Luksus i Irland

8 dages luksus kør-selv ferie i det skønne Irland

Med udgangspunkt i de pragtfulde slotshoteller der danner rammen om jeres ferie i Irland, kan I opleve det smukke og dramatiske vestlige Irland; fra Connemare's dramatiske natur, gennem The Burren's øde klippelandskab til de fascinerende Cliffs of Moher og Kerry's eventyrlige kystlandskaber. Undervejs kan I besøge spændende og hyggelige byer som Galway, Limerick og Killarney.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Irlands storslåede landskaber.

Fra 8.375 kr.
pr. person i dobbeltværelse 7 nætter i højsæsonen med morgenbuffet samt 8 dages billeje

Rejseperiode: 
Hele året
Vi anbefaler april - oktober

Startdag:
Daglig

Varighed:
8 dage/7 nætter

Længde:
1200 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

FÅ ET TILBUD

Dagsprogram

Ankomst (10 km)

Når udlejningsbilen er afhentet går turen til Clontarf Castle.

Hvis I vil starte ferie i et roligt tempo kan I beøge den lille fiskerby Howth, der lokker med flere gode restauranter. Denne del af Dublin er kendt for sin gastronomi, ikke mindst fordi Howth og Skerries, der ligger ved Dublin-bugten, daglig får friske forsyninger af fisk og skaldyr, der hurtigt finder vej til byens caféer, restauranter og barer.

Her lokker 'King Sitric Restaurant' med hummer og krabber fra Balscadden Bay, et stenkast fra hovedøren. Også 'Octupussy' byder på friske lokale produkter der bl.a kommer fra deres egen fiskeforretning ved siden af, Dorans on the Pier. Er man mere til en uformel oplevelse er 'The Waterside'  og søsterbaren 'Fisherman's' stedet man går hen. Her serveres lækker bar-mad i en hyggelige og venlig atmosfære.

Skal der være fest og farver er Abbey Tavern stedet. Aftenen starter kl. halv otte med en glimrende 3-retters menu og ca. kvarter over otte går showet igang med musik, sang og dans. Et festligt irsk show der først slutter kl. ti. Så er man rigtig kommet til Irland.

Overnatning på Clontarf Castle 

Dublin

Velkommen til Irlands hovedstad. Dagen bruges på at udforske denne pulserende storby, som har noget for en hver smag, uanset om I ønsker luksuriøs storbyshopping, historiske oplevelser eller vil udforske den irske pubkultur.

Besøg fx shopping-gaderne Henry Street og O’Connell Street, nyd en øl på bryggerimuseet Guinness Storehouse, bliv klogere på whiskyens historie på Old Jameson Distillery eller bliv overvældet af den smukke arkitektur og det imponerende bibliotek på Trinity College.

Dublin har et væld af seværdigheder og attraktioner, så det er med at vælge fra, så I får det bedste med. Dagen kan evt. afsluttes i byen forlystelseskvarter Temple Bar, hvor mange pubber og restauranter byder sig til, ofte akkompagneret af 'live music'. 

Er man til det mere stille og fredelige er The Church et godt tilbud. Den gamle kirke har både et afslappet bar & brasserie i stueetagen, men deres Gallery Restaurant byder på fremragend emad i specielle og flotte omgivelser, ikke mindst det smukke restaurerede orgel, der blev benyttet ved Alfred Guiness's bryllup i 1761.  

Overnatning på Clontarf Castle

Dublin - Clifden (300 km)

Undervejs vestpå er det værd at besøge enten The Kilbeggan Distillery, Irlands ældste destilleri, hvor en tur byder både på det gamle distilleri, der nu er museum og den nye del hvor den fremragende whiskey stadig fremstilles, eller Tullamore Old Bonded Warehouse & Distillery der ligger ca. 12 km syd for Kilgeggan.

Videre vestpå kan I evt. lægge vejen forbi Clonmacnoise syd for Athlone, på østbredden af floden Shannon, et af Irlands vigtigste religiøse mindesmærker med bl.a. Cross of the Scriptures. Clonmacnoise var også et yndet 'udflugtsmål' for vikingerne, der jævnligt overfaldt og røvede klostrene. Herfra går det videre til Galway, bedst kendt som Irlands kulturelle hjerte. Her findes et stort udvalg af events og festivaler hele året rundt, og der er ofte en festlig stemning i byens labyrintiske brostensgader.

Ikke mindst en tur op og ned af byens gågade Quay Street og High Street byder på liv og glade dage, ofte med optrædende gademusikanter og andre underholdene indslag, vejr og tidspunkt taget i betragtning, naturligvis. Gaden tilbyder også mange pubber, caféer og restauranter.

Hefra går turen videre gennem Connemaras eventyrlige landskab til Clifden.

Overnatning på Abbeyglen Castle i Cilfden

Connemara (150 km)

Det vestlige Irland og specielt County Galway byder på noget af de mest spektakulære naturscenerier i Irland. Brug hele dagen på at opleve dette fantastiske, smukke og uspolerede område med bjergtinder, smukke dale, åbne vidder med grønne moser og brune hedestrækninger, tørvegrave og får.

Kør evt. ad kystvejen via Derrygimla og Roundstone med kirke og pigeskole via Glynsk op langs Lough Inagh til Leenaun eller via Maam Cross over Maun til Leenaun og nyd udsigten over den smukke fjord.

