Livsnydernes New England i bil og på cykel

13 dages kør-selv-forslag i naturskønne New England inkl. cykeltur i Acadia National Park

Oplev New Englands imponerende natur i Green og White Mountains i Vermont og New Hampshire, Fortsæt til Acadia National Park i Maine, hvor et cykeleventyr venter jer. Nyd Atlanterhavskysten med de charmerende, små byer og ikke mindst de helt friskfangede fisk og skaldyr. Besøg Boston Massachusetts, hvor I kan følge Freedom Trail, og mærke historiens vingesus. På denne 13 dages kør-selv-ferie opdager i New Englands storslåede skønhed.

Om natten bor I på en kombination af udvalgte unikke hoteller og Distinguished Inns, hvor I vil opleve en smagfulde omgivelser, hvor kvaliteten er i top. De 4 dage med cykelture udgår alle fra Bar Harbor, hvor I bor centralt i byen. 

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem New Englands enestående landskaber.

Fra 33.953 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 13 dages kør-selv-ferie med hotel, billeje, cykelleje og morgenmad.

Rejseperiode: 
Ultimo maj - ultimo september.

Ankomst til Bar Harbor (cykeltur start) :
1. , 8., 15., og 29  juni
13. og 19. juli
10. og 24. august
7., 14., 21. og 28. september
5. oktober

Varighed:
13 dage/12 nætter

Turens længde i bil:
Ca. 1.595 km

Cykelturens længde:
58 - 124 km

Klimapåvirkning:
5.438 kg CO2 samlet for 2 personer - mere om grønnere kør-selv-ferier

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

Dette er blot et kør-selv-forslag, der kan skræddersys efter dine ønsker.

Du vælger selv:

 • type lejebil
 • rejserute
 • antal dage
 • hotelstandard
 • oplevelser undervejs

Få et tilbud

Se filmen
Distinguished Inns

Idylliske omgivelser

En del af kendetegnet ved Distinguished Inns er, at deres placering er en del af oplevelsen. Og placeringen kan være alt fra vinområderne i Californien, Floridas strande til midt i New Englands natur, som hver især er unikke oplevelser i USA. Det er den rigtige måde at opleve, at USA er andet end highways og store byer, og sjælen får ro, når I slapper af i idylliske omgivelser.

Ved at bo på Distinguished Inns kommer I tættere på det autentiske USA. Et USA som I sikkert kender det fra film som Borte med Blæsten og tv-serier som Nord og Syd og The Waltons. Distinguished Inns er ofte lig med smukke gamle bygninger, der minder om landsteder, herregårde eller små slotte – eller bare en smuk og velholdt bygning med en uovertruffen placering. Indretningen er typisk meget personlig med hyggelige møbler, tykke tæpper og malerier på væggene. Med et ophold på Distinguished Inns kommer I bogstaveligt ind under huden på amerikansk kultur og historie.

Dagsprogram

Afrejse Danmark - Boston, Massachusetts (5 km)

Velkommen til Boston. De to første dage er afsat til at udforske byen og I kan fx starte med en tur til den smukt renoverede havn, hvor I kan nyde en Boston HarborWalk. HarborWalk forbinder på fornemmeste vis havnefronten med byens store, åbne pladser. I kan også besøge Faneuil Hall Marketplace, der i dag summer af liv fra butikker, restauranter, souvenirsælgere og markedsgøglere. Alt samlet i og omkring de smukke, gamle pakhuse fra 1800-tallet.

Overnatning på 4-stjernet hotel i Boston, fx Godfrey Hotel Boston

Oplevelser i og omkring Boston

I har hele dagen til at nyde denne skønne storby og der er masser at tage fat på.

Har I lyst til at gå ad den historiske rute i Boston, Freedom Trail, skal I afsætte god tid, og I vil få en fantastisk introduktion til det koloniale og revolutionære Boston. Følger I ruten fra start til slut, vil I i alt passere 16 historiske steder, der til sammen dækker 250 år af Amerikas vigtigste fortid. Undervejs har I bl.a. mulighed for at besøge Paul Reveres hjem, den ældste bygning i Boston. Her levede Paul Revere og hans familie fra 1770 til 1800, og det var herfra, han i april 1775 red det berømte midnight ride. I kan også besøge havnefronten, hvor det hele startede, Boston Tea Party, revolutionen der ændrede verden.

En anden spændende måde at opleve Boston på er at hoppe på en af de mange spektakulære, guidede sigthseeingbusser og få et såkaldt "Transportainment" - en skøn blanding af transport og entertainment. Turene er individuelt guidede og historierne og anekdoterne, der fortælles, afhænger helt af den enkelte guide.

Der er også mulighed for at  tage en tur på havet for at se efter hvaler og delfiner.  

