Ikoniske nationalparker i autocamper

15 dages kør-selv-forslag med autocamper i det vestlige USA

Oplev Utah's 5 smukke og ikoniske nationalparker - Arches, Bryce Canyon, Canyonlands, Capitol Reef og Zion - hvor I vil se surrealistisk landskab, der vil blive printet på nethinden for altid. I nabostaten Arizona besøger I den enorme Grand Canyon, den utroligt smukke og massive Lake Powell, ser monolitter i Monument Valley og ved at tage et smut til Colorado får I også klippeboligerne i Mesa Verde med.

I kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget i autocamper efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres helt personlige drømmerejse i Det Vestlige USA.

Rejseperiode: 
Hele året. 
Vi anbefaler april - oktober.

Startdag: 
Mandag - lørdag

Varighed: 
15 dage/14 nætter 

Længde: 
2.387 km

Klimapåvirkning:  
7.804 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type autocamper
 • rejserute
 • antal dage
 • campingpladser
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

 

Dagsprogram

Las Vegas, Nevada - Zion National Park, Utah (237 km)

I dag skal I afhente jeres autocamper hos Cruise America i Las Vegas, og en unik oplevelse venter forude, når I sætter kurs mod Zion National Park. På vej gennem ørkenstaten anbefaler vi, at I gør en afstikker til den lille men smukke State Park, Valley og Fire, hvor solens stråler får de røde klipper til at skinne som var der ild i dem. Dagens mål er Watchman Campground ved byen Springdale og indgangen til Zion, én af landets smukkeste nationalparker.  

Forslag til overnatning: Watchman Campground eller alternativt Zion River Resort.
Læs mere og bestil campingplads her: Watchman Campground

Oplevelser i Zion National Park

Dagen i dag er sat af til oplevelser i Zion National Park, der er en af Utahs naturlige vidundere. Det er ikke tilladt private bilister at køre rundt i nationalparken, men fra Watchman Campground kan I faktisk gå til indgangen af parken, hvorefter i hopper ombord på en af de shuttle-busser, der transporterer turisterne rundt i parken. Der er så meget at se, gøre og nyde i Zion - lige fra at vandre i smalle kløfter eller følge stien til Angels Landing eller til Emerald Pools - der findes både Lower Pool og Upper Pool. 

Efter en fuld dag i parken kan I eventuelt gøre stop i Springdale, den charmerende lille by, som ligger ved indgangen til Zion National Park. Her er flere gode restauranter, så der er mulighed for at spise her, inden I kører tilbage til campingpladsen.  

Forslag til overnatning: Watchman Campground eller alternativt Zion River Resort.
Læs mere og bestil campingplads her: Watchman Campground

 

Zion National Park - Grand Canyon National Park, Arizona (422 km)

I lægger nu Zion National Park bag jer og sætter kurs mod en anden af de helt store parker, nemlig Grand Canyon, der er langt større end man overhovedet kan forestille sig. Vi anbefaler Mather campingpladsen på grund af fred og ro, naturlige omgivelser og vidunderlig placering inde i selve nationalparken.  

Forslag til overnatning: Mather Campground 
Læs mere og bestil campingplads her: Mather Campground

Oplevelser i Grand Canyon National Park

Mange mennesker, der har besøgt Grand Canyon nævner, at det var et af deres livs højdepunkter, da de stod ved kanten af denne storslåede kløft og bare lod indtrykkene bundfælde sig. Intet foto, maleri eller film kan indkapsle det syn - det er noget man skal indprente sig i sin hukommelse.

Grand Canyon er en stor nationalpark, og vi kan anbefale at I sætter jeres autocamper ved visitor-centeret, for derfra at benytte jer af de busser, der ganske gratis kører jer rundt til de forskellige områder og udsigtspunkter. Det er næsten "et must" at se solen gå ned eller stå op. Se de fascinerende farveændringer på kanten af kløften i takt med solen flytter sig. Tag evt. en helikoptertur over Grand Canyon. En oplevelse helt ud over det sædvanlige. 

Forslag til overnatning: Mather Campground 
Læs mere og bestil campingplads her: Mather Campground

--

Grand Canyon National Park - Lake Powell, Arizona (233 km)

I kører nu mod øst gennem mere af Grand Canyon National Park og gennem Kaibab National Forest til Cameron, derefter til Page og til sidst til fantastiske Lake Powell på Colorado-floden. I har 2 nætter i området, og der er lagt op til nogle eventyrlige oplevelser på Lake Powell!

Wahweap RV & Campground ligger lige ved søen, og besøgende kan benytte sig af det tilstødende resorts pool og faciliteter. 

