Kør-selv-ferie Italien

La Bella Italia!

Drømmer du om at køre rundt imellem olivenlunde og bløde bjerge på Sicilien? Eller er det mere tanken om hårnålesving i Alperne, der får dig til at drømme. Hvad med vinsmagning på små lokale vingårde i Midtitalien? Måske er det, gastronomien i det italienske køkkens geniale pastaretter, der lokker? Eller måske er det de lange, børnevenlige sandstrande ved Adriaterhavet. Støvlelandet er et fantastisk land at rejse i.   

Få friheden til at tage på eventyr i dit eget tempo på en kør-selv-ferie i Italien. Her lever I la dolce vita, uanset om I nyder middelhavssmagen ved den guddommelige Amalfikyst, camperer med familien ved den maleriske Gardasø, forkæler jer selv med italienske delikatesser, gelato og vin i Toscana eller bliver forført af passionerede Sicilien. Italien gemmer på en verden af kulturelle perler, fashionable storbyer, charmerende middelalderborge og solkyssede adriaterhavsstrande. Giv jer selv lov til at opleve kontrasterne, smagen og skønheden i støvlelandet på en kør-selv-ferie.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig.
Italien serverer de uforglemmelige oplevelser gang på gang. Dem har vi specialiseret os i. Vi har kørt de vinruter, som vi ved du vil elske. Vi har spist på de gode restauranter, og vi har besøgt de vigtigste seværdigheder – og de skjulte perler. Vi kender landets flotte natur, men vigtigst af alt, så ved vi hvilken slags kør-selv-ferie, der er den bedste for dig, når turen går til Italien.

Vi bruger vores viden til at hjælpe dig med at få omdannet dine drømme til en kør-selv-ferie, der bliver lige som du kunne ønske dig.   

Det får du på en kør-selv-ferie i Italien 

  • Lækker mad og vin 
  • Flot Natur 
  • UNESCO-verdensarv
  • Hyggelige middelalderbyer
  • Sandstrande 
  • Antikke storbyer

 

Tag til rejseforedrag
Ønsker du mere inspiration til din rejse til USA, så kan du komme til gratis rejseforedrag. Læs mere her 

 

Vi ved, hvordan du kan opleve Italien. Har du spørgsmål? Dem besvarer vi med glæde.

Kontakt

Udvalgte Områder

inspiration

Vis på kort

Vin, idylliske landsbyer og vidunderlige landskaber. Italien er la bella vita! lad os guide dig til uforglemmelige oplevelser I romantiske Italien 


 

Kør-selv-forslag i Italien

Rejseformer