Overnatning på 4-stjernet hotel i Boston, fx Godfrey Hotel Boston

Boston - Arlington i Green Mountains, Vermont (280 km)

I dag forlader I Boston og kører mod vest gennem Massachusetts for at ende dagen oppe i Vermont. Sørg for at tage Hwy 7 og 7a, så I kommer væk fra de stor veje og i stedet oplever de hyggelige små byer og det smukke landskab.

Et oplagt emne til et frokoststop er byen North Adams. Den er urban og rå, og så gemmer den den både på New Englands nok største kunstoplevelse, et mærkværdigt museum dedikeret til menneskets logrende firbenede ven, et populært mikrobryggeri og en hot dog-biks fra 1917.

Besøg også Hancock Shaker Village, der er en af de overlevende landsbyer, der fra 1770'erme blev grundlagt af den religiøse shaker-bevægelse fra England. Eller besøg en vingård i ægte New England stil. 

Overnatning på West Mountain Inn i Arlington

Oplevelser i og omkring Green Mountains

Nyd dagen i Green Mountains, hvor der er mulighed for en tur på hesteryg eller I kan vælge at prøve en af de fantastisk gode vandre- og cykelstier af varierende længde og sværhedsgrader. På West Mountain Inn hjælper de gerne med forslag til ruter i området.

I bør næsten tage turen forbi The Lincoln Family home, også kaldet Hildene. Her kan I få et stykke amerikansk succeshistorie serveret i mageløse og naturskønne rammer. Det ligger lige uden for den lille by Manchester, en kort køretur fra Arlington. 

Overnatning på West Mountain Inn i Arlington

Green Mountains - Holdernes, New Hampshire (215 km)

I fortsætter turen og kører i dag ind i New Hampshire. Dagens mål er The Manor on Golden Pond ved Squam Lake, der beskrives som en af de mest fredelige og uberørte søer i New Hampshire. Her er der rig mulighed for at være lidt aktiv, samtidig med I nyder de smukke omgivelser. Begiv jer ud på nogle af de mange vandrestier, hop en tur i vandet eller tag en tur på søen i en lejet kajak, sejlbåd eller på paddleboards.

I befinder jer nu i udkanten af White Mountains, som I får mulighed til at se nærmere på i morgen. 

Overnatning på The Manor on Golden Pond i Holderness

Oplevelser i White Mountains, New Hampshire (250 km)

I dag venter store - eller rettere høje - oplevelser i New Hampshire. Her er lagt op til et besøg på Mount Washington, der er det højeste bjerg i White Mountains og det nordøstlige USA. I kan vælge enten selv at køre derop, eller I kan vælge at tage COG togbanen og få en anderledes oplevelse. 

På vej mod Mount Washington anbefaler vi, at I vælger turen ad den imponerende Kancamagus Scenic Highway. Husk at gøre stop undervejs, så I får nydt de mange skønne udsigtspunkter.  

Efter en tur i de tyndere luftlag tager i letteste rute tilbage til Holderness.

Overnatning på The Manor on Golden Pond i Holderness

Holderness - Camden, Maine (255 km)

I kører nu mod øst og ind i staten Maine, og efter en times kørsel kommer i til Portland, der er Maines største by. Her kan I gøre et stop, nyde byen og smage nogle af de bedste lobster rolls I kan tænke jer. 

Fra Portland fortsætter I langs kysten og dagen slutter fremme i den lille kystby Camden. 

Overnatning på Elms of Camden i Camden

Camden - Bar Harbor, Maine (13 km på cykel) (125 km)

Fra Camden fortsætter I langs kysten og kommer op til Bar Harbor, der engang var et kendt lille fisker- og skibsbyggersamfund. I dag er det et populært feriemål for turister fra nær og fjern. Et besøg i Bar Harbor kombinerer al den komfort og luksus, man kan forvente af et klassisk refugium, men tilbyder samtidig en uovertruffen skønhed og natur for de, der foretrækker at tilbringe tiden udendørs.

Planlæg jeres dag, så I er fremme på hotellet i Bar Harbor midt på dagen. Kl. 13.00 er der velkomst- og orienteringsmøde med den lokale repræsentant og de andre gæster, der også skal på cykeltur i Acadia National Park - New Englands eneste National Park. Parken ligger smukt langs den forrevne kyst med øer, skove og søer, hvor I kan cykle, vandre, fiske og sejle kano. I får cyklerne udleveret og så er det blevet tid til at tage ud på en kortere køretur, for at få prøvet cyklerne og få lidt gang i benene. 

I cykler ad asfalterede stier til Schooner Head Scenic Overlook, hvor I kan nyde den dejlige udsigt over havet, inden I returnerer til hotellet. I kan nu nyde aftenen og finde et dejligt stedt, hvor I kan spise middag. Der er masser af muligheder tæt på hotellet, der ligger centralt i den lille by.    

Dagens cykeltur: Bar Harbor til Schooner Head t/r - ca. 13 km. 