Tilbage forbi Kylemore Abbey med kirke og pigeskole og evt. ud til Renvyle House Hotel, hvor deres "Afternoon Tea Menu" frister med en lækker frokost! På vej tilbage til Clifden kan I evt. lægge vejen ud forbi Cleggan  og Claddaghduff. Ialt en tur på kun ca. 150 km.

Hvis I vil spise middag i Clifden er der flere gode restauranter med bl.a Seafood, fx. Marconi Restaurant på Foyles Hotel eller Mitchell's Restaurant på Market Street. Knap så fornem er 'Off the Square Restaurant' på Main Street.

Overnatning på Abbeyglen Castle i Cilfden

Clifden - Tralee (260 km)

Fra Clifden går det nu sydpå mod Ballyvaughan, en lille flække på den anden side af Galway Bay. Herfra kan I vælge kystvejen til Lisdoonvarna, en del af "The Wild Atlantic Way" med klipper og havudsigt, eller I kan køre over land gennem det enestående landskab The Burren i County Clare, et stort område med kalkstenssletter og en spændende flora. Her kan I besøge den interessante Aillwee Cave syd for Ballywaughan og nyde en guidet tur på en halv times tid gennem grotterne med historier om bjørne, frosne vandfald og meget mere. Butikken byder også på en lækker hjemmelavet fudge til den videre køretur.

Fra Ailwee Cave går turen videre gennem the Burren til Lisdoonvarna, hvor det nok er blevet tid til frokost, evt. med noget pragtfuld nyrøget laks på The Burren Smokehouse, hvis værtinde er svensk. Efter frokosten vídere mod Cliffs of Moher, en imponerende 8 km klippestrækning, hvor klipperne falder op til 200 m lodret ned i det brusende Atlanterhav. Således blæst godt igennem kan I køre videre mod Killarney, evt. med Shannon-færgen Killimer-Tarbert (ca. 20 € for bil og passagerer). 

Overnatning på Ballyseede Castle Hotel

Killarney - Sneem - Gap of Dunloe (150 km)

Besøg Muckross House syd for byen. Tag en guidet tur gennem det smukke victorianske palæ og gå en tur i den flotte park. Og lad jer gerne lokke til en tur med en af de mange hestvogne. Turen går til Torc Waterfall og tilbage, gennem smuk skov og langs søen med storslået udsigter til de omliggende bjerge. Undervejs oplever I det ene fascinerende sceneri efter det andet, og kusken fortæller gerne om løst og fast. Det kan ligne en turistfælde og er da heller ikke helt billigt, men til gengæld er det alle pengene værd.

I stedet for at køre i kø mellem turistbusserne på Ring of Kerry foreslå vi en lidt anderledes oplevelse. Køeturen fra Muckross House til Moll's Gap er fantastisk smuk med storslåede udsigter over søer og bjerge, ikke mindst fra Lady's View og Gap of Dunloe. Kør herfra ned til Kenmare og langs kysten til byen Sneem's  farvestrålende centrum. Herfra ad de små bjergveje til Glencar og Gap of Dunloe, inden turen går tilbage til Tralee og hotelleet.  Ialt en tur på ca. 180 km.

I Tralee er det restauranter som 'Finnegan's Wine Cellar Restaurant' og 'No.4 on the Square' der lokker med spændende menukort!

Overnatning på Ballyseede Castle Hotel 

Tralee - Limerick - Kildare (250 km)

På vej mod Kildare kan I besøge det utraditionelle men spændende Foynes Flying Boat Museum, der fortæller en spændende historie om flyving over Atlanterhavet. Alternativt kan I lægge vejen forbi middelalderbyen Limerick og besøge King John's Castle eller besøge Bunratty Castle & Folk Park få km nord for Limerick.

På vej mod Kildare kan I ved en mindre omvej besøge det ikoniske Rock of Cashel, der rejser sig dramatisk over det omliggende land. The Rock of Cashel er et af Irlands mest besøgte steder, og et spektakulært arkæologisk sted. 

Herfra går turen videre gennem det central Irland's frodige landskaber til Kildare, der ligger ca. 60 km fra Dublin.  

Overnatning på Barberstown Castle Hotel

Kildare - Dublin Airport (75 km)

Efter den afsluttende morgenbuffet er det tid til afrejse, hvis I ikke vælger at blive et par ekstra nætter i skønne Dublin.

Fra hotellet der der kun ca. 60 km til lufthavnen hvilket ca. er en times kørsel, hvis tgrafikken arter sig. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 8.375 kr.

Prisen inkluderer

 • 7 overnatninger på 4-stjernede slotshoteller inkl. irsk morgenbuffet
 • 8 dages billeje
   

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
   

Om Prisen 

 • Prisen gælder i perioden maj til september
 • Lavere priser før og efter højsæsonen

Om rejsen

2 overnatninger på Clontarf Castle Hotel i Dublin

2 overnatninger på Abbeyglen Castle Hotel i Clifden 

2 overnatninger på Ballyseede Castle Hotel nær Tralee

1 overnatning på Barberstown Castle Hotel Kildare nær Dublin

ekstra oplevelser

I kan også køre ruten den anden vej rundt, forlænge opholdet med nogle ekstra dage undervejs eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag. 

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Vi er altid tæt på dig med 4 butikker
 • Få personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 
 • Vi er kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau 2019

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011