Floridas strande og cruise til Bahamas

Kør-selv-ferie til Floridas strande  kombineret med krydstogt til Bahamas

Floridas skønne strande, få køredage og korte afstande venter jer på denne tur. Både børn og voksne vil elske de imponerende sandstrande på Floridas vestkyst, hvor bølgerne er mindre og vandet varmere end på østkysten ved Atlanterhavet. 

Efter rundturen i Florida, går I ombord på et af Royal Caribbeans dejlige krydstogtsskibe, der sejler jer til ø-gruppen Bahamas. Nyd den perfekte kombination af kør-selv-eventyr og afslapning i skønne omgivelser.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i vidunderlige Florida.

 

Fra 22.772 kr.
pr. person i dobbeltværelse inkl. flybillet, 11 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje plus 3 nætters krydstogt inkl. helpension, stort aktivitetsprogram, international underholdning og drikkepenge ombord.

Rejseperiode:
Hele året.
Vi anbefaler medio november - medio august.
 
Startdag:
Daglig, men skal tilpasses afgang på krydstogt.

Varighed:
14 dage/13 nætter

Længde:
Ca. 1.230 km

Klimapåvirkning:
Vi har ikke klimatal for krydstogtet, så kan ikke beregne klimapåvirkning for denne tur - læs om grønnere kør-selv-ferie her 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • krydstogtsrute
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1:  Afrejse Danmark - Orlando (29 km) 
Dag 2:  Orlando
Dag 3:  Orlando - Clearwater - Anna Maria Island (257 km)
Dag 4:  Anna Maria Island
Dag 5:  Anna Maria Island
Dag 6:  Anna Maria Island - Fort Myers - Naples (220 km)
Dag 7:  Naples - Everglades - Key West (434 km) 
Dag 8:  Key West
Dag 9:  Key West - Miami Beach (269 km)
Dag 10: Miami Beach
Dag 11: Miami og afrejse med krydstogtsskib til Bahamas (19 km)
Dag 12: Cococay, Bahamas 
Dag 13: Nassau, Bahamas
Dag 14: Skibet anløber Miami og afrejse - Danmark

Afrejse Danmark - Orlando (29 km)

Velkommen til Orlando! Når I har hentet jeres lejebil, sætter I kurs mod hotellet, der ligger i Orlando-området. Her har I 2 overnatninger.  

Orlando er synonym for temaparker og forlystelsesparker og er et paradis for børn og barnlige sjæle, hvor det kan være svært at vælge. På jeres første aften på ferien kan I tage en tur til International Drive og finde et hyggeligt sted at spise. Eller I kan køre til Disney Springs, hvor der er ikke mindre end 170 spisesteder, butikker og aktiviteter, I kan gå på opdagelse i. 
 
Overnatning i Orlando-området. 

Orlando

I kan nemt få mindst en hel dag til at gå i hver af Disney World’s 4 temaparker, der kan tryllebinde både børn og barnlige sjæle i alle aldre. Hvis I allerede har besøgt Disneyland i Paris, kan I overveje i stedet at besøge Universal Studios kombineret med naboparken Islands of Adventure, hvor Harry Potter holder til i The Wizarding World of Harry Potter. I Universal Studios har I rigeligt med underholdning til to hele dage.

En helt anden mulighed er at tage en tur ud i rummet på Kennedy Space Center, der ligger blot en times kørsel fra Orlando. Her kan I bl.a. opleve opsendelsen af Apollo 11-missionen til Månen fra det originale kontrolcenter i Kennedy Space Center og komme helt ud til affyringsramperne, hvorfra rumfærgerne blev sendt op. En fascinerende mulighed for at få et kig ind bag kulisserne i nogle af verdens største bygninger med bl.a. en kopi af en ægte Apollo-raket. Kom gerne fra morgenstunden, da området er stort, og der er meget at se og opleve.

Overvej eventuelt at tage en ekstra dag i Orlando, hvis det kniber med at få tid til det hele.

Overnatning i Orlando-området. 
 

Orlando - Clearwater - Anna Maria Island (257 km)

I dag kører I mod sydvest - via Tampa - og det giver jer mulighed for at besøge Busch Gardens, der ligger en god times kørsel fra Orlando ad Interstate 4. Forlystelsesparken lokker med de vildeste rutsjebaner og et møde med alverdens vilde dyr.

I fortsætter mod vest og kører nu helt ud til kysten og Clearwater, der stort set hvert år nævnes ved kåring af de bedste strande i USA. Sidst på eftermiddagen kører I videre til Anna Maria Island, hvor I bor de næste tre nætter.

Overnatning Anna  Maria Island. 

Anna Maria Island

Anna Maria Island er et helt ideelt sted at slappe af og sætte den travle hverdag på pause. Fra hver af øens tre byer er der adgang til spektakulære sandstrande og udendørs aktiviteter, samtidig med at et udvalg af lokale butikker, restauranter og andre attraktioner ligger ganske tæt på. Her på øen kan I være lige så aktive eller afslappede, som I ønsker. 

Stort set al slags vandsport tilbydes her. Lej fx jetski, paddle boards og kajakker. Eller slap af med at lede efter flotte muslingeskaller; et yndet tidsfordriv på disse kanter, for sandet er fyldt med skatte!

I kan også leje en cykel og tage rundt på øen og se det hele på egen hånd. Stop ved den berømte by-mole, og sæt jer med en en kold drink og en bid mad, mens I nyder bare at stirre ud mod havets horisont. Om aftenen kan I nyde helt friskfanget fisk og skaldyr til en uhøjtidelig middag i vandkanten. 

Har I lyst til at køre en lille tur udenfor øen, kan vi anbefale et besøg i Sarasota. 

Overnatning Anna Maria Island.