Overnatning på Bar Harbor Inn, Bar Harbor

 

Bar Harbor og Schoodic-halvøen (8 - 38 km på cykel)

I dag får I mulighed for at oplevelse Schoodic-halvøen, som er den eneste del af nationalparken, der ligger på fastlandet. Efter morgenmaden tager I ned til havnen og går med jeres cykler ombord på færgen, der på bare 45 min. sejler jer over Frenchman Bay til Schoodic-halvøen (færgebillet er ikke inkluderet i turprisen).  

Schoodic-halvøen er mindre trafikkeret end parkens andre områder, og blandt lokalbefolkningen taler vi her om en favorit. I cykler langs kysten gennem små klassiske fiskerlandsbyer, mens I nyder synet og lyden af havfuglene, der opmærksomt holder øje med hummerbådene, der er på vej ind med dagens fangst. Nyd freden og roen på Schoodic Point, der ligger på den sydlige del af halvøen, inden I sætter kursen tilbage mod Winter Harbor og færgen retur til Bar Harbor. 

På Schoodic-halvøen er der 3 mulige ruter at vælge mellem, afhængigt at hvor gode ben I har i dag.   
1. Schoodic Loop - 22 km.
Fra Winter Harbor går turen syd på gennem landlige omgivelser til Acadia National Park, hvor I fortsætter til den sydligste del og Schoodic Point. Herfra fortsætter I turen rundt langs kysten og op langs den østlige del, inden I kører tilbage til Winter Harbor og færgen.
2. Schoodic Loop og Corea - 38 km. 
Tur 1 forlænget til Corea, hvor I passende kan spise lidt frokost.
3. Grindstone Neck Loop 8 km.
En kort rute fører jeg gennem byen Winter Harbor og ned til Grindstone Peg, hvor I kan nyde udsigten over Mt. Desert Narrows. Herfra vender I tilbage til Winter Harbor og færgen. Ruten kan køres som en selvstændig tur - eller som tillæg til en af de andre ruter. 

I kan også vælge at blive i nærområdet af Bar Harbor, hvor I kan køre turen til Witch Hole Pond loop - 14 km.
Fra Bar Harbor kører I langs kanten af ​​byen til Duck Brook og fortsætter forbi Witch Hole Pond og de omkringliggende vådområder op til Hulls Cove Visitor Center. Herfra går turen tilbage til Bar Harbor.

Overnatning på Bar Harbor Inn, Bar Harbor

 

Bar Harbor og Compass Harbor (23 - 48 km på cykel)

I dag venter jer en dejlig cykeltur gennem Acadia National Park, uanset hvilken af ruterne I vælger.

Dagens 3 mulige ruter I kan vælge mellem:
1. Park Loop Road til Sand Beach og retur til Bar Harbor - 23 km
2. Park Loop Road rundt om Cadillac Mountain - 36 km
3. Park Loop Road rundt inkl. turen op ad Cadillac Mountain Road til toppen af bjerget - 48 km

Fra Bar Harbor cykler I til Compass Harbor, hvor I kan se George Dorr's Old Farm-ruin. Her kan I tage en kort vandretur (ca. 1½ km) til Dorr Point og nyde udsigten over Compass Harbor og Porcupine Islands. I fortsætter på cykel ad Park Loop til Sand Beach, hvor I kan slappe af, nyde sandstranden og måske dyppe fødderne i det våde element. Fortsæt til Fabbri Memorial Picnic Area, hvorfra I kan returnere til Bar Harbor. 

Har I mod på lidt flere kilometer, så fortsætter I rundt ad Park Loop Road forbi Bubble Rock op til Cadillac Mountain Summit Road. Her er der igen to muligheder. I kan vælge at sætte kursen direkte mod Bar Harbor og nyde resten af dagen der. Alternativt kan I cykle op til toppen ad Cadillac Summit Road. Turen er anstrengende med en jævn stigning på mere end 300 m over 5½ km, men udsigten fra toppen er det hele værd. 

Tilbage i Bar Harbor findes der mange muligheder for forskellige aktiviteter (ikke inkluderet). Tag fx med på en guidet gåtur hvor I smager på specialiteter fra området, prøv at sejle havkajak i Frenchman Bay eller tag med på et 'sunset cruise' med skonnerten Margaret Todd. Eller måske er I mere til en lille slentretur gennem den hyggelige by for at besøge nogle af de mange spændende og charmerende butikker på Main Street.

Overnatning på Bar Harbor Inn, Bar Harbor

 

Bar Harbor - Kennebunkport, Maine (14 - 25 km på cykel) (325 km)

Efter morgenmaden kan I vælge at cykle en sidste tur rundt i Arcadia National Parks vidunderlige omgivelser. I kører på Acadias berømte bilfrie cykelveje, som i sin tid blev skabt af selveste John D. Rockefeller - dengang dog ikke til cykler, men hestevogne. 