Forslag til overnatning: Wahweap RV & Campground 
Læs mere og bestil campingplads her: Wahweap RV & Campground 

Oplevelser på og omkring Lake Powell

I dag er der god tid til at nyde Lake Powell, der er et fantastisk rekreativt område, hvor det klare vand omkranses af smukke, bløde sandstensklipper. Det er et perfekt område til bådture, vandski, kano- og vandreture.

I har også mulighed for at tage til Page, hvorfra der går ture til Antelope Canyon, som er den mest besøgte og mest fotograferede kløft i det sydvestlige USA. 

Forslag til overnatning: Wahweap RV & Campground 
Læs mere og bestil campingplads her: Wahweap RV & Campground 

Lake Powell - Monument Valley National Park, Utah (200 km)

Denne morgen kører I forbi byen Page, så hvis I ikke nåede turen til Antelope Canyon i går, er der stadig en mulighed. Fra Page fortsætter I øst på mod Monument Valley.
Under ophold ved Monument Valley kan vi varmt anbefale, at tage en arrangeret tur ind i Monument Valley og komme tæt på de berømte monolitter i dalen og berømte steder som 
“The Mittens”, “John Fords Point”, “Three Sisters” og mange flere.

                              
Forslag til overnatning: Goulding's Monument Valley RV & Campgrounds 
Læs mere og bestil campingplads her: Goulding's Monument Valley RV & Campgrounds 

Monument Valley - Bluff, Utah (76 km)

Hvis I står tidligt op og kommer afsted fra morgenstunden, har I mulighed for at nå til Bluff i tide til at komme med på fantastisk endags-flodtur på San Juan floden med Wild  Expeditions. Der findes forskelige ture på floden, hvor man enten selv sejler i kajak eller i mindre både med guide. Området er noget af det mest øde i staten Utah og her er bl.a.  mulighed for at se Butler Wash helleristningerne og River House klippeboligen.
 

Forslag til overnatning: Cadillac Ranch RV Park & Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Cadillac Ranch RV Park & Campground

Bluff - Mesa Verde National Park, Colorado (140 km)

Nu er der afgang mod Mesa Verde via Four Corners Monument, der er kendt som "Four Corners", fordi det ligger dér, hvor de fire delstater grænser op til hinanden. Nordvest ligger Utah, nordøst ligger Colorado, sydøst ligger New Mexico og sydvest ligger Arizona.

Mesa Verde, som på spansk betyder ’grønt bord’, giver et spektakulært indblik i forhistoriske landsby-stammers liv, der gjorde nationalparken til deres hjem i over 700 år. I dag værner parken om næsten 5.000 kendte arkæologiske steder, herunder 600 klippeboliger. Disse steder er nogle af de mest bemærkelsesværdige og bedst bevarede i USA. Bestil evt. en guidet tur til de berømte klippeboliger Cliff Palace og Balcony House, som kun kan besøges ved at tage en guidet tur med en parkbetjent. 

Forslag til overnatning: Mesa Verde RV Resort 
Læs mere og bestil campingplads her: Mesa Verde RV Resort

Mesa Verde - Moab, Utah (201 km)

Dagen køretur går til Moab, men lige inden I når til byen, bør I besøge Hole N'' The Rock, et unikt historisk hjem på 465 m2, hugget ud i en stor klippe i Canyonlands området.

Fra Moab bør I besøge Canyonlands National Park og Island in the Sky Visitors Center. The Island of the Sky plateauet hviler på sandstensklipper 304 m over det omgivende terræn og hver eneste udsigt giver et nyt perspektiv på Canyonlands spektakulære landskab. The Island er det nemmeste område at besøge på kort tid. 

Forslag til overnatning: Moab KOA Holiday
Læs mere og bestil campingplads her: Moab KOA Holiday 

Oplevelser i og omkring Moab

Moab er også et mekka for udendørs entusiaster, og Moab Adventure Center er den nemmeste måde at reservere udendørs aktiviteter på. Hvad med en halvdagstur med jetbåd på Colorado-floden eller, for den mere frygtløse, en white water raft tur gennem vandfaldene? Tilføj eventuelt en halv dag i en 4WD, hvor der køres ’off road’, og dagen bliver spækket med anderledes oplevelser. Og om aftenen kan I slappe af på et Dinner-cruise eller på en Sound and Light Cruise tur, hvor området tager sig ganske anderledes ud, når solen går ned.

