål at bestige granitklipperne.

Det charmerende skisportssted Whistler ligger smukt placeret mellem de to verdenskendte Whistler og Blackcomb Mountains. Om sommeren er her en lang række aktiviteter lige fra mountainbiking, golf og vandsport på de fem søer eller utallige floder til et vidunderligt måltid mad på en bjergtop, eller I kan slet og ret bare slappe af og nyde nogle af de mange fine cafeer og restauranter på det europæisk inspirerede skisportssted. I kan også tage med svævebane op i højden, hvor I fra Peak Chair har en helt forrygende udsigt over gletsjere, udslukte vulkaner, snedækkede tinder og meget mere. 

Whistler - Sun Peaks (293 km)

Første del af turen i dag, fra Whistler til Lillooet, går ad Lake Road. Lillooet, der var kendt som området med ”the Gold Rush Trail”, var ”Mile Zero” for ”the Old Caribou Wagon Road” i guldgravertiden. I dag er området hjemsted for den største canadiske produktion af ginseng.

I fortsætter turen mod nord og kommer til guldgraverbyen Cache Creek, hvor der er mulighed for et besøg på den historiske Hat Creek Ranch, som i bogstaveligste forstand tager jer tilbage til guldgravertiden. (Besøget er inkluderet i udflugtspakken). Herfra sætter I kurs mod feriestedet Sun Peaks og følger ruten langs Logan-søen.. 

Oplevelser i Jasper

I har hele dagen til rådighed til at udforske den charmerende bjergby Jasper, som ligger så smukt i midten af nationalparken Jasper National Park, omgivet af fem små søer og fantastiske naturscenerier. Mulighederne er mange, men I kan fx tage en tur med svævebanen Jasper Tramway op til Whistler Mountains eller besøge Maligne Canyon og de to gudesmukke søer, Maligne- og Medicine Lake, nogle af de mest fotograferede søer i verden, og nyde et 90 minutters sydgående cruise i de imponerende omgivelser.

Jasper - Banff (292 km)

Strækningen mellem Jasper og Lake Louise er en af de mest spektakulære og går ad den berømte og imponerende Icefields Parkway, rygraden af Canadian Rockies. I passerer en næsten uendelig række af kolossale bjerge, forrevne toppe, over 100 gletsjere og uberørte, smaragdgrønne søer. Undervejs kommer I til Columbia Icefield, hvor I kan tage en tur ud på gletsjeren med en såkaldt Ice Explorer (turen er inkluderet i udflugtspakken). I samme område kan I besøge SkyWalk, en glasbro der hænger på klippevæggen små 300 meter oppe, og I ser direkte ned i dybet (turen er inkluderet i udflugtspakken).

Hold også udkig efter Sarbach Glacier, Peyto Lake, Bow Lake og Crowfoot Glacier undervejs, der alle fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Fremme i Lake Louise "Jewel of the Rockies" må I vælge om I vil direkte til Banff eller en tur forbi søen Lake Louise, der nok den mest berømte glacial sø i de Canadiske Rockies og en af de smukkeste søer på den vestlige halvkugle. 

Fra Lake Loiuse er der ikke langt til Banff. I bør vælge Bow Valley Parkway, der løber langs Bow River, og I kan stoppe ved Johnston Canyon. Her kan I tage på en vandretur op gennem den smalle kløft, hvor vandrestien flere steder er anlagt som ”hængende fortov” på den lodrette klippeside. Vælg mellem enten Lower eller Upper Falls - eller snup dem begge to - det tager cirka halvanden time, og det er en meget smuk tur. Der er små to kilometer fra p-pladsen op til Upper Falls, som er det største, mens der kun er 800 meter op til Lower Falls.

 

Oplevelser i Banff

Hele dagen er afsat til at nyde Banff og omegn. Byen byder på mange spændende forretninger, shopping, cafeer, natteliv og museer. I kan også besøge Cave and Basin National Historic Site, Banff Gondola, hvor I får mulighed for at se den fantastiske panoramaudsigt over Bow Valley. (Banff Gondola er inkluderet i udflugtspakken).

Herefter kan I passende slutte af med en tur i en af de varme mineralske bade i Upper Hot Springs.

Banff – Kamloops med Rocky Mountaineer Train

I dag starter turen med det luksuriøse Rocky Mountaineer Train, der på 2 dage vil føre jeg til Vancouver.

Den første strækning er en meget naturskøn togtur til Kamloops i det indre af British Columbia. Fra Banff kører i til Yoho National Park, hvor kommer gennem Tunnel Mountain, et fascinerende ingeniørarbejde. Når et af de lange godstog kører ind i de spiralformede tunneller et sted i bjerget, kan man ved selvsyn se, at det kommer ud af bjerget et andet sted, SAMTIDIG med at den sidste del af toget er på vej ind i den første tunnel. 

Herfra fortsætter I videre gennem Rogers Pass i Glacier National Park, hvor der er endeløse udsigt over snedækkede bjerge og fantastiske gletschere. Senere på dagen passerer I Craigellachie, hvor de sidste jernbaneskinner blev lagt i 1885 og hermed færdiggjorde jernbaneforbindelsen tværs over det store land. Fremme i Kamloops bliver I afhentet på stationen og kørt til aftenens hotel. (Morgenmad og frokost inkluderet på toget)

 

 

Kamloops – Vancouver med Rocky Mountaineer Train

Om morgenen bliver I afhentet på hotellet og kørt til stationen. Med "All Aboooooooard" forlader I Kamloops og fortsætter med at følge Thompson-floden gennem Ashcroft, en af Canadas tørreste byer, med en gennemsnitlig nedbør på bare 18 centimeter om året.

Turen går gennem Fraser Canyon og I kommer til Hells Gate. Kløften er på dette sted kun 34 meter bred men hele 180 meter dyb, og landskabet er både dramatisk og bjergtagende på en og samme tid. Området kaldes også for "Gold Rush Trail" for man fandt guld her i 1858, og mange guldgravere har forsøgt at finde lykken i netop dette område.  

Det sidste del af togrejsen tager jer gennem det frugtbare landbrugsområde i Fraser Valley. Sidst på eftermiddagen ruller det elegante Rocky Mountaineer Train ind på banegården i Vancouver - helt ude ved Stillehavet på Canadas vestlige kyst.
(Morgenmad og frokost ombord på toget er inkluderet)

Denne spændende 7 dages rundrejse tager nu sin afslutning. Der er naturligvis mulighed for, at I kan forlænge rejsen med at par dage i Vancouver, så I får noget tid til at opleve den vidunderlige by.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 21.227 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Vancouver retur
 • 7 hotelovernatninger
 • 1 uges billeje inkl. forsikring
 • Rocky Mountaineer Train fra Banff til Vancouver
 • Taxi transfer mellem tog og hotel i Kamloops
 • 2 x morgenmad og 2 x frokost på toget 

   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Gebyr for envejsleje af bil (ca. 75 CAD + skatter og afgifter)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Moderate, Superior og Deluxe.

På Rocky Mountaineer Train kan der vælges mellem Silver og Gold Leaf Service.

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

Ekstra oplevelser

Mulighed for tilkøb af udflugtspakke:

 • Entre til Historic Hat Creek
 • Entre til enten Banff Upper Hot Springs eller Miette Hot Springs Jasper
 • Banff Gondola
 • Glacier Skywalk
 • Ice Explorer-tur på Athabasca-gletsjeren. 

Pris pr. person fra: 1.170 kr.

Forlæng rejsen

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Vancouver.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011