Fra Calgary over The Rockies til Vancouver

8-dages kør-selv-ferie i canadiske Rocky Mountains

Fra Calgary går turen tværs gennem det bedste af de canadiske Rocky Mountains via skisportsstedet Whistler og masser af høje bjergtoppe, gletsjere og alpin udsigt i Jasper, for at ende i vidunderlige Vancouver. 

Undervejs på denne naturskønne kør-selv-ferie i Canada kan I opleve majestætiske bjerge og brusende vandfald, mere end 100 gletsjere og uberørte, smaragdgrønne søer, varme mineralske bade, stemningsfulde byer og en guldgraverby, der leder tankerne tilbage til guldgravertiden.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker ift. tid, steder og oplevelser m.m., så I får jeres helt personlige drømmerejse gennem Canadas smukke landskaber.

Fra 11.467 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 8 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje.

Rejseperiode:
Maj - oktober.

Turen starter:
Dagligt

Varighed: 
8 dage / 7 nætter

Længde:
1.266 km
 

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie - kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Banff - Jasper (292 km)

På turen fra Banff til Jasper vil I møde et sceneri, der forekommer uendeligt med bjerge, forrevne tinder, mere end 100 gletsjere og uberørte, smaragdgrønne søer. I passerer så kendte steder som Sarbach Glacier, Peyto Lake, Bow Lake med Bow Glacier, der danner bagtæppet, og Crowfoot Glacier, før I når til den imponerende Columbia Icefield, hvor der er mulighed for en Ice Explorer Ride på gletsjeren (inkluderet i udflugtspakken). I samme område kan I besøge SkyWalk, en glasbro der hænger på klippevæggen små 300 meter oppe, og I ser direkte ned i dybet (turen er inkluderet i udflugtspakken)

Og glem ikke at have kameraet parat, når I forlader Athabasca Glacier med de majestætiske Athabasca Falls, som I passerer, før I når Jasper.

Jasper

I har hele dagen til rådighed til at udforske den charmerende bjergby Jasper, som ligger så smukt i midten af nationalparken Jasper National Park, omgivet af fem små søer og fantastiske naturscenerier. Mulighederne er mange, men I kan fx tage en tur med svævebanen Jasper Tramway op til Whistler Mountains eller besøge Maligne Lake, en af de mest fotograferede søer i verden, og nyde et 90 minutters sydgående cruise i de imponerende postkortomgivelser.

Jasper – Sun Peaks (444 km)

Når I forlader Jasper National Park, kommer I ud på ”Yellowhead”-ruten med det overvældende Mount Robson, det højeste bjerg i de canadiske Rockies. Efter Mount Robson Provincial Park kører I langs Thompson-floden gennem de snedækkede Monashee og Caribou Mountains til feriestedet Sun Peaks, hvor I skal overnatte.

Sun Peaks – Whistler (293 km)

Første del af turen i dag foregår langs Logan-søen til guldgraverbyen Cache Creek, hvor der er mulighed for et besøg på den historiske Hat Creek Ranch, som i bogstaveligste forstand tager jer tilbage til guldgravertiden (inkluderet i udflugtspakken). Herefter fortsætter I turen mod syd til Lillooet, også kendt som området med ”the Gold Rush Trail”, der var ”Mile Zero” for ”the Old Caribou Wagon Road” i guldgravertiden. I dag er området hjemsted for den største canadiske produktion af ginseng. Fra Lillooet fortsætter I ad Lake Road til dagens destination Whistler.

Whistler

Det charmerende skisportssted Whistler ligger smukt placeret mellem de to verdenskendte Whistler og Blackcomb Mountains. Om sommeren er her en lang række aktiviteter lige fra mountainbiking, golf og vandsport på de fem søer eller utallige floder til et vidunderligt måltid mad på en bjergtop, eller I kan slet og ret bare slappe af og nyde nogle af de mange fine cafeer og restauranter på det europæisk inspirerede skisportssted. I kan også nyde skønheden af Whistler Blackcombs europæiske omgivelser fra Peak Adventure på Whistler Mountain eller tage med svævebane op i højden, hvor I fra Peak Chair har en helt forrygende udsigt over gletsjere, udslukte vulkaner, snedækkede tinder og meget mere. Åbningstiderne varierer efter årstid, vind og vejr.

Whistler – Vancouver (122 km)

Fra Whistler går turen det sidste stykke til Vancouver ad den maleriske Sea to Sky Highway. Lav et par stop undervejs og se fx de brusende Shannon Falls og Stawamus Chief Rock, hvor man støder på klatrere fra hele verden, der kommer hertil med det ene formål at bestige granitklipperne.

Vel ankommet i Vancouver tager en spændende 8 dages rundrejse sin afslutning. Der er naturligvis mulighed for, at I kan forlænge rejsen med at par dage i Vancouver, så I får lidt mere tid til at opleve byen.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 11.467 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Calgary / Vancouver-Kastrup/Billund
 • 7 hotelovernatninger
 • 1 uges billeje inkl. forsikring


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Måltider
 • Gebyr for envejsleje af bil (ca. 75 CAD + skatter og afgifter)
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier:
Moderate, Superior og Deluxe.

Rejsebeskrivelse
Med i købet får I en detaljeret rejseplan på engelsk. Det er muligt at tilkøbe kort over området samt en Lonely Planet travel guide, som beskriver området og de mange seværdigheder undervejs. Materialet, der er på engelsk, vil blive leveret på jeres første hotel i Canada.

Pris: 485 kr.

Ekstra oplevelser

Mulighed for tilkøb af udflugtspakke:

 • Peak 2 Peak Gondola, Whistler (juni - september)
 • Entre til Hat Creek Ranch
 • Banff Gondola
 • Ice Explorer-tur på Athabasca-gletsjeren 
 • Glacier Skywalk
 • Entre til enten Banff Upper Hot Springs eller Miette Hot Springs Jasper. 

Pris pr. person fra: 1.450 kr.

Forlæng rejsen

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Vancouver.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011