Kør-selv i Florida kombineret med krydstogt til Caribien

Kør-selv-ferie i skønne Florida kombineret med krydstogt til vidunderlige Caribien

Solskinsstaten bugner af oplevelser, og I får lidt af det hele på 9 intense dage. Besøg fx Universal Studios, oplev Floridas unikke natur i Everglades og århundreders historie i St. Augustine, nyd den tropiske stemning på The Keys og strand- og natteliv for alle på Miami Beach.

Efter at have kørt rundt og oplevet Florida, går I ombord på et af Royal Caribbeans store krydstogtsskibe, der i en uge sejler jer rundt i vidunderlige Caribien; den perfekte kombination af kør-selv-eventyr og afslapning omringet af tropisk skønhed.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i vidunderlige Florida.

Fra 24.484 kr.
pr. person i dobbeltværelse inkl. flybillet, 9 dages kør-selv-ferie med hotel og billeje plus 7 nætters krydstogt inkl. helpension, stort aktivitetsprogram, international underholdning og drikkepenge ombord.

Rejseperiode:
Hele året.
Vi anbefaler medio november - medio august.

Startdag: 
Daglig, men skal tilpasses afgang på krydstogt.

Varighed:
16 dage/15 nætter

Længde:
1.700 km

Klimapåvirkning:
Vi har ikke klimatal for krydstogtet, så kan ikke beregne klimapåvirkning for denne tur - læs om grønnere kør-selv-ferie her 

 

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • krydstogtsrute
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1:  Afrejse Danmark - Miami
Dag 2:  Miami - Key West (296 km)
Dag 3:  Key West - Key Largo (158 km)
Dag 4:  Key Largo - Fort Myers (309 km)
Dag 5:  Fort Myers - Orlando (249 km)
Dag 6:  Orlando
Dag 7: Orlando - St. Augustine (213 km)
Dag 8:  St. Augustine - Fort Lauderdale (481 km)
Dag 9:  Fort Lauderdale og afrejse med krydstogtsskib til Caribien
Dag 10: Cococay, Bahamas 
Dag 11: På havet
Dag 12: San Juan, Puerto Rico
Dag 13: Charlotte Amalie, St. Thomas
Dag 14: På havet
Dag 15: På havet
Dag 16: Skibet anløbet Fort Lauderdale og afrejse - Danmark 

 

 

Afrejse Danmark - Miami

Fra lufthavnen er der kun en kort køretur til Miami og Miami Beach. Herefter kan I hoppe en tur i hotellets pool og slappe af på bedste Florida-manér. Men Miami Beach kalder, og I skal naturligvis ud og se på turister og kendisser på Ocean Drive, den berømte strandpromenade i South Beach. Husk at Miami Beach er andet end Ocean Drive – fx den mondæne shoppinggade Lincoln Road, hvor I skal have det helt store kreditkort med. Også den lille smøge Espanola Way er værd at smutte igennem.

Selve Miami by inde på fastlandet – Miami Beach er jo en ø – har flere spændende kvarterer, bl.a. Coconut Grove i det sydlige Miami med masser af hyggelige butikker, lækre restauranter, barer og cafeer – det hele samlet i et kvarter med smalle gader, grønne træer og lave huse.

Vil I ryge en god cigar, så læg vejen forbi Little Havana – eller Calle Ocho, som bydelen kaldes på spansk. Little Havana er cubanernes bydel i Miami, og her tales der hovedsageligt spansk. Men turister er velkomne, og I kan købe nogle solide kanonslag i bydelens cigarudsalg, hvor cigarerne rulles helt fra bunden inde i baglokalerne.

Overnatning i Miami

Miami – Key West (296 km)

Turen fra Miami til Key West yderst på Florida Keys er en fantastisk køretur. Men stå tidligt op og start bilen, for der er meget at se undervejs på den imponerende Overseas Highway. 

Førsøg også på at komme tidligt frem til Key West, for der er masser at opleve her. Først og fremmest den tilbagelænede stemning, de utallige barer langs hovedgaden Duval Street – og hvis tiden tillader det, et besøg i Ernest Hemingways villa, hvor den verdensberømte forfatter boede en årrække.

Aftenen bør afsluttes med at se den smukke solnedgang fra Mallory Square.

Overnatning i Key West

 

Key Largo – Fort Myers Beach (309 km)

I fortsætter mod nord og dagens store pause bør være Everglades National Park med sit fantastiske dyreliv, der kan opleves langs den vej, der går ind gennem parken fra byen Florida City syd for Miami. Her kan I opleve alligatorer i naturlige omgivelser på helt tæt hold uden at blive ædt – foruden utallige fugle og en mangfoldig natur, lige fra mangrovelunde over tæt regnskov til øde stepper og sumpområder.

Fra Everglades National Park kører I tværs gennem den centrale del af Everglades ad Hwy 41 eller I-75, der også kaldes for Alligator Alley. Så lad være med at få motorstop.

Ude ved Floridas vestkyst ligger Naples. Her er Fifth Avenue og Third Street byens omdrejningspunktet, hvor I finder det historiske centrum med de mange kunstgallerier, smarte tøjbutikker og lækre restauranter. 