Naples - Everglades - Key West (434 km)

I fortsætter turen mod syd og kommer til Everglades, der ofte kaldes for "græsfloden" på grund af det stillestående vand og den store koncentration af 'sawgrass'. Everglades er Floridas mest imponerende naturområde. Her gemmer sig en lang række unikke planter men også et utroligt dyreliv, fx den berømte Florida-alligator. I dette subtropiske paradis kan I nyde aktiviteter som sejlads i airboats, fiskeri, gåture samt fugle- og naturkiggeri.

Turen fra Everglades til Key West yderst på Florida Keys er en fantastisk køretur, og der er meget at se undervejs på den imponerende Overseas Highway. Får I ikke set det hele på turen ud, så fortvivl ikke, for I skal samme vej tilbage igen. 

Fremme i Key West står oplevelserne i kø. Men først og fremmest må I give jer hen til den tilbagelænede stemning, som byen emmer af. En god afslutning på aftenen kan fx være at se en smuk solnedgang fra Mallory Square.

Overnatning Key West.

Key West

Key West er ikke som nogen anden by - den er helt sin egen. Gå en tur gennem hovedgaden Duval Street, hvor de utallige barer ligger, og hvor hønsene fredeligt går rundt og pikker i jorden. Besøg i Ernest Hemingways villa, hvor den verdensberømte forfatter boede en årrække, nyd strandene, gå til 'The Southernmost Point', hvorfra der kun er 90 miles (145 km) til Cuba. I kan tage med på en guidet rundtur til fods eller prøve kræfter på havet  med en tur på jetski - her er så mange muligheder, at det er op til jer at vælge. Men et besøg i Key West er ikke fuldendt, før I har smagt et stykke Key Lime Pie, der er områdets officielle dessert. 

Overnatning Key West.

Key West - Miami Beach (269 km)

Fra Key West går det tilbage ad Overseas Highway til Miami. Undervejs kan i stoppe på Key Largo, hvorfra I kan sejle en tur med en båd udstyret med glasbund ud over Nordamerikas eneste koralrev, John Pennecamp Coral Reef, og opleve de farvestrålende fisk helt tørskoet.

Nu kalder Miami Beach, og I skal naturligvis ud og se på turister og kendisser på Ocean Drive, den verdensberømte strandboulevard i South Beach med de fine art deco-huse. Men husk at Miami Beach er mere og andet end Ocean Drive – fx den mondæne shoppingstrøg Lincoln Road, hvor I skal have det helt store kreditkort med. Også den lille smøge Espanola Way er værd at smutte igennem.

Overnatning Miami Beach.

Miami Beach

I Miami, Floridas svar på Californiens Los Angeles, findes masser af spændende og meget forskellige bydele, utallige muligheder for shopping og masser af kulturtilbud tilsat et strejf af cubansk charme. Der er nok at tage fat på. 

Selve Miami by inde på fastlandet har flere spændende kvarterer, bl.a. den mere klassiske Coral Gables og den vibrerende og spændende bydel Coconut Grove i det sydlige Miami med masser af hyggelige butikker, lækre restauranter, barer og caféer – det hele samlet i ét kvarter med smalle gader, grønne træer og lave huse.

Vil I ryge en god cigar, så læg vejen forbi Little Havana – eller Calle Ocho, som bydelen kaldes på spansk. Little Havana er cubanernes bydel i Miami, og her tales der hovedsageligt spansk. Turister er dog velkomne, og I kan købe nogle solide kanonslag i bydelens cigarudsalg, hvor cigarerne rulles helt fra bunden inde i baglokalerne.

Overnatning Miami Beach. 

Miami og krydstogtsrejse til Bahamas

Dagen er kommet, hvor I skifter bilen ud med et stort luksuriøst krydstogtsskib for at sejle til Bahamas. 

Om eftermiddagen går I ombord på krydstogtsskibet, der ligger til kaj i Miami. Nu venter 3 skønne dage, hvor I kan nyde livet på skibet og blive forkælet efter alle kunstens regler. Ombord er der er også masser af spændende tilbud til alle fx temarestauranter og saloner, casino, swimmingpool, spa, fitnesscenter, klatrevæg og meget meget mere. Når skibet ligger i havn venter udflugter og oplevelser i land.  

Destination                                  Ankomst       Afsejling
Dag 11:  Miami, Florida                                       16.30
Dag 12: Cococay, Bahamas          07.00           17.00
Dag 13: Nassau, Bahamas           08.00            17.00
Dag 14: Miami, Florida                  06.00

Bemærk, at dette blot er en af flere mulige krydstogtsruter til Bahamas. Kontakt os, så vi sammen kan finde jeres drømmerejse på  krydstogt.

Skibet anløber Miami og afrejse - Danmark

I ankommer tilbage i Miami, hvor I nu går fra borde. Det er blevet tid til afsked med Florida, men I kan lige nå en sidste shoppingtur, inden flyet letter. 

Er I ikke klar til at tage hjem endnu, så bliv en dag eller to mere, så I får det hele med. 

 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 22.772 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Orlando / Miami-Kastrup/Billund
 • 10 hotelovernatninger (3 og 3+ stjernede hoteller)
 • 10 dages billeje gruppe A (Compact) inkl. forsikring
 • 3 nætters krydstogtsrejse med Royal Caribbean i indvendig kahyt inkl. helpension, stort aktivitetsprogram, international underholdning og drikkepenge ombord


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Denne tur er beregnet på standard hoteller.
Ønsker I Superior hoteller undervejs, tilpasser vi gerne turen til jeres ønsker.

Krydstogtet er beregnet på ophold i en indvendig kahyt, men der findes en lang række forskellige kahytskategorier at vælge mellem. 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Orlando eller Miami  inden afgang med krydstogtsskibet.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011