Dagens 2 mulige ruter, som I kan vælge mellem:
1. Turen til Witch Hole Pond loop - 14 km.
Fra Bar Harbor kører I langs kanten af ​​byen til Duck Brook og fortsætter forbi Witch Hole Pond og de omkringliggende vådområder op til Hulls Cove Visitor Center. Herfra går turen tilbage til Bar Harbor.
2. Turen til Eagle Lake og Breakneck Ponds — 25 km.
Tag afsted fra Bar Harbor Inn langs kanten af ​​byen og fortsæt til Eagle Lake, som I kører rundt om. Herfra fortsætter I til Breakneck Ponds, inden I kører tilbage til Bar Harbor.

Det er nu blevet tid til at aflevere cyklerne og tage afsked med Bar Harbor. I dag vil Interstate 95 være den hurtigste og letteste måde at komme fra Bar Harbor til Kennebunkport på.   

Kennebunkport er en utrolig charmerende, lille by fyldt med historiske steder, gode restauranter og vidunderlige, farverige butikker med alt fra sjove souvenirs til den fineste brugskunst.

Har I lyst til at strække benene lidt, vil Goose Rock Beach med sine tre miles et oplagt mål for en god, lang travetur at slutte dagen på. 

Overnatning på The Inn at English Meadows i Kennebunkport

Oplevelser i og omkring Kennebunkport

Dagen er sat af til oplevelser i det vidunderlige område, I befinder jer i. Nyd en slentretur gennem den hyggelige by og slå jer ned et sted og nyd en kop kaffe. Et par oplagte muligheder for oplevelser i området er Spouting Rock og Blowing Cave, der begge ligger på den populære Ocean Avenue langs kysten. Og når I nu er i området, så tog også turen forbi Walker's Point, der ejes af den tidligere præsident Bush. Området er privat og der er ingen offentlig adgang, men man har en fin udsigt til boligen fra Ocean Avenue langs Atlanterhavskysten.

Om aftenen kan I finde en af de lokale restauranter og smage helt friskfanget hummer. 

Overnatning på The Inn at English Meadows i Kennebunkport

Kennebunkport - Salem - Boston for hjemrejse - Danmark (140 km)

I dag forlader I Kennebunkport og kører sydpå mod Boston. Husk at vælge de mindre veje som Hwy 1 og 1A fremfor de store Interstate Highways og lav evt. en lille afstikker til Gloucester, med Amerikas ældste fiskerihavn.

I kan også gøre et stop i Salem, der i 1692 var hjemsted for en større hekseforfølgelse. Forfølgelsen involverede ikke færre end 190 kvinder og mænd, der måtte igennem en 15 måneder lang retssag. Denne resulterede i adskillige hængninger og andre, der døde under deres fængselsophold. Uanset denne skændsel har Salem flere attraktioner, der relaterer sig til denne forfærdelige tid, og I kan fx besøge The Witch House, som er restaureret og var en af dommernes, Jonathan Corwins, hjem på den tid. I kan også komme på guidede ture, der gennemgår hele rettergangens historie. Men Salem er meget andet end heksekunster og trolddom. Her findes mange historiske bygninger og en flot arkitektur i hele byen.

I sætter nu kurs mod Boston lufthavn, hvorfra I flyver hjem. men er I ikke færdige med oplevelser endnu, så tag et par ekstra dage i Boston og oplev alt det, I ikke nåede i starten af turen. Fik I fx besøgt Harvard University?

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 33.953 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup/Billund-Boston retur
 • 12 hotelovernatninger på 4 stjernet hotel, Bed&Breakfast eller Distinguished Inns
 • 14 dages billeje af cabriolet el. standard SUV inkl. forsikring
 • Morgenmad 10 dage (ikke i Boston) 
 • 4 dages individuel cykeltur 
 • Leje af comfort-cykler
 • Leje af cykelhjelm 
 • Velkomst-møde i Bar Harbor med orientering om cykeltur samt tilpasning af cykler
 • 24/7 support på cykelturen
 • Road Book med beskrivelse af cykelruter 
   

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider - ud over nævnte
 • Entré til nationalparkerne
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

Om rejsen

Opgradering af værelse varierer fra sted til sted. Kontakt os for pris.

Der findes mange biltyper I kan vælge mellem. Kontakt os for pris og mulighed for jeres drømmebil.

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

 

Ekstra oplevelser

Cykelturen rundt i Acadia National Park (4 dage) ligger fast, men vi kan tilpasse dagene før og efter turen helt efter jeres ønsker, så I selv er med til at skabe jeres personlige drømmerejse. 

I kan også forlænge rejsen med nogle ekstra dage f.eks. i Boston eller kombinere med en af vores andre kør-selv-ture.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
 • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011