Forslag til overnatning: Moab KOA Holiday
Læs mere og bestil campingplads her: Moab KOA Holiday 

Moab - Arches National Park - Capitol Reef National Park, Utah (237 km)

Sæt formiddagen af til at udforske Arches National Park, som har over 2.000 naturlige sandstensbuegange, blandt andet den verdensberømte Delicate Arch. Naturen har skabt et landskab af unikke kontrastfyldte farver, formationer og strukturer og den største koncentration af naturlige buegange i verden. Se Landscape Arch og tag eventuelt ruten Devils Garden Trailhead og/eller Balanced Rock Trail ved Arches.

Herefter sætter I kurs mod Capitol Reef National Park og en overnatning på Fruita campingplads.

Forslag til overnatning: Fruita Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Fruita Campground

Capitol Reef National Park - Bryce Canyon National Park, Utah (193 km)

Nogle gange kører man på en strækning, som man kan mærke er noget ganske specielt, og det er tilfældet i dag, når I kører ad den naturskønne og storslåede Byway 12. Her oplever I Grand Staircase-Escalante National Monument og Boulder Mountain’s rolige skønhed spækket med nationale skovområder og statsparker, som Escalante Canyons og Escalante Petrified Forest State Park, som gør ruten til en mindeværdige kør-selv tur. Overnatning venter fremme ved Bryce Canyon National Park.

Forslag til overnatning: Ruby's Inn RV Park & Campground
Læs mere og bestil campingplads her: Ruby's Inn RV Park & Campground 

Bryce Canyon National Park - Mesquite, Nevada (290 km)

Bryce Canyon National Park er blevet beskrevet som en forskers laboratorium og et barns legeplads. Tag på en naturskøn køretur til den anden ende af parken og stop ved Bryces forskellige udkigspunkter på vej tilbage. Husk at stoppe ved det storslåede Inspiration Point og udforsk eventuelt også én af de mange vandrestier. Det er helt sikkert ‘en ener’ og meget anderledes end noget, I tidligere har set. Naturlige amfiteatre ligger som en række af hvide og orange kalkstenssøjler og klippevægge, formet af regn, sne og frost.
Da I sandsynligvis gerne vil bruge mere tid i Bryce denne morgen, foreslår vi, at I overnatter i Mesquite på vej til Las Vegas. Vejen til Mesquite fører jer ligeledes gennem flere spændende naturområder, tage jer tid til at nyde både Cedar Breaks National Monument, Snow Canyon State Park og St. George området, en historisk guldmine fyldt med pionerhjem, fascinerende spøgelsesbyer og fodspor fra forhistoriske dinosaurer.  

Forslag til overnatning: Desert Skies RV Resort 
Læs mere og bestil campingplads her: Desert Skies RV Resort

 

Mesquite - Las Vegas, Nevada (158 km)

Formiddagen er sat af til at køre de sidste kilometer og aflevere jeres autocamper hos Cruise America i Las Vegas. Turen slutter her, men vi anbefaler at I bliver et par dage i byen og ser nærmere på, hvad Las Vegas kan tilbyde.

Det første møde med ørkenbyen i Nevada giver altid et usletteligt indtryk. The Strip, som Las Vegas Boulevard kaldes, hvor de mange hoteller, restauranter og butikker ligger, er specielt imponerende om aftenen, når alle lysene er tændt. Men Vegas er meget andet end The Strip: North Las Vegas udvikler sig voldsomt i disse år, og området omkring den overdækkede gågade Fremont Street med nogle af de klassiske Vegas-kasinoer, er ved at blive hipt igen med nye, spændende barer og butikker. Og så må I naturligvis ikke gå glip af det store lysshow på undersiden af taget over Fremont Street, som får nattehimlen til at lyse op i ægte Las Vegas-stil.

    

Kort

Vis på kort

Galleri

Bestil autocamper

Ruteforslaget kræver

 • Flybillet t/r Las Vegas
 • 15 dages leje af autocamper inkl. forsikring
 • 14 nætter på campingplads - pladser bestilles direkte
 • 2.400 km

I kan få en ide om pris på autocamper ved at benytte knappen "Tjek priser og bestil autocamper" herunder, men ellers anbefaler vi at I kontakter en af vores rejsespecialister for at få skræddersyet en autocamper-pakke tilpasset lige jeres behov og ønsker.

Tjek priser og bestil autocamper

Om rejsen

Vær opmærksom på, at der kræves en overnatning i USA inden I kan få udleveret jeres autocamper.

Autocampere findes i mange størrelser og udgaver. Læs mere om autocamper i USA.

 

 

ekstra oplevelser

Det vil være oplagt at starte eller slutte turen med et par dages ophold i storbyen Las Vegas. Eller I kan lægge et par ekstra nætter ind undervejs på turen, hvor I ønsker mere tid til oplevelser.

Kør-selv-forslaget kan tilpasses 
Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse. 
 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011