Længere mod nord kommer I til Fort Myers, og der er masser af gode grunde til at besøge Fort Myers og nærområdet. Her ligger paradisøerne Sanibel og Captiva, hvor I kan nyde sandstrandene og det krystalklare hav. I kan bade fra strandene eller sejle ud med alt fra katamaran, yacht til kajak.

I Fort Myers afholdes farverige festivaller og til de golfinteresserede, er der mere end 20 golfbaner i nærheden, som de kan boltre sig på.

Overnatning i Fort Myers

Fort Myers Beach – Orlando (240 km)

Start evt. dagen med en tur ud på Sanibel Island, der er kendt for de fantastisk smukke strande med meget fint sand og rig mulighed for at finde massevis af flotte muslingeskaller og sneglehuse. På den nordlige del af Sanibel Island ligger et stort fuglereservat, der bl.a. er hjemsted for de sjældne snestorke. Fra Sanibel sætter I kursen mod Orlando direkte eller kører via den charmerende strandby Sarasota.

Overnatning i Orlando

Orlando

I har hele dagen i Orlando, og det skal I nok få brug for, for byen bugner af forlystelsesparker. Alt efter temperament kan I vælge mellem Mickey Mouse og Universal Studios. Hvis I allerede har besøgt Disneyland Paris, vil vi anbefale Universal Studios og naboparken Island of Adventure med det store temaområde, The Wizarding World of Harry Potter.

Har I mindre børn med, så vælg Disney Magic Kingdom, eventuelt kombineret med Disney Animal Kingdom, der både er en safaripark og en zoologisk have. Overvej at tage en ekstra dag i Orlando, hvis det kniber med at få tid til det hele.

Overnatning i Orlando

Orlando – St. Augustine (213 km)

Fremtid og fortid mødes i dag, hvor I kan tage en tur ud i rummet på Kennedy Space Center. Oplev opsendelsen af Apollo-raketterne til månen fra det originale kontrolcenter. Der er også mulighed for at spise frokost med en ægte astronaut.

Når I er landet igen, går turen tilbage i tiden til historiske St. Augustine, den første europæiske bosættelse i USA. Byens gamle, smalle gader og tilhørende fort er mere europæisk end amerikansk.

Overnatning i St. Augustine

Fort Lauderdale - og krydstogtsrejse til det østlige Caribien

I har formiddagen til at nå de sidste oplevelser i Fort Lauderdale. 

Om eftermiddagen kan I gå ombord på krydstogtsskibet, der ligger til kaj i Fort Lauderdale. Nu venter 8 skønne dage i det østlige Caribien. Krydstogtet er en perfekt forlængelse af jeres kør-selv tur rundt i Florida.

I skal besøge Cococay på Bahamas, hvor dejlige strande og underholdning venter jer. På Puerto Rico, den gamle spanske koloni, kan I besøge den smukke, gamle bydel Old San Juan, og gå gennem de brostensbelagte gader, hvor conquistadorerne engang marcherede. Og i Charlotte Amalie på St. Thomas bliver I mødt af en af verdens smukkeste havne; blåt vand krydret med sejlbåde, der ligger smukt og vugger i overfladen. I den livlige havneby Charlotte Amalie finder I stadig skilte med danske vejnavne, der minder os om tiden, hvor Danmark ejede de tre øer St. Thomas, St. Croix og St. John. 

Destination                                           Ankomst       Afsejling
Dag 9:   Fort Lauderdale, Florida                             16.00
Dag 10: Cococay, Bahamas                   07.00          17.00 
Dag 11: På havet                                      -                  -  
Dag 12: San Juan, Puerto Rico              11.30          20.00
Dag 13: Charlotte Amalie, St. Thomas  08:00          18:00
Dag 14: På havet                                       -                - 
Dag 15: På havet                                       -                -  
Dag 16: Fort Laudersale, Florida                              06:00 

Bemærk, at dette blot er en af mange mulige krydstogtsruter til Caribien. Kontakt os, så vi sammen kan finde jeres drømmerejse på krydstogt i Caribien. 

Skibet anløber Fort Lauderdale og afrejse - Danmark

I ankommer tilbage i Fort Lauderdale, hvor I nu går fra borde. Det er blevet tid til at tage afsked med Florida, men I kan lige nå en sidste shoppingtur, inden flyet letter. Eller snup et nærmere kik på nogle af de områder i Fort Lauderdale, I måske ikke nåede i første omgang.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 24.484 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Miami retur
 • 8 hotelovernatninger (3 og 3+ stjernede hoteller)
 • 8 dages billeje inkl. forsikring
 • 7 nætters krydstogtsrejse med Royal Caribbean i indvendig kahyt inkl. helpension, stort aktivitetsprogram, international underholdning og drikkepenge ombord


Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Kør-selv-turen er beregnet på gode standard hoteller.
Ønsker I Budget eller Superior hoteller undervejs, tilpasser vi gerne turen til jeres ønsker.

Krydstogtet er beregnet på ophold i en indvendig kahyt, men der findes en lang række forskellige kahytskategorier at vælge mellem. 

 

 

 

Ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to i Miami, så I får mere tid til at lære byen rigtigt at kende - eller I Fort Lauderdale inden afgang med krydstogtsskibet.

Vi kan tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011